Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

Startlap - Startlap
A négyéves Lajosnak nem engedték meg, hogy részt vegyen II. Erzsébet temetésén. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

Vilmos és Katalin legkisebb gyermeke az uralkodó temetésén nem vehetett részt. Édesanyja, Katalin a People magazinnak számolt be arról, hogyan reagált az alig 4 éves walesi herceg a királynő halálára.

II. Erzsébet öreg pónija a windsori kastély kertjéből nézte végig, ahogy eltemetik a királynőjét

Erzsébet egyik kedvenc pónilova, a 26 éves Carltonlima Emma az út szélén állva figyelte, ahogy elhalad előtte a koporsó. Muick és Sandy, a királynő corgi kutyái is a kastély területén várták a szertartás végét. Fotók

Berki Mazsi állítólagos új párjának anyja nyilatkozott: “Nem vágyik erre, hidd el”

Az ismeretlen hódoló társaságában számos helyen látni vélték Berki Krisztián özvegyét, sőt, a hírek szerint többször utaztak együtt külföldre is. A férfi anyukája kommentben szólalt meg a Facebookon. Bővebben.

Hódi Pamela Törőcsik Dani párjáról: “Annyira messze áll tőlem ez az állandó mosolygás”

Az Éjjel-nappal Budapestből ismert Törőcsik Bíró Bea modellel jár, akiről Hódi Pamela rögtön közölte, hogy nem túl szimpatikus neki. Részletek.

Mindeközben Hódi párja, Tóth Bence elég durva szóváltásba került Tóth Szabival, gyakorlatilag azon, hogy ki az, aki kettejük közül ismertebb embernek számít

Összesen nem játszott annyi ember előtt, mint ahány nekem tapsolt

– közölte a focista Tóth Bence, miután a Sugarloaf zenésze “csillagszívemnek” nevezve kioktatta őt. Íme a jelenet.

Jennifer Aniston az orrműtét előtt és után: teljesen megváltozott az arca

Amy Sussman/Getty Images for The Hollywood Reporter

Sokan nem tudják, de a Jóbarátok színésznője a sorozatbéli Rachel karakteréhez hasonlóan a való életben is sebészhez fordult az orra miatt fiatalon. Anistonnak kettő orrplasztikája is volt, és míg a Dirty Dancingben főszerepet kapó Jennifer Grey például nagyjából karrierje végét köszönhette annak, hogy hozzányúlt karakteres orrához, Aniston már az új orrával vonult be a világ emlékezetébe Rachelként. Galéria.

Muri Enikő annyira kiakadt párja és volt felesége közös fotóin, hogy kivonult a stúdióból

A Nyerő Pároshoz készült bemutatkozó videójukban az énekesnő káromkodva magyarázta el, mennyire zavarta annak idején, hogy Tóth Szabi nem törölte le közösségi oldaláról exneje fényképeit. Videó.

Aurelio bevallotta, hogy tényleg született egy gyereke: “Én az apja akarok lenni”

A börtönből adott interjút Aurelio Caversaccio, miután a közelmúltban nyilvánosság elé állt egy nő, aki azt állította, gyermeket szült neki. Kiderült, hogy a baba nem egy futó kalandból született, és Aureliónak nagy vágya, hogy a pici második születésnapján már személyesen jelen legyen. Videó és további részletek itt.

Péter gazda és Andi a forgatások óta is randizik

Videósorozatot indított a Házasodna a gazda párosa, amelyben a műsorral kapcsolatos élményeikről is mesélnek. Erre a linkre kattintva az első, kamerák nélküli randevújukba pillanthatsz bele, ahol Péter fia és kutyáik is részt vettek.

Dolph Lundgren videón mutatta meg, hogy járókerettel is alig tud járni

Allen Berezovsky/WireImage

A 64 éves akciósztár köntösben posztolt egy kórházból, de arról, hogy mégis mi okozza állapotát, egyelőre egyetlen szót nem ejtett. Videó.

(Címlapkép: Chris Jackson/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...