"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő bulvárhírei a Várkonyi-Mészáros esküvőn innen és túl

Startlap - Startlap
Az év végéhez közeledvén bulvárösszefoglalónkban rendhagyó módon az egész évből gyűjtöttük össze a legfontosabb történéseket.

“Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!” – Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc összeházasodott

Az idei év azon szerencsés esztendők egyike, amikor teljesen egyértelmű, melyik téma uralta le fölényesen a magyar bulvárt, egy igazi népmesei sztoriról van szó: a falusi gázszerelőből lett leggazdagabb ember és az ő világszép szerelmének története ez. Kacsalábon forgó kastéllyal, hetedhét országra szóló lakodalommal, félmilliós üvegcipellővel.

Azóta is boldogan élnek – ezt Várkonyi Andreától tudjuk, aki egy egész könyvet adott ki gondolatairól, magánéleti részletekkel. A kötetben olyan pompás tanácsokkal szolgál, miszerint

fontos, hogy egy nőnek néha bepárásodjon a szeme, mert ebből lehet tudni, hogy azért nem csak a pénztárcáért megy a harc,

 de fény derült az alvászavarok igazi gyógyszerére is: ez nem más, mint Mészáros Lőrinc mellkasa.

Mégis, az egyik legjobb dolog ebben az évben – a Mészáros-Várkonyi univerzumon kívül is – egy négyperces videómonológ formájában készült műalkotás Bödőcs Tibortól, Nyári gondolataim címmel, amelyben egymaga játssza el Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet egyszerre. 

És minden jó, ha jó a vége: Mészáros Beatrix is megtalálta élete új párját Joshi Bharat személyében.

Rúzsa Magdi várandós lett, rögtön három gyerekkel 

MTIMohai Balázs

A 36 éves énekesnő szeptember elején jelentette be, hogy gyermeket vár, pontosabban gyermekeket, hiszen hármas ikrekről van szó. Rendkívüli tempóban növekvő hasával együtt azóta a bulvárhírek állandó szereplője lett – sajnos az olyan szokásos izgalmakon túl, mint a születendő gyermekek neve, azért is, mert veszélyeztetett terhesnek nyilvánították.

Kocsis Tibor coming outolt: “Egy férfinak erről nem olyan nagyon könnyű beszélni, de most azért is vagyok itt, hogy elmondjam, én egy férfival élek együtt”

Nagyon boldog párkapcsolatban vagyok hosszú évek óta. Szerelemben, boldogságban és egy teljesen átlagos párkapcsolatban. Nagyon fura ezt így kimondani most hangosan, de mondjuk ki, hogy meleg vagyok.

Az X-Faktor 2011-es szériájának győztese D. Tóth Kriszta műsorában, látványosan zavarban vallotta be, hogy meleg, majd hamarosan a szerelmét is megmutatta mindenkinek.

11 év után még Majka is rávette magát, hogy feleségül vegye Dundikát – Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, Puskás Peti és Dallos Bogi, Dér Heni és Bakos Gergely, Nagy Ervin és Borbély Alexandra is kimondták az igent

Pascal Le SegretainGetty Images

Majka lagzija három napig tartott, és a többséggel ellentétben ő tényleg zárt körben ünnepelt, de azért kiszivárogott néhány felvétel. Dér Heni titkos esküvője pontosan addig volt titkos, amíg meg nem jelent róla egy komplett exkluzív fotósorozat – egyébként a nász tökéletes példája volt annak a törvénynek, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Gyuricza Dóráék együtt sírtak a nagy napon és már a babavárásnál tartanak, Puskás Peti és Dallos Bogi mindketten nevet változtattak. Nagy Ervin és Borbély Alexandra hosszas halogatás után augusztusban esküdött, aztán a nászutat is elhalasztották, mert kellett menni forgatni.

“Imádkozz Te is Mazsiért és születendő gyermekünkért” – élőben közvetítették Berki Krisztián második gyermekének születését

Újabb “kiváló” tartalom, és külön kiemelnénk: Berki Krisztián és Berki Renáta pénzt kértek novemberben a különleges videós élmény legfőbb pillanataiért cserébe. Egyes kommentelők gyanús dolgokat szúrtak ki a felvételen, így még az is lehet, hogy mindenkit átvertek az élőzéssel. Egy hónappal később már címlapon mondták el, hogy házasságuk válságba került, Mazsi szakember segítségével dolgozza fel a terhesség és az anyává válás nehézségeit.

Schobert Norbi sztrókot kapott, majd hősként visszatért és elkezdett főzni

MTIMónus Márton

Schobert Norbi és családja régóta megbízható szereplői a közéletnek, annyira sok hírt produkálnak, amivel az egész cikket megtölthetnék. A túlsúly elleni harc zászlaja alatt elkövetett, hatalmas vitákat generáló, marketingszagú kövérezős nyilatkozatokból az idei évre is jutott: Norbi vágódisznókhoz hasonlította a 100 kiló feletti férfiakat. De ennél mondott sokkal izgalmasabb dolgokat is, következzen hát néhány kedvenc címeink közül.

