Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vasárnap mindenképpen érdemes lenne időt szakítani a szüleidre. Mikor is látogattad meg őket utoljára? Nos, jogosan vetik a szemedre, ha ma sem jutna rájuk időd. És egyébként is olyan nagy örömet okozol nekik, hogy láthatnak. A személyes találkozás nagyon más, mint a telefon.
Bika: Kedves Bika! Ha igazán jól akarod érezni magadat vasárnap, menj el fürdőbe, uszodába, szaunába, jakuzziba. A vizes programok kisimítják az idegeidet, a nyugalomra pedig nagy szükséged lesz a jövő héten. Engedj meg magadnak egy kis luxust. Alapból is kijárna már neked. Ugye, nem volt nehéz rábeszélni?
Ikrek: Kedves Ikrek! A vasárnap, az vasárnap. A pihenés, a kikapcsolódás ideje. Párodnak szüksége van rád, és nemcsak testben, hanem fejben is. Szóval, ideje lenne most minden gondot félretenni, és csak a közös programokra szentelni az időt. Tegyél ma úgy, mintha semmi probléma nem lenne az életedben. Estére láthatóan is kisimulsz.
Rák: Kedves Rák! Nagyon érzékeny leszel vasárnap. Sőt, hiperérzékenységgel reagálsz mindenre és mindenkire. Szinte azonnal elsírod magad még azokon a megjegyzéseken is, amiket máskor simán elengedsz a füled mellett. Tudod mit? Ne terheld ma a többieket az érzéseiddel, inkább nézd meg a kedvenc romantikus filmedet, és sírj rajta egy jót. Megkönnyebbülsz tőle.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A vasárnap a családé, ha tetszik, ha nem. Inkább állj hozzájuk pozitívan, mert ők tényleg boldogok, hogy veled tölthetik az időt. Mi lenne, ha a szüleidet, a testvéreket is meghívnád délután az otthonodba? Nagyszerűen fogjátok érezni magatokat, mindenki nagyon szívesen találkozik és beszélget veled.
Szűz: Kedves Szűz! Lehet, hogy egész nap esik az eső, de téged csöppet se zavarjon az időjárás. Ha csak csepereg, bátran kimozdulhatsz otthonról. Megnézhetnél egy kiállítást, vagy szaunázhatnál is, ha inkább ahhoz lenne kedved. A legfontosabb, hogy eszedbe se jusson ma a házimunka.
Mérleg: Kedves Mérleg! Melegségre vágysz vasárnap. Ma a teázás kifejezetten jót tesz neked, és nemcsak azért, mert felmelegít, hanem méregteleníthetsz is a bőséges folyadékkal. A gyümölcs- és herbateákat kortyolgatva egyre jobban érzed majd magad testileg és lelkileg is. Nem is kell ennél több egy nyugodt és érzelmes vasárnaphoz.
Skorpió: Kedves Skorpió! A jókedvedet ma az sem rontja el, ha esik az eső. Kapd fel az esőkabátot, a vízálló cipődet, és sétálj egy nagyot. Engedd, hogy az arcodra is hulljanak az esőcseppek. A víz a te közeged, és minden formájában nagyon szereted. Az is tökéletes program, ha készítesz egy forró, illatos kádvizet és elnyúlsz benne.
Nyilas: Kedves Nyilas! Különleges meglepetés ér vasárnap. Régen látott kedves ismerős hívhat fel telefonon, vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak összefuttok az utcán. Adjatok magatoknak időt, és üljetek be egy kávézóra. Ez a találkozás csöppet sem a véletlen műve. Fontos része lesz a jövődnek...
Bak: Kedves Bak! A vasárnap a szerelemé. Töltsétek együtt az egész napot, mehettek étterembe, moziba, vagy sétálhattok a Duna-parton. Kérdezd meg a párodat, mihez lenne ma igazán kedve, és teljesítsd a kívánságát. Hihetetlenül hálás lesz. Ezek apróságok ugyan, mégis elmélyítik a kapcsolatot.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vasárnap fázós lehetsz. Talán magad sem tudod, miért fázik egész nap a lábad. A meleg zokni és takaró mellett sokat segíthet a forró csoki, de egy tál mennyei húsleves is. Melegítsd fel a testedet, a lelkedet. Ha megkéred a párodat, biztosan segít a főzésben, és persze szívesen hozzád is bújik.
Halak: Kedves Halak! Érzelmes nap a vasárnap. Mégis azt veszed észre, a környezeted inkább magába fojtja az érzéseit, mintsem kimondja, amit érez. Nem mindenkinek olyan könnyű kimutatnia az érzéseket, mint neked. Mivel te jó vagy benne, mutass példát. Szépen lassan megnyílnak, és követni fognak téged.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések