Molnár-Fazekas Vivien: vége a házasságunknak Gusztávval

Startlap - Startlap
Vivien úgy nyilatkozott, hogy az ő lelkiismerete teljes mértékig tiszta, és nem szeretné megmagyarázni a miérteket. Bulvárösszefoglaló.

Molnár-Fazekas Vivien: vége a házasságunknak Gusztávval

Molnár Gusztávról tudható, hogy alkoholproblémákkal küzd, Vivien pedig legutóbb azt mondta, hogy nagyon szereti férjét, de míg nem gyógyul meg, ne keresse. A boldogtalan feleség most mégis bejelentette a válást, hozzátéve: az ő lelkiismerete teljes mértékig tiszta. Nyilatkozata ide kattintva olvasható.

Rúzsai Magdi ikrei különleges ajándékot kaptak

Rúzsa Magdi hármas ikrei februárban születtek, az énekesnő bár fokozatosan, de már a színpadra is visszatért azóta. A kicsik már hat hónaposak, nemrég pedig a Tankcsapda ajándékozta meg őket. Ha kíváncsi vagy mivel lepték meg a rockerek Magdi gyerekeit, innen kiderül.

“Kicsit neheztelek Mazsira” – lépni fog az elhunyt, Berki Krisztián anyja, aki nem tudja, miben halt meg a fia

Berki Mazsi  már tudja, hogy miben halt meg a férje, Berki Krisztián, de anyósának, Mayer Júlia asszonynak sem árulja el, mi áll a boncolási jegyzőkönyvben. Hogyan reagált minderre a gyászoló Júlia, és hogyan próbálja kideríteni az igazságot? Ebből a cikkből megtudhatod.

Influenszer anyukák álltak bele Gyuricza Dórába

Rácz-Gyuricza Dóra júliusban tette elérhetővé a workshopját, amiben elmeséli saját tapasztalatait a kislánya születése utáni hat hétről. Rácz Jenő felesége néhány hete elmondta, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kap, nemrég viszont a Story magazinnak mesélt arról, hogy több influenszer édesanya is beleállt, miután hírt adott a workshopjáról. Részletek.

Cooky két kisfiától elolvad az internet, édes fotót osztott meg gyerekeiről a rádiós

A népszerű rádiós és DJ, Cooky és kedvese, Szécsi Debóra már 5 éve alkotnak egy párt és két csodás fiút nevelnek közösen, akikről ebben a cikkben találsz egy roppant aranyos fotót.

Csuti nehezen viseli, amikor nincs a gyerekekkel

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina az év elején jelentették be, hogy elválnak. A párnak kettő közös gyermeke van, a 4 éves Medox és a 2 éves Nina. Csuti most megosztott pár részletet a mindennapjairól. Ide kattints.

Emlékszel még Patai Annára? Így néz ki most

Patai Annát 2010-ben ismerhettük meg a Megasztár 5. szériájában, akkor mindössze 11 éves volt, de semmiben nem maradt alul felnőtt versenytársaival szemben. Mára gyönyörű nővé érett.Ebből a cikkből megtudhatod, mivel foglalkozik most Anna, és fotókat is találsz róla.

II. Erzsébet toboroz: pub üzemeltető kerestetik

Fotó: Kirsty O’Connor / POOL / AFP

Őfelsége, a királynő kedvelt vidéki „menedékhelyén”, a sandringhami királyi birtokon nyílik lehetősége a vállalkozó kedvű vendéglátóknak saját helyet üzemeltetni. Ha kíváncsi vagy a helyszínre, ebben a cikkben fotót is találsz róla.

Vilmos herceg helikopterrel vitte el lányát a Nemzetközösségi Játékok úszóversenyére

Míg Katalin hercegné vonattal indult az esemény helyszínére, addig Vilmos és Sarolta helikopterrel, ráadásul a herceg vezette a Bell 429 típusú gépet. Fotó itt.

Ő volt Hollywood legpechesebb színésze

Peter O’Toole fél évszázad alatt csaknem 100 filmben szerepelt, nyolc alkalommal jelölték Oscar-díjra. Egyiket sem vihette haza. Színészi pályáját ez a cikk foglalja össze röviden.

Címlapkép: RTL Klub / Sajtóklub

Ez is érdekelhet

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...