Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Hol van a híres türelmed? Egyik pillanatról a másikra veszítheted el. Ugyanis egymást érik azok a helyzetek, amelyek kinyithatják a bicskát a zsebedben. Felettesed olyan dologra akar kényszeríteni téged, amellyel nem értesz egyet. Bártan mondd meg neki a véleményed, de igyekezz megőrizni a hidegvéred.
Bika: Kedves Bika! Megéri a rengeteg fáradtság, mert olyan bevételre tehetsz szert, amiből akár tartalékot is képezhetsz. Ma jellemző, hogy a jobb megélhetés kedvéért, a tartósabb bevételért olyan dologhoz kell folyamodnod, amely súrolhatja a korrupció határát. Gondold át: megéri kockáztatni?
Ikrek: Kedves Ikrek! A most kezdődő kapcsolatok valószínűleg különösek, furcsán alakulhatnak, tele szokatlan dolgokkal.Olyan gyorsan érhetnek majd véget ezek a viszonyok, amilyen gyorsan létrejöttek. Ne szomorkodj, megtalálod az igazit.
Rák: Kedves Rák! Ha fegyelmezettséget igénylő munkát végzel, akkor jobb, ha készítesz egy pontokba szedett, részletes munkatervet, és úgy haladsz, lépésről lépésre. Sajnos a diplomatikus viselkedés most nem az erősséged, ezért tapintatra van szükség.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Tanulságos helyzet alakulhat ki, amelyet átgondolva és másokkal átbeszélve, ha nem is megvilágosodhatsz, de rájöhetsz arra, mi volt korábban a hiba. Illetve arra, mit és hogyan kell tenni a sikerért a jövőben.
Szűz: Kedves Szűz! Bármennyire is nehezedre esik, meg kell próbálnod őszintén beszélni a pároddal, mert csak így oldhatjátok meg a problémákat. Nagyon fontos, hogy most nyitott légy a változásokra, így megszűnhet a közöttetek lévő feszültség.
Mérleg: Kedves Mérleg! A stressz, a túlhajszoltság következtében olyan betegségek alakulhatnak ki, mint a fejfájás, a koncentráció hiánya vagy a migrén. Muszáj pihenned, kedves Mérleg. Tölts több időt a szabadban. Kirándulj a természetben, vagy csak sétálj a környékbeli utcákban, a lényeg, hogy kint legyél.
Skorpió: Kedves Skorpió! Egy rokonnak szüksége lehet a támogatásodra, illetve olyan helyzet jöhet létre, amikor családtag miatt át kell szervezned az életedet. A rutinnak lőttek, mert minden másként alakul, mint eddig. De ahogy máskor sem okoz ez nehézséget számodra, így most sem fog.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ha szerelemről van szó, talán most érkezik el az a pillanat, amikor higgadtan tudsz gondolkodni, és nem is kell a viszonyodat mérlegre tenni, mert pontosan tudod, mi szól ellene és mi mellette. Élvezd ki a helyzetet!
Bak: Kedves Bak! A szórakozásra, a kikapcsolódásra, a hobbidra ma nyugodt szívvel költhetsz. Ezek lelki, szellemi táplálékoknak minősülnek, amelyek segítségével jobb eredményt érhetsz el a munkában, megélhetésben. Add meg magadnak, amire vágysz.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéssel foglalkozz, céljaid felé törj, és elmozdítsd a saját érdekeidet. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően bevonzhatod a jó szerencsét. Használd ki a kedvező bolygóállásokat.
Halak: Kedves Halak! Hihetetlenül nagy az önfegyelmed, ha munkáról, megélhetésről, pontosabban pénzről van szó. Olyan lehetőség adódhat, amihez szükség lenne kölcsön felvételére. Ne aggódj, nem lesz semmi gond, nyugodtan vegyél fel hitelt!
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések