Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Megelégedésedre ma azt látod, hogy minden az elvárásaidnak megfelelően halad, a maga útján. Most egy kicsit kifújhatod magad, dőlj hátra és gyönyörködj a művedben, hisz nem minden ennyire kiszámítható, mint a jelen szituáció. Otthonodban, családod részéről minden támogatás adott. Szükség lesz néhány beruházásra is, de ezeket sikerül zökkenőmentesen megoldani.
Bika: Kedves Bika! A cél, amelyről olyan régóta csupán álmodni mertél és csak elméleti síkon mertél eljátszani a gondolattal, ma közelebb kerül, mint gondolnád. Amennyiben munkád külföldhöz köt, vagy olyasmivel foglalkozol, ami idegen kultúrákat érint, sikeres leszel. Kitűnő memóriádat most minden nap használhatod, csiszolhatod. A párkapcsolatban lesznek kihívások, de bölcsességgel minden megoldható.
Ikrek: Kedves Ikrek! Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget. Esélyt sem adnak arra, hogy ki tudd magyarázni, hogy pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és nyomatékosítsd, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Barátokra nagy szükséged van. Hosszabb ideig nem találkoztál a számodra fontos emberekkel, most már elérkezettnek látod az időt, hogy társasági életet élj. Rád is fér az esti lazítás!
Rák: Kedves Rák! Bármilyen dologba vágod a fejszédet, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak és elismerjék a munkádat. Most azonban valamiért ma ez elmarad, ami igencsak elbizonytalanít, s azt gondolod, talán nem jó nyomon jársz, hagynod kellene az egészet és más utakat kellene keresned. Ha azonban mindig kizárólag arra figyelsz, hogy a környezeted miként reagál, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nemigen fogsz egyről a kettőre jutni. Bízz magadban és ne másokra alapozz!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A lényeg ma is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra! Estére egyre emelkedettebb lesz a hangulatod. Uralkodó égitested, a Nap most szoros közelségbe kerül a szépségért felelős Vénusszal. Vonzerőd támogatásával szépszámú sikert könyvelhetsz el magadnak.
Szűz: Kedves Szűz! Olyan feladattal bíznak meg, amiről már az első pillanatban tudod, hogy egyedül nem leszel képes elvégezni. Egy kollégád segít, aki nagyon jó hatással van rád. Nem csupán azért, mert sokat tanulhatsz tőle, hanem mert úgy érzed, egyre többet látsz kettőtök kapcsolatában egy szimpla segítő jobbnál. Ha úgy érzed, hogy esetleg egy szinttel feljebb tudtok lépni, ne habozz a tudtára hozni, hogy köszönöd a segítséget, és téged már régóta más szemszögből nézve is érdekel.
Mérleg: Kedves Mérleg! Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, emiatt kissé össze vagy zavarodva, úgy érzed, nem tudod tartani a fonalat. Próbálj elvonatkoztatni mindentől, tereld el a figyelmed, mert ha görcsösen ezekre a dolgokra összpontosítasz, még nagyobb lesz a lehetőséged arra, hogy hibát hibára halmozz. Hidd el, ha egy rövid időre félreteszed a téged gyötrő gondolatokat és mással foglalkozol, később sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ami a megoldást illeti.
Skorpió: Kedves Skorpió! Párkapcsolatban olyan napokat élhetsz meg, amelyek csak ritkán adódnak. Alapvetően visszafogott, szégyenlős természeted most kicserélődik. Kedvében jársz a párodnak, és a szép szavak mellett tettekkel is bizonyítod az odaadásodat. Munkatársakkal nagyon szívesen töltöd az időt. Éberen, nyitott szemmel járj és ne lassíts a tempóból, mert ezen most sok múlhat. Ha beértél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled!
Nyilas: Kedves Nyilas! Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a környezeted csak megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, hisz a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Igyekszel egyensúlyt teremteni a munka, a barátságok, szórakozás és a biztonságos otthonlét között.
Bak: Kedves Bak! Ma teljesen ismeretlen vizekre evezel. Zöldfülűként mindenki igyekszik segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a tanulási folyamatot, amiért nagyon hálás vagy. Akadnak azonban olyan személyek, akik minden lépésed bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a fajta lekezelő stílus teljesen idegen számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A hétfői napot érdemes önmagadra szánnod, hogy lelkileg és fizikailag is gatyába tudd rázni magad egy kicsit. Ha nincs kedved munkával és egyedül tölteni a napot, vegyél ki szabit és keresd meg az egyik jó barátnőd, akivel felkutatjátok a boltokat a legújabb ruhakollekciókért, akivel szívesen ebédelsz vagy nézed meg a legújabb vígjátékot a moziban. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád ez a szabadnap! Épülj, szépülj, mert ez alanyi jogon jár neked!
Halak: Kedves Halak! Hétfőn konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyi részben vagy hibás, mint a másik fél. Ne akard rákenni azonban senkire a lekvárt, vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés! Elképzelhető, hogy baráti körödből valaki ma arra biztat, hogy vállalkozz egy eddig ismeretlen feladatra.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések