Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

Startlap - Startlap
A Spanyolországban élő 26 éves Laura gyönyörű menyasszony volt. Bulvárösszefoglaló.

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

Ki gondolná, de az egykori műsorvezetőnek van egy 26 éves lánya. Laura örökölte az immár pilatesoktatóként dolgozó édesanyja szépségét, gyönyörű menyasszony volt, és Geszler Dorottya sugárzott az örömanya szerepében. Galéria.

Rúzsa Magdi hármasikrei keresztelőjéről posztolt: “Életem egyik legszebb napja a mai”

Lujza, Keve és Zalán elindultak a keresztség útján

– közölte az énekesnő, aki fényképeket is mutatott a fontos eseményről. Íme.

Liptai Claudia különös szokásáról vallott: bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét

Liptai nem először bocsátkozik meglepő kijelentésekbe az alsóneműit illetően. Miután a NőComment! előző adásában kifejtette, zavarja, ha Pataki Ádám nem nézi meg a csinos nőket, a következő részben anyai élményeibe ad különösen mély betekintést. Videó.

Járai Kíra egyetemista lesz

Ferje, Járai Máté kommentben csak annyit reagált: 

egyetemista csitri a feleségem! Muszáj nekem is visszafiatalodnom…

A lelkes férj megjegyzésénél ugyanakkor jóval érdekesebb, hogy mi az eredeti végzettsége Járai Kírának, illetve az, hogy milyen szakot kezd el az idén. Fotó és további részletek itt.

Meghan Markle elárulta, milyen közös rituáléjuk van Archie-val az oviból hazafele

Toby Melville – Pool/Getty Images

Harry herceg felesége minden nap maga megy el hároméves fiáért az óvodába, és ezt a programot nagyon fontosnak tartja. A II. Erzsébet temetése óta már az Egyesült Államokba visszatért színésznő egy magazinnak mesélt a gyermekeivel közös mindennapjairól. Bővebben.

Tóth Andi Marics Petivel közös fotókat közölt

Esküvőn jártak, ahol Tóth Andi volt az egyik koszorúslány, kétszer olyan mélyen kivágott ruhában, mint a többi társa. Az énekesnő és Marics szemmel láthatóan rendkívül jól érezték magukat az eseményen, és Tóth Andi nem felejtette el a tévében felszedett tánctudását – erről te is meggyőződhetsz a fényképei alapján.

Wossala Rozina Rákóczi Feriről: “Biztonságban érzem magam mellette”

Hétfőn indul a Troll a konyhában a Viasat3 képernyőjén, amelynek két házigazdája Rákóczi Feri és Wossala Rozina lesznek. Wossala ennek kapcsán beavatta a nyilvánosságot abba, milyen kapcsolatban állnak Rákóczival, ezenkívül étterméről, készülő szakácskönyvéről és arról is nyilatkozott, hogy milyen az az étel, amit nem kóstolna meg. Bővebben.

Muri Enikő: Nem az volt a célunk, hogy a műsor alatt pornófilmet forgassunk

Azoknak, akik azt írták akár kommentben, vagy privát üzenetben, hogy meneküljek el ettől az embertől, azoknak üzenem, hogy nem fogok!

Alig pár nappal azt követően, hogy Instagramján hosszas bejegyzésben kelt párja védelmére, Muri Enikő közösségi oldalán újra felbukkant a téma, amelynek ezúttal már egy közös, élő bejelentkezést szenteltek. Videó.

Kiderült, miért nevezték volna Hajmásy Péter Pálnak Nádai Anikó a gyerekét

Erős fordulatként követte a Nádai-Hajmásy házaspár babaváró bejelentését a közlés, hogy a kisfiút Hajmásy Péter Pálnak hívják majd. A kisbaba végül a sokkal biztonságosabbnak tűnő Alex keresztnevet kapta, a műsorvezetőtől pedig megtudhattuk, hogy ezt először férje családjával kellett megbeszélniük. Részletek.

Amal Clooney elment Julia Roberts bemutatójára, és könnyedén lepipálta őt a vörös szőnyegen

Gotham/GC Images

George Clooney felesége tűzpiros csipkeruhában jelent meg a Beugró a paradicsomba című film szombati washingtoni bemutatóján, ahová nem hívatlanul érkezett, ugyanis Julia Roberts oldalán férje alakítja a másik főszerepet. Mindenesetre Amal Clooney jött, látott és győzött, a divatot tekintve legalábbis. Fotók.

(Címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...