Eltűnt a férfi, akit VV Aurelio állítólag elrabolt

Úgy sejtik, hogy félelmében bújkál a férfi, aki pénzt lopott a reality-sztártól, amit Aurelio igen sajátos módon torolhatott meg.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-24 12:56

Fotó: Facebook

Még a közösségi oldalait is alig használja az a férfi, akit a gyanú szerint többedmagával elrabolt Aurelio Caversaccio. A Való Világ 6. szezonját megnyerő Aureliótól a rendőrség szerint 180 ezer forintot lopott a  férfi, akit ezután a valóságshow szereplő társaival együtt egy Baja környéki településen felkeresett, késsel megfenyegetett és elhurcolt.

Aurelio ügyvédje szerint az eset nem pontosan úgy zajlott, ahogy a hatóság állítja.

A Blikk megpróbálta utolérni az eset sértettjét, de nem járt sikerrel.

“A szülei a balhé után kirakták otthonról, talán a barátnőjénél húzhatta meg magát. Régebben meglehetősen aktív volt a közösségi oldalain, de jó ideje már ott sem oszt meg semmit. Azt gondoljuk, hogy fél, ezért nem akar beszélni arról, hogy mi történt. Lehet, hogy valaki megfenyegette, de az is lehet, hogy tudja, nem ártatlan” – mesélte a lapnak egy helyi lakos. Az Aurelio által elrabolt férfiról azt beszélik, hogy korábban egy köteg pénzt mutogatott a nagyszüleinek.

A helyi férfi azt is elmondta, hogy pontosan mi történhetett azon az estén, amiért Aurelio egyébként akár 15 évet is kaphat.

“Már a kocsma előtt összeverekedtek, majd elvitték kocsival valahova. Ott kaphatott még párat, aztán kitették valahol az úton, hogy sétáljon haza. Azt sem tudta, hol van, állítólag el is ájult, és úgy össze volt zavarodva, hogy nem is tudott egyből haza menni. Szerencse, hogy megállt mellette egy autós, így legalább egy darabig elvitette magát” – fejtette ki a falu lakója. Állítólag végül nem is a sértett, hanem a kocsma előtti verekedés szemtanúi tettek feljelentést.

Mai nap hírei

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu11 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu12 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu14 órája

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait

promotions.hu15 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu16 órája

A kicsi, vékony tenerifei lehet a Barcelona új „Xaviestája”

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Szombati adatok: nagyot csökkent az elhunytak napi száma

agrotrend.hu17 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu19 órája