Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

Startlap - Startlap
A színész tisztában van vele, hogy segítségre van szüksége, de nem tudja, hogy lesz-e ereje kérni. Heti bulvárösszefoglaló.

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

Fazekas Vivien csütörtökön jelentette be, hogy vége a házasságuknak Molnár Gusztávval, aki az utóbbi időben alkoholbetegsége miatt került a hírekbe. Az okokról akkor még nem volt szó, az asszony azonban nem sokkal később elkezdte sorolni a történeteket, amelyek a váláshoz vezettek. Ezekről itt olvashatsz. Most megszólalt a színész is a szakítással kapcsolatban. Reakcióját ebben a cikkben találod.

(Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!)

Norbi lánya tényleg megbukott az érettségin: “Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?”

A Schobert Norbert családját gyalázó Facebook-csoport volt a Reggeli adásának témája is, és ellentmondásos hírneve, családi élete kapcsán a műsor végén Norbi megemlítette, hogy mostanában leginkább lányát kell vigasztalniuk. Ekkor derült ki, hogy Lara valóban elhasalt az érettségin, amivel aztán nyilvánosan megalázták a fiatal lányt. Videó.

Előkerült egy szemtanú, aki látta, mi történt Hajmásy Péter tejfakasztóján: “Valóban odament hozzá egy hölgy”

Jókora botrány kerekedett, miután Nádai Anikó férje elment megünnepelni kisfia születését, és a bulin félreérhető felvételek készültek róla. A felesége már egy közleményt is kiadott, hogy férje védelmére keljen, most pedig a Blikk talált valakit, aki szintén a helyszínen volt azon az estén. Bővebben.

Havas Henrik megdöbbentő vallomást tett Bajor Imréről

Korponai Tamás Central Médiacsoport

Bajor Imre 8 éve már, hogy nincs közöttünk. Havas Henrik szerint a színész utolsó napjaiban nagyon csalódott volt – írja a Blikk. Havas ebben a cikkben ki is fejti, mire gondol.

Egymás után bukkannak fel a hírességek a legnépszerűbb budapesti éttermekben

Megkezdődött a Dűne második részének forgatása, és egyelőre úgy tűnik, a trilógia színészeivel főleg akkor futhatunk össze, ha szeretünk jókat enni. Zendayával a KIOSK-ban fotózkodtak, Stellan Skarsgårdot pedig a nagy múltú Rosensteinben szúrta ki a tulajdonos. Íme.

Terézváros polgármestere beszólt Horváth Évának

A mostanában főleg indonéziai életével szereplő műsorvezető visszatért Budapestre, ahol egy belvárosi étterem előtt kerékbilincset és büntetést kapott szabálytalanul parkoló autója miatt. Horváth Éva kiakadt, a kerületet vezető Soproni Tamás viszont úgy visszaszólt a “celebhölgynek”, amihez hasonlóra nem gyakran láttunk példát politikustól. Bővebben.

Különös videók jelentek meg a neten Curtisről

Az egyik felvételen Curtis belezavarodik a szövegbe, beszéde akadozik, a másikon pedig összeveszik egy dj-vel. A koncert egyik nézője azt állítja, az előadás végén három biztonsági őr is alig bírta levenni a színpadról. Bővebben.

Kiderült, mennyit keres a magyar hírességek legjava: Kasza Tibi gyanús fogyókúrás bizniszét még Majka se tudja lekörözni

TV2 Central Médiacsoport

Miután egy héttel ezelőtt összeállították “A legértékesebb magyar celebek” listáját, a Forbes magazin most annak járt utána, ki hogyan tudja forintosítani ismertségét. A Kasza Tibi és felesége érdekeltségébe tartozó, immár a Gazdasági Versenyhivatal figyelmét is felkeltő Manker Beauty Kft. az egyetlen, amely milliárdos árbevételt termelt, ehhez képest a sorban második, illetve harmadik helyen álló Ördög Nóra és Majka szinte aprópénzért dolgozik, ugyanis “csak” százmilliós nagyságrendű bevételt hoztak össze, Rúzsa Magdival és Sebestyén Balázzsal egyetemben. Ha szeretnéd tudni, pontosan mennyi pénz lapulhat kedvenc celebjeink zsebében, mindenképpen kattints.

Gáspár Bea fájdalmas vallomása férjéről: “Nehéz ezt viselni, de akit szeretsz, azt azért támogatod”

Bea asszony a TV2 képernyőjén mesélt arról, hogyan próbálja egész családja támogatni Győzikét, aki mentális problémái miatt gyakorlatilag ki-be járkál a zárt osztályról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

 

Címlapkép: Olajos Piroska / Central Médiacsoport

Ez is érdekelhet

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

képcím

Százak gyalázták a VIP-páholyban ülő Gáspár Győzőéket a...

képcím

Hamász-vezető: A harc behatolt a cionista entitás szívébe - A...