Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni

Startlap - Startlap
Curtis megszólalt, miután elment Orbán Viktor évértékelőjére.

Instagram-sztoriban szólalt meg vasárnap reggel Széki Attila Curtis, miután szombaton meghívott vendégként elment Orbán Viktor évértékelőjére.

Széki Attila személye a péntek esti, gyerekek és áldozatok védelmében rendezett tüntetés támogatói között is megjelent, az eseményre azonban nem ment el, tagadta, hogy a nevét adta volna hozzá, amit a rendezvény “politikai tartalmával” indokolt, és kijelentette, egyáltalán nem szokott részt venni olyan eseményen, mely politikai céllal szerveződik.

A Várkert Bazárban tartott éves Orbán-beszéd esetleges politikai tartalmát nem kifogásolta, és vasárnapi posztjában is kitart állítása mellett, miszerint ő nem politizál.

Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-szopó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.)

– olvasható a sztoriban.

Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők

– folytatja Curtis. Csupa nagy betűvel írva a következőkkel zárta sorait:

Az összes pedofil és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben többszáz gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.

Curtis egyébként pénteken is posztolt, egy rövid részletet a tüntetésből, amelyen felzúgott a tömegből az “Orbán takarodj”, és a videót úgy kommentálta, “hazug banda! Ezért nem mentem.” Ez a poszt azonban szombat reggel eltűnt a rapper oldaláról.

Címlapkép: MTI Fotó/Nyikos Péter

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

Magyar Péter: Kocsis Máté heti rendszerességgel egyeztet Dúró...