Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M nagybetűs szerelme tarolt, de volt még miről beszélni

Startlap - Startlap
Év végi bulvárösszefoglalónkban 2022 legkiemelkedőbb történéseit gyűjtöttük össze a sztárvilágból.

“Rám talált a SZERELEM!” Kulcsár Edina élete 180 fokos fordulatot vett, G.w.M a jegyese és babát várnak

Fotó: TV2

Ahogy tavaly, úgy idén is egyértelmű volt, hogy melyik téma tarolt a magyar bulvárban. Szinte még el sem kezdődött az év, mikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentette, hogy válnak. Majd nagyon gyorsan kiderült, hogy az egykori szépségkirálynőre szó szerint rátalált a nagybetűs szerelem: G.w.M (Varga Márk), a rapper személyében, aki karácsony előtt hagyta el a feleségét. Sokan kételkedtek a friss románc jövőjében – az új szerelemről az exeknek is volt néhány szavuk– , ám a kapcsolat csúcssebességgel halad: augusztusban Edina bejelentette, hogy babát vár, karácsony előtt pedig a rapper eljegyezte. Bővebben a témáról:

Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei, Borbély Alexandra és Nagy Ervin, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra is szülők lettek – az idei év sztárbabái

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Rúzsa Magdolna februárban adott életet hármas ikreinek. Az énekesnő ritkán örvendezteti meg a közönséget babafotókkal, de például karácsony előtt gyönyörű családi képet posztolt. Borbély Alexandra és Nagy Ervin féltve őrzi a magánéletét, azonban az életük nagyobb mérföldköveiről a színészházaspár is beszámol: ikerlányaik, Elza és Franciska október 12-én jöttek a világra. Rácz Jenő séf és szerelme kisbabája a vártnál előbb érkezett, olyannyira, hogy az egész magánkórházat csak miattuk nyitották ki. Rácz Jenő elmesélte, hogyan történt a szülés. Júliusban megszületett  Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke is. A teljesség igénye nélkül a további lista a magyar hírességekről, akiknél idén bővült a család:

Stana Alexandra és Meggyes Dávid, Tóth Andi és Marics Peti, L.L. Junior és Dárdai Blanka – hozott még váratlan kapcsolatokat 2022, ahogy nagy szakításokat is

Kulcsár Edina és Csuti válása mellett Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága is véget ért, utóbbi azután számított különösen felkapott hírnek, hogy kiderült: Dávid a Dancing with the Stars táncosával, Stana Alexandrával alkot egy párt, aki megismerkedésükkor  válófélben volt – ám határozottan állította, hogy  nem történt megcsalás.

Hosszas titkolózás után a nyáron derült ki, hogy Marics Peti és Tóth Andi is összejöttek, a szerelmesek ráadásul jövőre egy műsorban térnek vissza a képernyőre. L.L. Junior és Dárdai Blanka  szerelmére is sokan rácsodálkoztak, főleg a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, de ez a párost láthatóan nem érdekli

Szabó Zsófi és Shane Tusup idén februárban eljegyezték egymást, majd májusban szakítottak. A hírek szerint Shane Tusup indulatkezelési problémái okozhatták a gondokat. 

Augusztusban Fazekas Vivien jelentette be, hogy Molnár Gusztival véget ért a házasságuk. Vivien akkor azt nyilatkozta, hogy nem szeretné magyarázni a miérteket, azonban később több megdöbbentő részletet is elárult. A problémák hátterében Molnár Gusztáv alkoholfüggősége áll, ezt a színész is elismerte

Csősz Bogi házassága is véget ért idén, a luxusfeleség állítása szerint “sok mindenről lemondott”, és “nem voltak nagy elvárásai”, amikor tizennégy év után kimondták a válást férjével. Peller Mariann házassága is hasonló sorsra jutott Juni Györggyel, ők tízévnyi házasság után döntöttek a válás mellett. 

Tóth Gabi a Fideszről: Megvenniük sem kellett – Az énekesnő szerint coming out volt kiállni a kormány mellett, és csak egy kisebbségnek van vele baja

Mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.

A politizálás vádját korábban élesen visszautasító énekesnő négy nappal a tavaszi választások után – a Fidesz újabb kétharmados győzelmét követően – írt egy jó hosszút új kedvenc témájáról, a már sokat hangoztatott “karaktergyilkosságról”, a “nemtelen támadásokról” és az “elképesztő gyűlöletről”. Újdonság volt, hogy most felfedte, hogyan vált belőle a Fidesz kampányának egyik arca.  Később, egy interjúban azt is elmondta, erre a coming outra azért volt szükség, mert „felborult az egyensúly”.

