VV Aurelio: Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem

Az emberrablással gyanúsított egykori villalakó azt is elmondta, mi történt azon az éjjelen, amiatt most hosszú börtönévek fenyegetik életét.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-08 12:08

Fotó: YouTube/ BlikkTV

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vádemelési javaslatot tett Aurelio Caversaccio, vagyis VV Aurelio ügyében, akit emberrablással gyanúsítanak. Az esetről Aurelio hosszú idő után most először szólalt meg. 

Nem lehet senkivel kiabálni, nem lehet senkit megütni, ezért vállalnám is a felelősséget. Ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem. (…) Anyukám szegény…, nekem már csak ő maradt. Sír mindennap, hiszen én vagyok az egyetlen fia. Nem volt mindig felhőtlen a viszonyunk, miattam költözött haza Svájcból. Végre jól alakultak a dolgaink, erre ez történik. Hála istennek, apám ezt már nem élte meg… (…)Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem. Tudom, milyen bezárva lenni, 120 napig voltam a ValóVilág villájában, igaz, luxuskörülmények közt, de szörnyű, hogy nem vagy szabad, nem hívhatod fel, akit szeretsz. Borzalmas belegondolni

– nyilatkozta a Blikknek könnyek között a reality szereplő, akinek van egy menyasszonya is, Dominika. A vádirat szerint Aurelio két barátjával többször megütött egy férfit, aki meglopta őt, majd akarata ellenére egy autóba tették. Emiatt emberrablásért kell felelnie, de ügyvédje reméli, a vádhatóság garázdaságra módosítja a vádat, ami csak pénzbüntetéssel járna szabadségvesztés helyett.

Ez nem igaz! Valóban kiabáltunk, ő anyázott, majd azt mondta: apád f*szát. Mivel édesapám meghalt, és őt szerettem a világon a legjobban, erre ugrottam. Igen, megrángattuk egymás ruháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban. Ha ököllel megütök valakit, vagy megrugdosom, annak nyoma marad, nyolc napon túli, vagy több hónapos sérüléseket szerez.

Mai nap hírei

Almás-máktorta liszt nélkül

eletforma.hu5 órája

Egyhangúlag hagyták jóvá Varga Judit szigorító javaslatát

demokrata.hu6 órája

Meghalt a világhírű Dj, milliók gyászolják

femcafe.hu8 órája

Ráktenyésztés a rizsföldeken – Kína csodafegyvere az éhínség ellen

agroinform.hu8 órája

Rajtaütés a hamis raklapszállítmányon

transpack.hu11 órája

Nyakunkon a tél

168ora.hu11 órája

Az ok, amiért soha nem szabadna éhgyomorra kávét innod

joy.hu12 órája

Egy kapitális méretű szarvas elvitte magával a vadász puskáját

travelo.hu19 órája