Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Szózat a magyar nemzethez - színezüstből
Nagyi sütije csokiba mártva? Jöhet
Titokban az orvosi marihuána Magyarországra is betette a lábát
Jóságpontjaim: aktív felhasználható
Budapest
Most 11
Ma várható
Max:12 0
Min:5 5-15
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Ajánljuk

 

Utazás

 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Berobbantotta a tavasz a lakáspiacotIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Végre fellélegezhetsz vasárnap. Most már látod az alagút végét, és tudod azt is, hogy lesz elég időd befejezni azt, amit a hétvégére terveztél. Pontosan tisztában vagy azzal, hogy mennyit kell tenned neked azért, hogy ez a nap eredményes legyen, és azzal is, hogy mennyit bízhatsz másokra, vagy éppen a szerencsére. A valóság az, hogy a szerencsére nagyobb mennyiséget bízhatsz, mint azt reméled.
Bika: Kedves Bika! Egy kis keveredés van a vasárnapi programokkal. Akihez vendégségbe mennél talán lemondja a látogatást, vagy az is lehet, hogy inkább ő maga látogatna meg téged. Bárkivel is beszélted meg a mai programodat, számíts arra, hogy a dolgok megváltozhatnak. Számíts arra, hogy nem minden alakul úgy, ahogy eddig tervezted, és talán szükséged lesz a rugalmasságodra, hogy helyrehozd a dolgokat.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem mindig szereted a határozottságot, de vasárnap mégis érdemes lesz határozottnak lenned. Vasárnap szükséged van arra, hogy ragaszkodj az elveidhez és az elképzeléseidhez. Ezt az könnyíti meg, ha a szemedet egy olyan célra függeszted, amelyet szeretnél elérni, és amelyhez az elveid és elhatározásaid betartása vezethet el. Ma a céljaidra figyelj, és ne térj le az utadról!
Rák: Kedves Rák! Talán a szokottnál is nagyobb szükséged van a pihenésre vasárnap. Ma válaszd a pihenés aktív formáit: menj el sétálni, kertészkedj, vagy más módon mozgasd át a testedet. Azzal, ha a testedet átmozgatod vasárnap segíted a sejtjeid regenerációját, és segíted a tested gyógyulását is. És persze a gyógyító alvás erejéről se feledkezz meg: Szánj elég időt az éjszakai pihenésre is.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Megvan benned a hajlandóság arra, hogy segíts másoknak a vasárnap. Ma azon gondolkodsz, hogy hogyan tudsz úgy segíteni, hogy szinte észre sem veszik az emberek, hogy te segítettél. Azon gondolkodsz, hogy hogyan lehet úgy segíteni, hogy azzal nem teszed a lekötelezetteddé azt, akinek segítettél. A szívből jövő segítséged mindenkinek csak áldást hozhat, ezt tartsd észben!
Szűz: Kedves Szűz! Vasárnap egy kicsit feledékenyebb vagy a szokottnál. Ma nem mindenre emlékszel, amiről azt gondoltad, hogy emlékezned kellene rá. Ha nem tudsz visszaidézni valamit, akkor még mindig előveheted a naptáraidat, a feljegyzéseidet, és talán meg is kérdezhetnél valakit. Könnyen lehet, hogy a facebookon vagy az e-mailjeid között leled majd meg azt az emléket, amit keresel.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán nem a vasárnap a legalkalmasabb arra, hogy megküzdj valakivel az igazadat bizonyítandó. A veszekedések és a szócsaták helyett annyi jobb dolgod lenne. Ma fogd kézen a szeretteidet, és egyszerűen sétálj el onnan, ahol veszekedni akarnak veled. Azzal, ha a szeretteiddel veszed körül magadat megelőzheted azt is, hogy bonyolult szócsatákba keveredj vasárnap.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szívesen adod a munkádat és a jelenlétedet ajándékba másoknak. Hogy nem adsz ilyen ajándékot? Amikor megfőzöd a vasárnapi ebédet, az mi, ha nem a munkád ajándékba adása a szeretteidnek. Amikor meghallgatod a családod tagjait a vasárnapi asztalnál, az mi, ha nem az időd ajándékba adása a szereteted jeléül? És ma még olyan sok módon adhatod ajándékba az idődet és a jelenlétedet is.
Nyilas: Kedves Nyilas! Sokkal jobban mennek azok a dolgok, amelyeket szívvel-lélekkel csinálsz. Persze ebben nincs semmi meglepő sem, hiszen azzal könnyíted meg a dolgodat, ha beleadsz apait-anyait egy-egy feladatba. Ma a hobbidban érhetsz el nagy sikereket, különösen, hogyha egy kreatív, alkotó hobbid van. Ha még nincs kreatív és alkotó hobbid, akkor ideje lenne keresned magadnak egyet.
Bak: Kedves Bak! Talán az lenne a legjobb, ha vasárnap tanulnál valamit. Persze, lehet, hogy a gyerekkel most egyébként is leckeírás és tanulás lenne a délutáni program, de az sem ártana, ha „saját használatra” tanulnál valamit. Ma tanulj kedvtelésből, olvass, vagy nézz az interneten oktatóvideókat. Használd ki a lehetőségeidet, és tanulj meg valami olyasmit, aminek hamarosan a hasznát veheted majd.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egyszerűbb helyzet nem is lehetne: Ma épp csak annyi a dolgod, hogy mosolyogj egész nap. Talán te is érezted már úgy, hogy túl sokat dolgozol, túl sokat teljesítesz, túl sokat akarsz, túl sokat mantrázol, túl sokat intézkedsz, és mégsem lesz mindennek semmi eredménye sem. Ilyenkor a könnyedség hiányzik belőled. ilyenkor azt segít, ha visszaveszel a nagy akarásból, és haladsz az áramlattal.
Halak: Kedves Halak! Ha tologatod magad előtt a megoldandó feladatokat, az csak egyre feszültebbé, egyre stresszesebbé tesz téged. Lehet, hogy az alvásproblémáid is ebből fakadnak. Lehet, hogy nem kellene tovább halogatnod a problémáid feldolgozását. Fogj egy papírlapot, és vasárnap jegyzeteld fel az összes megoldandó helyzetedet, majd készíts egy tervet arra, hogy melyiket hogyan oldod meg!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Brutál látványorgia lesz Az Igazság Ligája-moziItt egy elképesztő 5 perces részlet a Páncélba zárt szellembőlNagyon lassan emelte ki a Disney a nőket a rabszolgasorbólSzinkronnal is irtózatos az Alien-mozi új trailereHa cicit, vért és szörnyszexet akarsz látni, irány a 80-as évekA magyarok imádják a szar címeket - de működnének-e angolul?
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 12. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

3

35

41

79

Hatoslottó

10

11

18

29

30

35

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?