Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Aurelio elárulta, miért szakított Nádai Anikóval

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
Úgy tűnik, teljesen kiakadt a műsorvezető viselkedésén.

Nagy port kavart Aurelio és Nádai Anikó kapcsolata, a pár azonban nem sokáig maradt együtt. Anikó már korábban elmondta, mi nem működött, most pedig Aurelio is megszólalt – írja a femcafe.hu.

Nádai Anikót sok támadás érte a rajongóktól, akik nem értették, mit akarhat a műsorvezető a 27 éves, botrányairól híres sráctól. A kapcsolatuk hamar zátonyra is futott, április elején szakítottak.

„Az ember akkor ismeri meg igazán a másikat, amikor huzamosabb időn keresztül együtt van vele – mondta a Fókusznak Nádai Anikó. – Ami azelőtt szórakoztató volt számomra, abban nem éreztem jól magam egy idő után. Próbáltam terelgetni, anyáskodni felette, ami nem feltétlenül jó. Van már egy gyerekem, elég vele foglalkozni és elég őt terelgetni, nevelgetni.”

Aurelio eddig nem részletezte a szakítás okait, ám Instagram-oldalán most sok rajongói kérdésre válaszolt. Kiderült róla, hogy három nyelven beszél, 95 kilót nyom, a legnagyobb sikerének pedig a VV-győzelmet és az érettségit tartja. Majd Nádai Anikóról is kérdezték, amire azt felelte: „Nekem senki ne mondja meg, mikor mit csinálok!”

Aurelio most újra összejött volt szerelmével, Dominikával, akivel évekig alkotott boldog párt, míg Anikó miatt szét nem mentek.

Fotó: Instagram/aurelio_caversaccio

Keresés az oldalon