Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Nagyon elszánt vagy ma, talán túlságosan is. Mindent sikerre akarsz vinni, méghozzá azonnal. Mindez azonban könnyen rombolásba fordulhat építés helyett. Nehezedre fog ma esni, de inkább többet ésszel, mint erővel!
Bika: Kedves Bika! Kritika érhet ma, ami nagy eséllyel rosszul fog esni, méghozzá azért, mert egy részét bizony igaznak érzed. Próbáld meg pozitívan felfogni a helyzetet és változtass magadban az adott dolgon, ez egy jó lehetőség!
Ikrek: Kedves Ikrek! Olyan valakivel találkozhatsz ma, aki nem túl megbízható, és ez zavar téged. Persze azért, mert valamilyen károd származik a dologból. Mielőtt nagyon megsértődsz, érdemes lefuttatnod magadban, hogy te vajon mindig megbízható vagy-e.
Rák: Kedves Rák! Igényed lenne a figyelemre és a törődésre, de úgy érzed, hogy ezt valamiért most nem kaphatod meg. Vajon tényleg igazad van, vagy csak nem mutatod ki, nem kommunikálod megfelelően, amit szeretnél? Gondold át.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Győztesnek érezheted ma magad és te nagyon szereted ezt az életérzést, úgyhogy igazán kellemes napod lesz. Arra vigyázz, hogy ne ess át a ló másik oldalára, ne válj gőgössé vagy arrogánssá. Úgy is ünnepelheted magad, ha közben nem nyomsz le másokat!
Szűz: Kedves Szűz! Végre megértesz ma valamit, ami már régóta foglalkoztat és ez rengeteg dolgot új megvilágításba helyez. Mindened a tudás, úgyhogy érthető módon nagyon örülsz az új információknak. Az egész napodra kihat mindez.
Mérleg: Kedves Mérleg! Igazán jó társaságod lesz ma. Lehet szó egy előre megbeszélt programról, egy spontán találkáról, de akár egy teljesen új ismeretségről is. A lényeg, hogy örülni fogsz neki és nagyon jól fogod magad érezni.
Skorpió: Kedves Skorpió! Rosszul indulhat a nap, de nagy eséllyel hirtelen fordulnak a dolgok és mégis minden jól alakul. Hogy mi a kulcs ehhez az egészhez? A te belső hozzáállásod és az önmagadhoz való viszonyod!
Nyilas: Kedves Nyilas! Nehezen koncentrálsz ma, mert lélekben és gondolatban valahol egészen máshol jársz. Kimenekíted magad a valóságból, hogy megmenekülj az unalomtól és a fásultságtól. De vigyázz, hogy a hétköznapi dolgaidban nehogy megbosszulja magát mindez!
Bak: Kedves Bak! Egész nap agyalsz és aggódsz ma, emiatt pedig tele vagy feszültséggel, ami nem is csoda. Egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy vannak dolgok, amik rajtad kívülállók és nem kontrollálhatod őket. Nem könnyű, de így van!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Strapás napod lesz ma és nagyon szeretnél teljesíteni, persze nem mások miatt, hanem magadért, de olyan dolgokat is társítasz, a mai sikerrel vagy kudarccal, amik nem is kapcsolódnak oda, úgy túl sok terhet teszel a dolgokra.
Halak: Kedves Halak! Elfeledkeztél a közelmúltban, vagy elfeledkezel ma valamiről, ami fontos. Emiatt pedig nehéz helyzetbe kerülsz, de meg tudod oldani, ha a sarkadra állsz!
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp