Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Parázs vitába keveredsz egy kollégáddal, aki semmiképpen nem akarja megérteni az álláspontodat, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a vélemény, amit ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felbosszantod magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy próbáld a magad igazáról meggyőzni őt. Ha párban vagy, kedveseddel a humor jegyében telik a hétfő. Ha még szingli vagy, titkos imádód végre színre lép, és randevúra hívhat.
Bika: Kedves Bika! Az egyik legjobb barátod keres meg egy olyan problémával, amit egyedül nem tud megoldani. Nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki meg tudja oldani a helyzetet. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megismerni, s elemezd a helyzetet, mielőtt részt vállalsz a dologban, mert attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz. Ne kelts az illetőben hamis illúziókat, mert akkor az idejét vesztegeted, s nem mellesleg csalódást okozhatsz neki!
Ikrek: Kedves Ikrek! A hétfői nap olyan lehetőséget tartogat a számodra, melyet okosan kihasználva emlékezetes élményre tehetsz szert, ezáltal hatalmas lendületet kaphatsz. Ha valóban logikusan gondolkodva használod ki ezt a helyzetet, emellett jól használod fel azt a lapot, amit a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a dologból. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hiszen ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire vagy képes valójában! Hajrá!
Rák: Kedves Rák! Zsúfolt lesz a mai napod, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémít ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helytállj, s végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Szerelmeddel új célt tűztök ki, ami előrelépés a számotokra. Ha még egyedülálló vagy, egy férfi barátod kezdhet udvarolni.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Túlbonyolítod a dolgokat. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért a saját időddel, a saját bőröddel fizeted meg a tanulópénzt. Te is rájöhetsz arra, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, nem kell mindig fejjel nekimenni a falnak! Lazíts és változtass a hozzáállásodon!
Szűz: Kedves Szűz! Ma egész nap a problémákon jár az eszed. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, ami maradandó, valóban pozitív élményt jelenthetne. Általában véve azonban sokkal jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalan, kényelmetlen szituáció végére. De nem árt közben nyitott szemmel járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzetekben. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan vissza nem térő lehetőségeket az élet, amelyet ha nem ragadsz meg azonnal, talán örökké bánni fogod!
Mérleg: Kedves Mérleg! Régóta szeretnél szintet lépni. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni oda, ahová régóta szeretnél. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyekkel ha nem törődsz, akár el is úszhat a siker. Kedveseddel nagyszerűen telik a nap, de elfoglaltabbak lehettek, és kevesebb idő marad kettesben lenni.
Skorpió: Kedves Skorpió! Munkahelyeden lazább hét vár, ez pedig lehetőséget ad a magánéletre koncentrálni. Új vizekre evezel, ami nagyon izgalmas számodra. Most az élet olyan oldalát láthatod meg, amit eddig nem ismertél. Bölcsebbé, tapasztaltabbá válsz. Ha párkapcsolatban élsz, egy harmadik személy próbálhat közétek állni, de egyértelmű győzelmet aratsz, párod megingathatatlan. Szingliként egy riválisod felett aratsz sikert, jelölted téged választ.
Nyilas: Kedves Nyilas! Fűben-fában megbíztál, és ennek meg is lett a böjtje, mert sajnos nem egyszer és nem is kétszer verhettek át. Talán épp ennek köszönheted a mostani óvatosságodat az anyagiak terén. Ez jó eséllyel meghozza szerencséd, mert egy a sok lehetőség közül, melyet alaposan körbejárva meglátod, hogy megéri bevállalni, elhozza életedbe a pozitív pénzügyi fordulatot.
Bak: Kedves Bak! Előző életedben két kézzel szórhattad a pénzt, hiszen az élet élvezete számodra mindennél fontosabb lehetett. Most talán épp ennek köszönhetően sokkal takarékosabb vagy, illetve sokkal megfontoltabb a kiadásokat illetően. A mai nap hozhat számodra egy pozitív fordulatot: a spórolás egy tekintélyes bankszámlaegyenleget hozhat neked. Amennyiben párkapcsolatban élsz, kedveseddel remek estének néztek elébe. Talán egy hétfői színház is beleférhet
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Megvan a véleményed egy bizonyos dologról, ami a munkahelyeden történik, egyelőre nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilvánítsd, mit gondolsz erről az ügyről. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolsz, sőt, meg is bánthatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen!
Halak: Kedves Halak! Ha valami megtetszik, gyakorta elönt a szenvedély, és azt érzed, képtelen vagy ellenállni és a polcon hagyni a dolgot. Ma sem lesz ez másként. Valószínűleg azért van ez, mert korábbi életedben nem tehetted meg, hogy a számodra kényelmes életet éld, és megvásárold, ami kedvedre való. Sajnos, a meggondolatlan költekezés hozhat negatív fordulatot. Csinálj belőle pozitívat nagyobb felelősségtudattal!
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések