VV Aurelio: Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem

Startlap - Startlap
Az emberrablással gyanúsított egykori villalakó azt is elmondta, mi történt azon az éjjelen, amiatt most hosszú börtönévek fenyegetik életét.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vádemelési javaslatot tett Aurelio Caversaccio, vagyis VV Aurelio ügyében, akit emberrablással gyanúsítanak. Az esetről Aurelio hosszú idő után most először szólalt meg. 

Nem lehet senkivel kiabálni, nem lehet senkit megütni, ezért vállalnám is a felelősséget. Ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem. (…) Anyukám szegény…, nekem már csak ő maradt. Sír mindennap, hiszen én vagyok az egyetlen fia. Nem volt mindig felhőtlen a viszonyunk, miattam költözött haza Svájcból. Végre jól alakultak a dolgaink, erre ez történik. Hála istennek, apám ezt már nem élte meg… (…)Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem. Tudom, milyen bezárva lenni, 120 napig voltam a ValóVilág villájában, igaz, luxuskörülmények közt, de szörnyű, hogy nem vagy szabad, nem hívhatod fel, akit szeretsz. Borzalmas belegondolni

– nyilatkozta a Blikknek könnyek között a reality szereplő, akinek van egy menyasszonya is, Dominika. A vádirat szerint Aurelio két barátjával többször megütött egy férfit, aki meglopta őt, majd akarata ellenére egy autóba tették. Emiatt emberrablásért kell felelnie, de ügyvédje reméli, a vádhatóság garázdaságra módosítja a vádat, ami csak pénzbüntetéssel járna szabadségvesztés helyett.

Ez nem igaz! Valóban kiabáltunk, ő anyázott, majd azt mondta: apád f*szát. Mivel édesapám meghalt, és őt szerettem a világon a legjobban, erre ugrottam. Igen, megrángattuk egymás ruháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban. Ha ököllel megütök valakit, vagy megrugdosom, annak nyoma marad, nyolc napon túli, vagy több hónapos sérüléseket szerez.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

képcím

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: "Mindenki tudja, ez mire...

képcím

Aurelio rabtársai kiakadtak: "Bicskanyitogató, amit ennek a...