Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma egy váratlan ötlet találhat rád, amely teljesen megváltoztathatja a napodat. Légy nyitott az új lehetőségekre, és ne félj kipróbálni valami szokatlant. Az új gondolatok most nagy előrelépést hozhatnak
Bika: Kedves Bika! A kreativitásod ma szárnyalhat. Talán egy művészi projektbe kezdesz, vagy új módokat találsz a problémák megoldására. Engedd szabadjára a képzeletedet, és élvezd az alkotás örömét.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ma az alkotás kerül a középpontba. Legyen szó kézművességről, írásról vagy zenélésről, bármibe is fogsz, az sikeres lesz. Ne félj kifejezni önmagad és megmutatni a tehetségedet másoknak.
Rák: Kedves Rák! Az együttműködés ma különösen fontos lehet számodra. Talán egy csapatprojekt vagy közös munka során találkozol új emberekkel, akikkel hatékonyan dolgozhattok együtt. Az összefogás most sokat segíthet.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Vidámság és jókedv jellemezheti a napodat. Talán egy baráti találkozó vagy egy vidám esemény emeli a hangulatodat. Használd ki ezt a pozitív energiát, és oszd meg másokkal is a jókedvet.
Szűz: Kedves Szűz! Ma a zene különösen inspiráló hatással lehet rád. Talán egy új dallam vagy kedvenc zenéd meghallgatása segít abban, hogy jobban érezd magad. Ne félj táncra perdülni vagy énekelni egy jót!
Mérleg: Kedves Mérleg! Egy nagyszerű ötlet születhet meg a fejedben, amely hosszú távon is jelentős változásokat hozhat. Oszd meg másokkal is az elképzeléseidet, és ne félj belevágni a megvalósításba.
Skorpió: Kedves Skorpió! A kreativitás ma különösen fontos szerepet játszik az életedben. Talán egy új hobbit találsz, vagy egy meglévő projektet fejlesztesz tovább. Az alkotás öröme most különösen inspiráló lehet számodra.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ma az alkotás örömének élhetsz. Legyen szó festésről, írásról vagy bármilyen kreatív tevékenységről, a lényeg, hogy kifejezd önmagad. Az eredmény biztosan büszkeséggel tölt majd el.
Bak: Kedves Bak! Az együttműködés ma kulcsfontosságú lehet. Talán egy csapatmunka során találkozol olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Az együttműködés most nagy előrelépést hozhat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vidámság és öröm kísérheti a napodat. Talán egy váratlan találkozás vagy egy vidám esemény miatt érzed magad boldognak. Oszd meg ezt a jókedvet másokkal is, és élvezd a pillanatot.
Halak: Kedves Halak! A zene ma különösen inspiráló hatással lehet rád. Talán egy új dallam vagy egy régi kedvenc zene hallgatása segít abban, hogy jobban érezd magad. Engedd, hogy a zene vezéreljen és feltöltsön energiával.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp