Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: "Mindenki tudja, ez mire elég…"

Startlap - Startlap
Akkora, hogy 65 évesen két állásban kell dolgoznia. Bulvárösszefoglaló.

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: “Mindenki tudja, ez mire elég…”

Megérkezett Bíró Ica hivatalos értesítője nyugdíjának összegéről, és habár a Metál Lady még ennél is kevesebbre számított, így is két állásban kell dolgoznia. Bíró Ica anyagi helyzetéről és arról, milyen munkákat vállalt, itt írnak.

Hódi Pamela: Akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom

Alig két hónappal Berki Krisztián halála után az elhunyt médiasztár idősebb gyermekének anyja kifakadt az Instagram-oldalán. Hódi Pamela írásából arra is fény derült, mivel támadják a kommentelők az édesapját elvesztő Natit és az édesanyját. Részletek.

Megváltoztatták II. Erzsébet munkaköri leírását

A monarchia múlt héten megjelent éves jelentéséből derült ki, hogy a 96 éves Erzsébet feladatain és kötelezettségein 13 ponton módosítottak. A brit királynő uralkodásának történetében több mint tíz éve nem volt példa hasonló lépésre.Bővebben.

Horváth Éva előtte-utána bikinis fotókon mutatta meg, hogyan változott a teste az évek során

A decemberben székhelyét Balira áthelyező kétgyermekes édesanyának van mire büszkének lennie alakját illetően, és ezt a kommentelők sem vitatták. Íme a fotók.

Előkerült egy videó Vilmos hercegről, amit nem véletlenül igyekszik eltüntetni az internetről a palota

Max Mumby/Indigo/Getty Images

II. Erzsébet unokája pozíciójához méltón általában feddhetetlen, bárhol is jelenik meg Vilmos, mindig tökéletesen viselkedik. Ugyan ezen a felvételen, amely állítólag tavaly készült a bicikliző hercegről – és hadd jegyezzük meg, a kerékpár már önmagában egy olyan körülmény, ami szokatlan Vilmostól -, rendkívül dühösen vitatkozik, a Kensington-palota arról nyilatkozott, Vilmos csak gyermekei védelmére kelt egy lesifotós miatt.

Beleznay Endre: Ha a feleségem nem lett volna mellettem, lehet, hogy tényleg belehaltam volna

A humorista még a koronavírus-járvány előtt, akkor, amikor egyszerre több mint 30 darabban játszott, kapott tüdőgyulladást. Eleinte még lázasan is színpadra állt, állapota azonban gyorsan rendkívül súlyossá fajult. Beleznay Endre drámai történetét erre a linkre kattintva olvashatod el.

Fél év után először érkezett hír a börtönből VV Aurelióról

Egy zárt Facebook-csoportban jelent meg a rövid bejegyzés a közel 3,5 év börtönbüntetésre ítélt egykori villalakó egyik ismerősétől, aki arról számolt be, mi történik a büntetés-végrehajtási intézetben Aurelióval. Bővebben.

MC Hawer üzent Lagzi Lajcsinak: “Elég furcsa, hogy ő pattog”

Galambos Lajos már a pert fontolgatja az Amikor a vodka a fejembe száll című, méltatlan népszerűségnek örvendő sláger miatt. MC Hawer szerint viszont Lajcsinak hivatalosan köze sincs a dalhoz, amivel ráadásul nemhogy milliókat, de egyetlen forintot sem sikerült keresnie. A mulatósvilág legújabb botrányában erre a linkre kattintva merülhetsz el.

Zimány Linda: Mindig kicsit felhúzom magam ezen a fogadd el magad témán

Zimány a Reggeliben magyarázta el, milyen sokat dolgozik a személyiségfejlődésén pszichológusával, ugyanakkor igazságtalannak tartja, hogy az arctalan kommentelők világában az ismert emberektől várják el önmaguk elfogadását. Zimány Linda terápiás élményeiért és a retusált képekről szóló eszmefuttatásáért ide kell kattintani.

Sarah Jessica Parker méregdrága fürdőruhában napozott

Pascal Le Segretain/Getty Images

Avagy egy 140 ezer forintos fürdőruha pont úgy néz ki, mint az, amelyik csak tizedannyiba kerül. A Szex és New York hősnője férje, Matthew Broderick társaságában, bridgehamptoni házuk közelében napozott, amikor megtalálták őket a fotósok. A tengerparton olvasó Sarah Jessica Parkert és túlárazott fürdődresszét ebben a cikkben nézegetheted.

(Címlapfotó: Nagy Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...