Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magadat valahogy. Persze, ha megteheted, hogy csakúgy kiveszel egy napot, és otthon maradsz, nagyon szerencsés vagy. Ha vár a munka, a tanulás, jobb ha mielőbb összeszeded magad. Kávé, tea, finom péksütemény segíthet valamit.
Bika: Kedves Bika! Vártad már, hogy hétfő legyen, mert így ismét a feladatokra, a pénzügyekre koncentrálhatsz. Aztán munka közben a párod jut eszedbe egyre gyakrabban. Valójában sajnálod, hogy nem az előző két nap dolgoztál, és nem ma van vasárnap. Kicsit késő bánat, de este még bepótolhatod, ami hétvégén elmaradt...
Ikrek: Kedves Ikrek! Kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz hétfőn, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy elérd nála, amit szeretnél. Valójában nagyon is tetszik neked ez az empatikus, megértő hozzáállás. Gyakorold még, hogy később se felejtsd el.
Rák: Kedves Rák! Kedvedre való ez a hétfő. Egyáltalán nem is érted, a többieknek mi a problémája vele. Valójában most nagyon örülnének egy kis érzelmi támogatásnak, amiben te kiváló vagy. Szóval, te lehetsz, aki erőt, energiát tölt a többiekbe. Persze azon se lepőd meg, ha néhányan a te vállalod sírják ki magukat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szíved szerint jól megráznád a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Okosabb ötlet visszavonulót fújni, és kihasználni a nyugalmat, a csendet. Az energiákat fektesd a munkádba, nagyon sokat haladhatsz ma előre.
Szűz: Kedves Szűz! Nem biztos, hogy megtalálod mindenkivel a közös hangot hétfőn. Főleg azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, vagy egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző, és mindenkivel a lehető legkedvesebben kommunikálj. És ne is pufogj magadban!
Mérleg: Kedves Mérleg! Kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz hétfőn. Mint aki, valahol egészen máshol jár gondolatban. Könnyen lehet, lesznek többen is, akik meg próbálnak téged visszarángatni a valóságba. Nem bántásból teszik, hanem segíteni próbálnak. Rajtad is múlik, hogyan fogadod a közeledésüket.
Skorpió: Kedves Skorpió! Kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek, munkatársak. Nem sok türelmet érzel végighallgatni őket. Közben azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában máskor. Látod, ezért ne ítéld el őket...
Nyilas: Kedves Nyilas! A család okozhat most némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, vagy bármit mondanak a többiek, ne kapd fel a vizet. Igen, bosszantó lehet a viselkedésük, de mégis próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. A munkádra sem tudsz figyelni, ha egész nap feszült és ideges vagy.
Bak: Kedves Bak! Számodra ez egy igazán klassz hétfő lehet. Nem is nagyon érted, a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Szerencsésnek érezheted magadat, mert rád a bolygók és fényszögeik nagyon pozitívan hatnak. Most is te lehetsz, aki lelket önt a többiekbe. Lassan már kezdesz hozzászokni ehhez a feladathoz is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Hétfőn lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen fölösleges vitatkoznod, mert úgy sem tudod őket meggyőzni az igazadról. Pedig most tényleg igazad is van. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd, hadd gondoljanak, amit akarnak. A jelmondat hétfőn: Okos enged, szamár szenved...
Halak: Kedves Halak! Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a hét. Szépnek, kreatívnak, boldognak érzed magad, ami meg is látszik a kisugárzásodon. Talán tele vagy új ötletekkel, tervekkel is. Érdemes följegyezned ezeket, mert ha most nem is, később még megvalósíthatod valamelyiket.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések