Aurelio rabtársai kiakadtak: "Bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek"

Startlap - Startlap
Megszólalt egy elítélt Aurelio Caversaccio kivételes körülményeiről, a Büntetés-végrehajtás tagad. Bulvárösszefoglaló.

Aurelio rabtársai kiakadtak: “Bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek”

Feldúlt nyilatkozatot adott az egyik elítélt arról, hogyan kivételeznek a börtönben az emberrablás és drogügyletek miatt elítélt egykori VV-játékossal. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tagadja az állításokat. Részletek.

Kulcsár Edina elmondta véleményét Csuti új barátnőjéről

A szépségkirálynő gyermekeinek apja a héten jelentette be, hogy új párja van, akivel már Spanyolországba is elutazott. Kulcsár Edina – aki nemrégiben amiatt panaszkodott, hogy milyen sokat foglalkozik a magánéletével a sajtó – igencsak gyorsan reagált a hírre a tévéképernyőn. Részletek.

Mindeközben G.w.M. már a gyámügyhöz fordulna, mert annyira elmérgesedett a vita feleségével. Ha kíváncsi vagy, miről van szó, akkor ezt a cikket olvasd el.

42 napja várja haza férjét az ukrán háborúból a luxusfeleség Anfisa Bulgakova

Borzasztóan nehéz ez az egész, hiszen az én népem harcol a párom népe ellen

– fogalmazott az orosz származású Bulgakova, aki szerint világhírű ukrán teniszező férje számára nem volt lehetőség jó döntésre. Anfisa Bulgakova és Szerhij Sztahovszkij gyermekei azóta sem tudják, hová ment az apjuk igazából. Bővebben.

Rubint Réka beautyfarmot akar indítani, ezért aranykalászos gazda lett

Schobert Norbi felesége immár hivatalosan is vezethet traktort, ha akar. És mégis mi az a “beautyfarm”? Mi se igazán értjük, de attól tartunk, akkor sem leszel beljebb, ha megtudod, milyen programokat tervez Réka a vidéki komplexum területén: tornázást és hurkaevést. Bővebben.

Ő volt Katalin első nagy szerelme

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos herceg 2001-ben, az egyetemen ismerte meg feleségét, majd tíz évvel később álltak oltár elé. Csakhogy 2001-ben Katalin még egy másik férfival járt, aki a későbbi hercegi párhoz hasonlóan szintén a skóciai St. Andrews hallgatója volt, és végül összetörte Katalin szívét. Bővebben.

Meghalt Demjén István zenész, Demjén Ferenc bátyja

Demjén István és Demjén Ferenc közösen kezdték zenei pályájukat, a hatvanas években több zenekarban is játszottak együtt. Az öccsénél nyolc évvel idősebb Demjén István 83 éves volt. Részletek.

Horváth Éva megmutatta, milyen árak vannak a közértekben Balin

A sajt például iszonyú drága, ugyanakkor van néhány termék, ami itthon luxuscikknek számít, az indonéz szigeten azonban szinte fillérekbe kerül. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Nagy Bandó Andrásnak szívműtétje volt

A 74 éves Nagy Bandó az elmúlt 12 évben is pacemakerrel élt. Operációjáról utólag tájékoztatta közönségét Facebook-oldalán. További információkért katt ide.

Emlékszel a piros kabátos kislányra a Schindler listájából? Ukrán menekülteknek segít Lengyelországban

Steven Spielberg 1993-as, hét Oscar-díjjal jutalmazott filmjében a most 32 éves Oliwia Dabrowska mindösszesen 3 évesen szerepelt. Piros kabátjában a fekete-fehér film egyetlen színes alakjaként vonult át a varsói zsidó gettóban a náci kivégzőosztagok között. Dabrowska a közelmúltban felidézte a filmtörténeti jelenetet, párhuzamba állítva a jelenleg zajló háború borzalmaival, és megmutatta, hogyan támogatja a menekülteket. Bővebben.

Jessica Simpson 45 kilótól szabadult meg, bikiniben mutatta meg az eredményt

Gotham/GC Images

Az énekesnő, aki az utóbbi években már sokkal inkább súlyingadozásai miatt, mintsem zenei munkássága révén vívta ki magának a helyet a hírekben, harmadjára szabadult meg hasonló mértékű feleslegtől. Fotó és további részletek itt.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Zoltán Nagy)

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...

képcím

Katalin hercegné bejelentette, hogy rákos