Emberrablással vádolják VV Aureliót

Az egykori villalakó sajátos módszerekkel próbálta visszaszerezni ellopott pénzét.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-17 09:54

Fotó: RTL Klub

Emberrablással gyanúsítja a rendőrség VV Aureliot, írja a Story magazin. Aurelio Caversaccio több társával együtt azért rabolta el a fiatal férfit, mert az meglopta őt egy bajai szórakozóhhelyen.

Az eset tavaly ősszel történt, Aurelio kabátzsebéből 180 ezer forintot tulajdonítottak el, amit a reality szereplő megpróbált visszaszerezni, és végül a szomszéd faluban bukkant rá a tolvajra.

“Azt mondják, Baján lopták ki a zsebéből a pénzt, Aurelio meg bedühödött. Az állítólagos elkövető pedig ezek után átjött ide, a szomszéd faluba inni. Egyszer csak megjelent Aurelio a haverjaival, kocsikkal, késekkel, sőt, valaki szerint még vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova” – nyilatkozta a falu kocsmájának pultosa. A férfit ezután kirakták valahol az út szélén, hogy sétáljon haza, és csak két nappal később került előt.

Aurelio nem kívánt megszólalni, de ügyvédje nyilatkozott a történtekről. “Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni. Amiben a nyomozóhatóséggal nem értünk egyet, az az, hogy ezt hogyan tette. Az ügyfelem ellen egyelőre csak a férfi vallomása áll rendelkezésre. Határozott álláspontom szerint a bizonyítékok egyike sem támasztja alá a gyanú egyetlen szegmensét sem” – fejtette ki a jogász.

Aurelio Caversaccio jelenleg szabadlábon védekezik, Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt folytat ellene nyomozást, két társával együtt.

Címlapkép: Facebook

Mai nap hírei

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu6 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu7 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu10 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu10 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu11 órája

Hagyjuk-e sírni a babát?

szimpatika.hu12 órája

Kilazult a szélturbina lapátja és összedőlt

tisztajovo.hu13 órája

Katasztrofális sátrazásom története: laza vagyok, de ami sok, az sok, és ez bizony sok volt

she.life.hu13 órája