Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Adósságrendezés a Cofidis segítségével
Gesztenyés-tejszínes sarok
Pár év múlva eltűnnek az okostelefonok - Rémisztő, ami azután vár ránk
Budapest
Most 12
Ma várható
Max:13 0
Min:3 10-25
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Ajánljuk

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

60 ezer lakáshiteles veszélybenIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Webjava - Ezt látnod kell!

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Azt veszed a fejedbe, hogy jobb emberré teszed a családtagjaidat. Vasárnap van egy terved, amely a család fejlesztéséről, tanításáról szól. Ez a tanítás azonban könnyen válhat kioktatássá. Ahhoz, hogy elkerüld ezt a csapdát, hagyd, hogy a többiek kérdezzenek, és ne akard te magad rájuk erőltetni a véleményedet. Ha így teszel, boldogan hallgatnak majd meg.
Bika: Kedves Bika! Szükséged van az érintésekre, szükséged van mások figyelmére vasárnap. Ma öleld meg a szeretteidet, és érintsd meg őket. Egy-egy öleléssel szavak nélkül is elmondhatod, hogy mennyire szereted őket, és megmutathatod, hogy milyen fontosak a számodra. Ráadásul az érintések nemcsak réd hatnak gyógyítóan, de azokra is, akiket megérintesz vasárnap.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az apró lépések mindig nagyon messzire vezetnek. Gondolj bele, hogy ha hatalmas lépésekkel, szökellve, vagy futva haladsz, akkor milyen hamar kifáradsz, míg ha lassan sétálgatsz, akkor szinte sohasem fáradnak el a lábaid. Épp ezért vasárnap sem kell előre rohannod, és ma is megengedheted magadnak azt a luxust, hogy apró lépésekkel haladj előre az utadon.
Rák: Kedves Rák! Ha valaki idegesít téged, az nem véletlenül van. Nem, nem az az oka, hogy ő idegesítő, vagy buta, vagy erőszakos, vagy bármi hasonló. A valódi ok ma az, hogy megmutat egy olyan tulajdonságot, amelyre te nem szívesen nézel rá, amelyről nem szívesen veszel tudomást. Minden idegesítő ember nagy szolgálatot tesz neked abban, hogy jobban megismerhesd önmagadat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A tested nagyobb figyelemre áhítozik tőled. Úgy tűnik, hogy mostanában minden és mindenki fontosabb volt a számodra, mint a tested. Ez csak azért rossz hír, mert a testedben még jó sok időt kell majd eltöltened. Érdemes lenne ma figyelned a testedre, és érdemes lenne azt enned, azt innod, ami jót tesz a testednek. A legjobb pedig az, ha ma sportolsz és pihensz is.
Szűz: Kedves Szűz! Fontos, hogy merd kimondani a vágyaidat, és ne csak álmodozz róluk. Tudod, a kimondott szavaknak hatalmas ereje van. Néha nem is gondolnánk milyen nagy. Ma tehát bátran fogalmazd meg szóban is a vágyaidat. De ne felejtsd el, hogy a meghallott szavaknak is hatalma van felettünk: Olyanoknak mesélj a vágyaidról, akik nem fogják ellenezni azokat, hanem támogatnak a megvalósításukban.
Mérleg: Kedves Mérleg! Sokan látják benned a bölcsességedet és sokan értékelik a nyugalmadat. Te azonban talán úgy érzed, hogy pont akkor nem vagy bölcs, és pont akkor nem tudod megőrizni a nyugalmadat, amikor az a legfontosabb lenne: a családi beszélgetésekben. Ne felejtsd el, hogy senki sem lehet próféta a saját hazájában, azaz neked sem kell a családban a legbölcsebbnek lenned.
Skorpió: Kedves Skorpió! Talán túl elhamarkodottan alkottál véleményt egy ügyben, és vasárnap szembesülnöd kell ezzel az elhamarkodott véleményeddel. Könnyen lehet, hogy ma érdemes módosítanod a véleményeden. Hidd el, az hosszú távon sokkal nagyobb presztízsvesztés, ha ragaszkodsz a buta véleményedhez, mint az, ha belátod, hogy tévedtél, és kijavítod a hibádat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Valójában mindannyian bele vagyunk ragadva egy-egy gondolatmenetbe, amelyet akkor is a valóságunknak hiszünk, ha valójában teljesen más a helyzet. Ezt a jelenséget ma könnyedén megfigyelheted, hiszen egyszer csak azt veszed észre, hogy már megint mindenki pontosan ugyanazt a mondókát hajtogatja, amit egy hete, egy hónapja, vagy egy éve is mondott.
Bak: Kedves Bak! Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy átaludjon egy napot. Jó, ez így talán túlzás, de az biztos, hogy nehezen engeded meg magadnak, hogy „csak úgy” kipihend magadat. Pedig most semmi sem lenne olyan fontos, mint az, hogy pihenéssel tölthesd a vasárnapot. Minden, amit ma el kell érned, csak annyi, hogy elmúljon az általános fáradtságod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vedd észre, hogy gyakran azért foglalkozol mások ügyeivel, hogy ne kelljen a sajátjaiddal. Azok a pillanatok, amikor drámára éhesen hallgatod a mások életéről szóló beszámolókat, vagy amikor a kedvenc sorozatodat figyeled feszülten csak arra jók, hogy elvegyék a figyelmedet az igazán fontos dolgokról: A saját életedről. Nem kellene hagynod, hogy erről bármi elvonja a figyelmedet.
Halak: Kedves Halak! Különösen zavar, ha a vasárnapi asztalnál olyan témák kerülnek szóba, amelyek feszültséget, vitát, veszekedést gerjesztenek. Azzal őrizheted meg a családi békét, ha mindenkit arra biztatsz, hogy fogadják el egymás véleményét, nem pedig azzal, ha letiltasz néhány témát. Valójában a szeretettel elmondott vélemények sohasem lehetnek bántóak, ezt vedd figyelembe.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Bejelentették az összes Avatar-film premierdátumátSherlock Holmes - egy karakter, két jó barátA Halálos iramban-szériának több része lesz, mint a Star WarsnakMa ünnepli 80. születésnapját Jack NicholsonAz Amerikai istenek lesz a tavasz legkeményebb sorozataEddig tartott: Eric Cartman átvette a hatalmat Csőre Gábor felett
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 16. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

47

48

56

67

90

Hatoslottó

18

19

21

25

31

43

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?