Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Nyerj Trekking biciklit a Knoppers-szel
Mi csak a Ballánál vennénk ingatlant
Milyen meghitt.
Zavarba ejtően szeretgeti a gigaharcsát Gyula
Budapest
Most 22
Ma várható
Max:26 0
Min:13 0-5
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Hirdetés

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Hatcsillagos szálloda épülhet Felcsút mellettIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Néha sokkal jobban vágysz az elismerésre, mint mások. Pedig minden ember egyformán megérdemli a szeretetet és az elismerést. Hétfőn megértheted, hogy a saját szintjén, a saját világában minden ember egy hős, aki halált megvető bátorsággal indul küzdelembe a saját démonai ellen. Te is ilyen hős vagy, ezért megérdemled az elismerést, és az ismerőseid is megérdemlik az elismerésedet.
Bika: Kedves Bika! Ismeretlen terepre tévedsz hétfőn. Ma úgy érzed, hogy térképre lenne szükséged az élethez, és úgy érzed, hogy valaki más sokkal jobban tudja, hogy mit és hogyan kell tenni, mint ahogyan azt te tudod. Itt az ideje annak, hogy felismerd: senkinek sincs térképe az élethez, és különösen nincs térképük a te életedhez. Csak te találhatod ki, hogy melyik a legjobb út a számodra – és ezt meg is teheted még ma.
Ikrek: Kedves Ikrek! Talán sokkal teljesítmény-kényszeresebb vagy a szokásosnál, és talán mindenáron el akarsz végezni ma egyheti munkát. Úgy tűnik, hogy hétfőn fontos lesz számodra, hogy bebizonyíthasd a főnökeidnek és a munkatársaidnak, hogy te vagy a legjobb alkalmazott, és veled járnak a lehető legjobban. A bizonyítási vágy jót tesz, de ne akarj mindent egy nap alatt megcsinálni.
Rák: Kedves Rák! Sokkal egyszerűbb jó tanácsot adni az embereknek, mint azt gondolnád. Először is kezd azzal, hogy elmondod azt, amit te is hallani szeretnél hasonló helyzetben. Ha pedig hasonló helyzetben nem lennél felkészülve az okos tanácsokra, akkor még csak okos tanácsokat sem kell adnod. Néha az együttérzés és a szeretet szavai számítanak a legtöbbet és nem a tanácsok.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ha lehetőséged van arra, hogy segíts valakinek, akkor ragadd meg ezt a lehetőséget. Egyszerűen csak segíts jófejségből, segíts azért mert ez neked is jól esik. Lehet, hogy sohasem hálálják meg a segítségedet? Nem, ez teljesen kizárt. A jótett helyébe mindig jót kapsz. Igaz, szinte soha nem az tesz veled jót, akivel te is jót tettél. Igaz, szinte soha nem az támogat téged, akit te is támogatsz.
Szűz: Kedves Szűz! Úgy döntesz, hogy megváltoztatod az elképzeléseidet egy hétfői terveddel kapcsolatban. Ma szívesen lemondasz egy megbeszélést, és szívesen alakítod át az eredetileg tervezett napodat teljesen másmilyenre. Hétfőn a spontaneitásban hatalmas erő rejlik, olyan erő, amely segít neked megváltoztatni nemcsak a napodat, de egy helyzetet vagy egy ügyet is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Sokkal lazábban kellene hozzáállnod a pénzhez. Ez nem azt jelenti, hogy hétfőn szórnod kellene a pénzt. Ma egyszerűen csak el kellene engedned a felesleges – és sokszor alaptalan – pénzügyi félelmeidet. Nem kell azon aggódnod, hogy egyszer majd, sok év múlva egy képzeletbeli helyzetben hogyan állsz helyt. Elég, ha ma mindenre van a pénzed, a többi pedig a jövő zenéje.
Skorpió: Kedves Skorpió! Nem szereted a pofátlanságot, és a legszívesebben minden pofátlant jól kiosztanál hétfőn. Azonban a harcot sem szereted, és nem szívesen mész bele egy-egy vitába. Ezt az ellentmondást azzal oldhatod fel, ha a viták helyett valamilyen látványos, vicces, de kedves módot találsz arra, hogy felhívd a pofátlanok figyelmét a saját szemtelenségükre.
Nyilas: Kedves Nyilas! Sokkal több a szövetségesed a munkában, mint ahogyan azt gondolnád. Lehet, hogy eddig nem érezted azt a támogatást, amit most megkapsz. Lehet, hogy hátfőn sokkal többen állnak ki melletted, és sokkal többen támogatnak téged. Ma elindíthatsz egy olyan összefogást a munkádban, amely hamarosan megváltoztathatja a munkahelyedet, de talán a szakmai szabályokat is.
Bak: Kedves Bak! Vigyázat, hétfőn egy kicsit feledékeny vagy. Ma érdemes alaposan átnézned, hogy kinek mit ígértél mára. Nézd meg a múltheti naptár-bejegyzéseidet, és az összes cetlit és firkát, amit a múlt héten készítettél. Valahol ott rejlik az az apróság, amit ma meg kellene csinálnod, és ami talán már teljesen kiment a fejedből. Hétfőn érdemes egy kicsit összeszedettebbnek és figyelmesebbnek lenned.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egy új hét kezdődik az életedben, és érdemes lenne ezt a hetet most tudatosan is elindítanod. A múlt héten sok olyasmi történt, amit szeretnél elfelejteni, és amit szeretnél elengedni. Hétfő szánj arra időt, hogy tudatosan lezárd az előző hetet, és szánj arra is időt, hogy tudatosan elindítsd a következőt. Tudatosan tervezd meg a hetedet, és minden lépésedet ezen a héten.
Halak: Kedves Halak! Hétfőn összezavarod a környezetedet, hiszen amíg mindenki a hétfőre panaszkodik, addig te felszabadult jókedvű és lendületes vagy ma. Hétfőn megtapasztalod, hogy milyen hatalmas teremtő ereje van a hitednek, és a pozitív gondolataidnak. Ha ma meg tudod őrizni az optimizmusodat, akkor a problémák már a születésük pillanatában megoldják magukat.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

A Tényekben volt a legtöbb bűncselekményNem találnád ki, hány emberrel végeztek eddig az alienekMégis megrendezik idén az Aranyszem Operatőr FesztiváltMás EU-országokból is elérhetővé válnak a zenéink, filmjeink és tévéműsorainkKiderült, dolgozik-e a jövőben Gundel Takács Gábor az OrigónakCannes: bemutatták a Körhinta felújított változatát
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 20. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

48

56

58

65

70

Hatoslottó

13

17

22

38

39

45

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?