Norbi idén augusztusban kutyasétáltatás közben összeesett, mentőhelikopterrel kórházba szállították, de szerencsére maradandó károsodások nélkül úszta meg az agyi érelzáródást. Amint elhagyhatta betegágyát, elkezdte a versenyt A Konyhafőnök VIP-ben.

Ne feledkezzünk meg a többi Schobertről se: Schobert Norbika nagyon kigyúrta magát, Lara nyáron a családi pékségben dolgozott nyaralás helyett, Rubint Réka egy teljes videót tett közszemlére Norbi erotikus szülinapi ajándékáról.

Lesifotók buktatták le Szabó Zsófit és Shane Tusupot

RTL Klub

Itthon nem gyakran fordul elő az, ami Szabó Zsófival és Shane Tusuppal: miután szárnyra kapott a pletyka a kapcsolatukról, a Blikk fotósa letáborozott Tusup háza előtt, hogy lebuktassa őket. A pár azóta már kiheverte a megrázkódtatást, olyannyira nyíltan vállalják kapcsolatukat, hogy már riportot is készítettek velük a nagy szerelemről. Azt azért nem felejtették el megemlíteni, hogy

“nem szeretnénk annyira a kirakatba tenni ezt az egészet.”

Mészárosékkal ellentétben azonban ez a mese nem zárult mindenki számára felhőtlen boldogsággal: Fluor Tomi hoppon maradt.

Győzike zárt osztályra került, öngyilkossági kísérletet követett el

Elmentem egy városba fellépni, elvitt a sofőröm, és ott ragadtam két hónapig. Bekerültem egy zárt osztályra és ebben a kórházban találtam meg azt, amit kerestem 13 évig: a gyógyulást.

Paranoid személyiségzavar, gyógyszerfüggőség, pánikrohamok: Gáspár Győző az év végén állt ki a nyilvánosság elé hosszú éveken át titkolt mentális problémáival, állítása szerint azért, hogy erőt adjon sorstársainak a segítségkéréshez.

Ha Te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Alec Baldwin halálos lövést adott le egy operatőrre egy kellékfegyverrel: “A barátom volt”

A 42 éves Halyna Hutchins életét vesztette a Rust című film új-mexikói forgatásán októberben, a mögötte ülő 48 éves Joel Souza rendezőt a vállán érte lövés és kórházba került. Alec Baldwin fegyverét éles lőszerrel töltötték meg. A tragédia komoly indulatokat szított a szakmában és azon kívül is, újabb lendületet adva az amerikai fegyvertartási vitának. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban 1990 és 2014 között mintegy kétszáz súlyos baleset történt forgatásokon, 43 esetben halálos áldozattal.

II. Erzsébet megható személyes üzenetet rejtett az élete 100. évében elhunyt Fülöp koszorújába

Getty ImagesBettmannContributor

Áprilisban végső nyugalomra helyezték Fülöp edinburgh-i herceget, Erzsébet királynő férjét. Az esemény szűk körben, mindösszesen harminc személy részvételével zajlott, alapvetően nem a járványügyi korlátozások miatt, hanem Fülöp saját akaratából, aki halála előtt aprólékosan eltervezte a szertartás minden részletét. Sokan kiszúrtak egy kicsiny, fehér papírlapot Fülöp koporsóján: ez a 73 éven át hűséges felesége üzenetét rejtette.

Kandech Evelyne 37 évesen tüdőrákban elhunyt, a 16 éves Csontos Karina halálos autóbalesetet szenvedett

Volt egy jazztriója, kifinomult amerikai dzsesszt játszottak, Evelyne pedig gyönyörűen énekelt. Ez volt az élete, az éneklés, ám a Covid ellehetlenítette őt is.

A két fiatal énekesnő szinte egyszerre veszítette életét októberben, és mindkettőjüket a TV2 tehetségkutató műsoraiból ismerte meg az ország. Csontos Karina halála előtt nem sokkal még képernyőn szerepelt, Kandech Evelyne-ről évek óta nem halhattunk semmit. Halálhíre miatt tudtuk csak meg, hogy a Megasztár után sokáig önpusztító életet élt és depressziótól szenvedett, később a járvány tönkretette anyagilag. Csontos Karina családja azt mondja: a lány különös körülmények között, a tudtuk nélkül távozott a családi otthonból a tragédia előtt, két olyan fiatal férfi társaságában, akikkel nem is tartotta a kapcsolatot.

 

Címlapfotó:MTI Fotó/Balogh Zoltán; MTI Fotó/Kovács Tamás; RTL Klub; MTI/Czeglédi Zsolt; YouTube/#aberkik; Oli Scarff/Getty Images; Smagpix; MTI/Mohai Balázs; Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic; Instagram/chefjenoracz; YouTube/WMN Magazin; Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu

Ez is érdekelhet

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

képcím

Kitüntették Mészáros Lőrincet, Felcsút díszpolgára lett

képcím

A MÁV Mészáros Lőrinc cégét okolja, amiért nem indul el a...