Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vasárnap semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Ma inkább töltsd a családdal a napot, és kíméld magad.
Bika: Kedves Bika! Vasárnap felejts el minden tennivalót, nem kell egy nap alatt megváltani a világot. Szánj időt magadra, a hobbidra, a családodra, a barátaidra. A mai nap erre például tökéletes.
Ikrek: Kedves Ikrek! Sűrű nap lehet a vasárnap, írj egy fontossági listát. Neked is pihenned kell. Szervezeted túlterhelt volt az elmúlt időszakban, hagyj időt neki a feltöltődésre. A mai nap a pihenésé.
Rák: Kedves Rák! Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket. Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. A pihenés nagyon fontos, fordíts rá időt.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A délután mindenképpen legyen a pihenésé, szükséged lesz az erődre a jövő héten is. Sok dolgod van mostanában, kell az erő, hogy mindennek a végére érj. Pihenéssel sokat tehetsz azért, hogy több energiád legyen.
Szűz: Kedves Szűz! Vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot. A friss levegő mindenkinek jót fog tenni. Találjatok valami jó programot, régen voltatok együtt.
Mérleg: Kedves Mérleg! Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Azért ne pazarold el az egész napot, hagyj időt a családra és a barátokra is. Csináljatok valamit közösen, egy olyan dolgot, ami feltölt. Rád fér egy ilyen program.
Skorpió: Kedves Skorpió! Vasárnap nem akarsz otthon ülni, de meg kell gondolnod, hova és kivel mennél. Szükséged van a testmozgásra, még akkor is, ha csak egy kis sétáról van szó. Le kell vezetned a sok stresszt.
Nyilas: Kedves Nyilas! A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál. Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod vagy a családtagjaid, nekik sem árt egy kis friss levegő. Ha igen, akkor a barátaiddal szervezz valami programot.
Bak: Kedves Bak! A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Ha egész héten robotoltál, akkor valószínűleg rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Hidd el, minden munka megvár. Pihenj egy kicsit.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vasárnap legszívesebben eltűnnél a világ szeme elől, ugyanis nehéz hét áll mögötted. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet, meg fogják érteni, ha egy kis magányra vágysz.
Halak: Kedves Halak! Ha szép az idő, sétálj, biciklizz vagy fuss egy nagyot. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Az aktív pihenés az, ami most nagyon hiányzik az életedből, hidd el.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp