Kiemelt Hírek 2018. július 25.

Otthagyja az RTL-t és a konkurenciával szerződik VV Aurelio

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 25.
Az egykori VV-s megkönnyezte a nagy váltást, aminek a rendőrségi ügye az egyik oka.

A Való Világból ismert Aurelio Caversaccio távozik az RTL Klubtól, és szeptembertől már a konkurens TV2 arcaként szerepel majd – tudta meg a Blikk.

Nehéz ezt így sorokba, szavakba foglalni. Sosem volt munkahelyem, sose tartoztam ilyet téren sehova. 5 csodás évet töltöttem az RTL-nél. Életre szóló barátságokat kötöttem. (…) Több mint 10 műsorban szerepeltem mint szereplő, vendég és műsorvezető. Az utóbbit szakmailag biztos sokan megkérdőjelezik. Pont leszarom. A Való Világ megváltoztatta az életem, a Celeb vagyok híressé tett. A VV8 promója, amikor az egész országban ki voltam plakátolva, felejthetetlen. (…) Mindegyiket imádtam. A végén már kamera mögött is kipróbálhattam magam. Az új szakmám warm up. A bemelegitő ember. Először Anikó show, a Fal, és a végén az X-faktor. (…) Kicsit könnyezem most. A döntésem viszont nem változik. (…) Sajnálom, hogy így alakult. Az okokat nem sorolnám. (…) Gyereknek érkeztem felnőtként távozom

– írja döntéséről Facebook-oldalán Aurelio, akin jól látszik, hogy roppant mélyen érinti érzelmileg a váltás.

A lap úgy tudja, hogy az eset hátterében részben Aurelio rendőrségi ügye áll: az RTL Klubnak sok volt, hogy kollégájukat felfegyverkezett emberrablással gyanúsítják, és inkább nem foglalkoztatják tovább.

Nem szerepeltem már annyit a kamera előtt, mint amennyit szerettem volna. Amikor dolgoztam egy műsorban, és bejött egy vendég, akkor is folyton azt éreztem, hogy én lennék odavaló, nekem kellene most ott állnom. Ez az érzés lassan felőrölt. Mindig is hálás leszek az RTL-nek, amiért felnevelt engem, és nem is szerettem volna elmenni innen, de így alakult. Ahogyan Cristiano Ronaldo is elhagyta a Real Madridot, úgy hagyja most el Aurelio az RTL Klubot

– fogalmazott az egykori reality szereplő.

A lap kérdésére a TV2 egyelőre nem reagált, de a pletykák szerint Aurelio valószínűleg Máltán fogja forgatni a The Bravest című új realityműsort, amelyben hazai hírességek versengenek majd a túlélésért.

 

Keresés az oldalon