Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

Startlap - Startlap
Pedig Curtis mindenhol szereti hangsúlyozni, hogy csak politikamentes rendezvényekhez adja a nevét.

Orbán Viktor 25. évértékelőjét tartotta meg a Várkert Bazárban szombat délután. A megszokott frázisokkal és panelekkel felépített beszéde amiatt tűnt némileg aktuálisnak, hogy közel egy hét után végre szóba hozta Novák Katalin köztársasági elnök lemondását, bár magáról a botrányos kegyelmi ügyről egy szót sem szólt.

Pedig az hatalmas vihart kavart, akkorát, hogy pénteken a Hősök terére szervezett “Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” című demonstráció sok tízezer embert vonzott. 

Erre hívták meg Curtist, vagyis Széki Attilát is, és az egyik főszervező, Osváth Zsolt állítja, hogy a rapper biztosította arról, ott lesz. Később ezt Curtis tagadta, sőt indoklásként az írta, hogy egyáltalán nem szokott részt venni olyan eseményen, mely politikai céllal szerveződik (bár Osváthék tiltakozó rendezvényének semmi köze sem volt a politikához). 

Most azonban úgy tűnik, egy nap alatt nagyot fordult a világ a zenésszel, mivel mégis feltűnt egy politikai rendezvényen, méghozzá Orbán Viktor évértékelőjén, meghívott vendégként a Várkert Bazárban. 

Ez egy Reddit posztból derült ki, amelyen jól látható, hogy Kubatov Gáborral posztolt az Újpest egykori focistája. De lőtt egy szelfit külön is Zsigmond Barna Pál fideszes parlamenti államtitkárral. 

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?