Fotó: TV2

Herceg Erika kárpátaljai énekesnő váltotta Csobot Adélt az X-Faktorban, az egykori mentor aztán a TV2-n hozta az év egyik meglepetését

Gyakorlatilag egy ukrán szupersztárt igazolt le az RTL, akinek karrierje a Volodimir Zelenszkij által vezetett IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen indult 13 évesen. Herceg Erika lánybandában szerepelt, szólókarriert indított. Szülei jelenleg is Ukrajnában élnek, édesapja nem hajlandó elhagyni az országot. Itt írtak bővebben az X-Faktor új mentoráról. 

Fotó: RTL Klub

Csobot Adélról pedig kiderült, hogy nemcsak a színpadon, a táncparketten is otthonosan mozog. A TV2 Dancing with The Stars harmadik évadában Hegyes Bercivel végig fantasztikus produkciókkal kápráztatták el a közönséget, Adél a profi táncosokat is felülmúló teljesítményt nyújtott, végül meg is nyerték a műsort.

Fotó: TV2

Hosszú Katinka Gelencsér Mátéval, Iszak Eszter Gyurta Danival kötötte össze életét titokban, Rubint Rékáék ötödszörre is kimondták az igent

Hosszú Katinka és edző kedvese, Gelencsér Máté titkos esküvőjére a szentendrei Skanzenban került sor. Az első képek hamar napvilágot láttak, noha a pár még a meghívóban is arra kérte a vendégeket, hogy ne posztoljanak. Iszak Eszter és Gyurta Dani is úgy döntött, hogy összeházasodnak, az esküvőt szintén titokban tartották meg.

Rubint Réka ötödszörre is igent mondott Schobert Norbinak, a fitneszedző házaspár 20. házassági évfordulóját fogadalmuk megerősítésével ünnepelte. A család egyébként idén még egy házasságnak örülhetett: Réka unokahúga, Rubint Rella és labdarúgó párja, Novothny Soma is összekötötte az életét. Férjhez ment Marsi Anikó is, Gyarmati Gáborral a Balatonnál esküdtek meg.

Természetesen nem feledkeztünk meg arról sem, hogy idén első házassági évfordulóját ünnepelte Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A TV2 volt műsorvezetője egy szerelmes fotót posztolt magukról, az ország leggazdagabb embere pedig pazar csokorral készült a jeles alkalomból.

Harry és Meghan totális háborút indított a királyi család ellen – Lajos hercegnél azonban senki nem lehet népszerűbb

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné rendesen felkavarta az állóvizet, miután a Netflixen megjelent sorozatukban keményen bírálják a királyi családot és a rendszer működését. A témában érdemes elolvasni a hvg.hu kritikáját, miszerint a sussexi hercegi pár az év átverését hozta el a sorozattal, és az egész azt a célt szolgálja, hogy Meghan Markle bosszút álljon. 

A királyi családban van valaki, aki rendszeresen ellopja a show-t, de őt nem lehet nem imádni. Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb fiára, Lajos hercegre gondolunk, aki a grimaszolás nagymestere. A néhai II. Erzsébet királynő platinajubileumán készült fotó bejárta az egész világot, álljon hát itt is:

Fotó: Daniel LEAL / AFP

De ez a felvétel is nagy kedvencünk:

Frank Augstein/AFP

A szeptemberben 96 évesen elhunyt II. Erzsébet királynőről, az uralkodó búcsúztatásáról a külföldi hírösszefoglalónkban írtunk.

Hatalmasat csattant Will Smith pofonja az Oscar-gálán 

Fotó: Robyn Beck / AFP

Will Smith a 94. Oscar-gálán fogta magát, felment a színpadra, és lekevert egy pofont a házigazda Chris Rocknak, majd miután visszaült a helyére, még káromkodva ordított neki kicsit a székéből. A váratlan fordulat nem volt előzmény nélküli: elhangzott egy vicc Will Smith feleségének kopaszodást okozó betegségéről.  Will Smith egyébként 40 perccel később elnyerte az Oscart a Richard királyért. 

Visszavonult Bruce Willis, gyógyíthatatlan beteg

Fotó: Jim Spellman/WireImage

Mindenkit sokkolt a hír márciusban, hogy a Drágán add az életed!-filmek sztárja, Bruce Willis befejezi színészi karrierjét, ugyanis afáziát diagnosztizáltak nála.  

“Szeretett Bruce-unknak az elmúlt időszakban egészségügyi problémái adódtak, ugyanis nemrég beszédzavart állapítottak meg nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek okán hosszú gondolkodás után úgy döntött, felhagy a karrierjével, amely olyan sokat jelentett számára” – a közleményt Bruce Willis családtagjai osztották meg.

Berki Krisztián halála előtt pár nappal adta utolsó interjúját, amiben a nehézségekről is beszélt

Májusban 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián,  két gyermeket hagyott hátra. A médiaszemélyiség utolsó interjújában lelki vívódásairól, a vállát nyomó nagy terhekről, házassági nehézségeiről és arról mesélt, sokszor érzi úgy, hogy szeretne néha gyerek lenni. 

* Megjegyzés: cikkünk címéhez innen jött az ötlet.

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben