Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: "Mindenki tudja, ez mire elég…"

Startlap - Startlap
Akkora, hogy 65 évesen két állásban kell dolgoznia. Bulvárösszefoglaló.

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: “Mindenki tudja, ez mire elég…”

Megérkezett Bíró Ica hivatalos értesítője nyugdíjának összegéről, és habár a Metál Lady még ennél is kevesebbre számított, így is két állásban kell dolgoznia. Bíró Ica anyagi helyzetéről és arról, milyen munkákat vállalt, itt írnak.

Hódi Pamela: Akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom

Alig két hónappal Berki Krisztián halála után az elhunyt médiasztár idősebb gyermekének anyja kifakadt az Instagram-oldalán. Hódi Pamela írásából arra is fény derült, mivel támadják a kommentelők az édesapját elvesztő Natit és az édesanyját. Részletek.

Megváltoztatták II. Erzsébet munkaköri leírását

A monarchia múlt héten megjelent éves jelentéséből derült ki, hogy a 96 éves Erzsébet feladatain és kötelezettségein 13 ponton módosítottak. A brit királynő uralkodásának történetében több mint tíz éve nem volt példa hasonló lépésre.Bővebben.

Horváth Éva előtte-utána bikinis fotókon mutatta meg, hogyan változott a teste az évek során

A decemberben székhelyét Balira áthelyező kétgyermekes édesanyának van mire büszkének lennie alakját illetően, és ezt a kommentelők sem vitatták. Íme a fotók.

Előkerült egy videó Vilmos hercegről, amit nem véletlenül igyekszik eltüntetni az internetről a palota

Max Mumby/Indigo/Getty Images

II. Erzsébet unokája pozíciójához méltón általában feddhetetlen, bárhol is jelenik meg Vilmos, mindig tökéletesen viselkedik. Ugyan ezen a felvételen, amely állítólag tavaly készült a bicikliző hercegről – és hadd jegyezzük meg, a kerékpár már önmagában egy olyan körülmény, ami szokatlan Vilmostól -, rendkívül dühösen vitatkozik, a Kensington-palota arról nyilatkozott, Vilmos csak gyermekei védelmére kelt egy lesifotós miatt.

Beleznay Endre: Ha a feleségem nem lett volna mellettem, lehet, hogy tényleg belehaltam volna

A humorista még a koronavírus-járvány előtt, akkor, amikor egyszerre több mint 30 darabban játszott, kapott tüdőgyulladást. Eleinte még lázasan is színpadra állt, állapota azonban gyorsan rendkívül súlyossá fajult. Beleznay Endre drámai történetét erre a linkre kattintva olvashatod el.

Fél év után először érkezett hír a börtönből VV Aurelióról

Egy zárt Facebook-csoportban jelent meg a rövid bejegyzés a közel 3,5 év börtönbüntetésre ítélt egykori villalakó egyik ismerősétől, aki arról számolt be, mi történik a büntetés-végrehajtási intézetben Aurelióval. Bővebben.

MC Hawer üzent Lagzi Lajcsinak: “Elég furcsa, hogy ő pattog”

Galambos Lajos már a pert fontolgatja az Amikor a vodka a fejembe száll című, méltatlan népszerűségnek örvendő sláger miatt. MC Hawer szerint viszont Lajcsinak hivatalosan köze sincs a dalhoz, amivel ráadásul nemhogy milliókat, de egyetlen forintot sem sikerült keresnie. A mulatósvilág legújabb botrányában erre a linkre kattintva merülhetsz el.

Zimány Linda: Mindig kicsit felhúzom magam ezen a fogadd el magad témán

Zimány a Reggeliben magyarázta el, milyen sokat dolgozik a személyiségfejlődésén pszichológusával, ugyanakkor igazságtalannak tartja, hogy az arctalan kommentelők világában az ismert emberektől várják el önmaguk elfogadását. Zimány Linda terápiás élményeiért és a retusált képekről szóló eszmefuttatásáért ide kell kattintani.

Sarah Jessica Parker méregdrága fürdőruhában napozott

Pascal Le Segretain/Getty Images

Avagy egy 140 ezer forintos fürdőruha pont úgy néz ki, mint az, amelyik csak tizedannyiba kerül. A Szex és New York hősnője férje, Matthew Broderick társaságában, bridgehamptoni házuk közelében napozott, amikor megtalálták őket a fotósok. A tengerparton olvasó Sarah Jessica Parkert és túlárazott fürdődresszét ebben a cikkben nézegetheted.

(Címlapfotó: Nagy Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól