Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Hétfőn nagyon érzékenyen reagálhatsz mások közeledésére. Pedig ma számolnod kell vele, többen is lesznek, akik ellentmondanak neked. Hidd el, nem baj, ha nem mindig neked van igazad. Ma vedd elő a nagyvonalúságodat, és egyszerűen csak lépj túl a vitákon.
Bika: Kedves Bika! Hétfőn meglehetősen szélsőséges lehet a hangulatod. Az egyik percben optimistán tekintesz a lehetőségekre, a következőben meg teljesen borúsan látod a helyzetedet. Próbáld észrevenni és tudatosan kezelni ezt az érzelmi hullámzást. Valójában csak egy kicsit kéne a sarkadra állni.
Ikrek: Kedves Ikrek! Hétfőn is érzékenyen érinthet még néhány téma, főleg a párkapcsolatodban. Ha lehet, ne mára időzítsd a legfontosabb beszélgetéseket a pároddal. A legjobb lenne, ha ma csak a munkára koncentrálnál, a magánéleted hamarosan úgyis a helyére rázódik. Akár már holnap tisztázhatjátok a félreértéseket.
Rák: Kedves Rák! Hétfőn az érzékenység és a racionalitás kerül szembe egymással. Könnyen lehet, választás elé állít az élet: vajon a szívedből cselekszel, vagy ésszel, a logika mentén döntesz? Valójában a legjobb az lenne, ha mindkét lehetőséget megfontolnád, és valahol középen keresnéd a megoldást.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szívesen feszegetnéd a határokat hétfőn. Megteheted ugyan, de ne lepődj meg, ha érzékeny veszteségek érnek. Érdemes ma higgadtan átgondolni, mi mindenre is van valóban szükséged, és az alapján dönteni. Legyen szó az élet bármely területéről.
Szűz: Kedves Szűz! Délelőtt 10 órakor a Nap átlép a Mérleg jegyébe, ezzel véget ér a Szűz hava. Nem igazán lesz jó kedved ettől, de mégsem kéne olyan nagyon szomorkodnod. Még mindig nagyon sok lehetőséget tartogatnak neked a bolygók, és az elmúlt időszak terveit is érdemes lenne elindíthatod.
Mérleg: Kedves Mérleg! A Nap hétfőn a jegyedben lép, amellyel megkezdődik a Mérleg hava. Az elkövetkező hetekben te leszel a bolygók kegyeltje, nagyszerű időszak előtt állsz. Ünnepelheted a születésnapodat, valóra válthatod a céljaidat. Tényleg, el kezdtél már új tervezni, újítani, átalakítani?
Skorpió: Kedves Skorpió! A hétfő nyugalmasnak tűnik a te szempontodból. Ma a saját ritmusodban végezheted a feladatokat, és valójában úgy érezheted, szabad kezet kaptál mindenben. Láss neki lehetőség szerint minél több feladatnak, mert ma tényleg úgy dolgozhatsz, ahogy te akarsz. Ha teheted, az estét is csak magadra szánd.
Nyilas: Kedves Nyilas! Konfliktusokkal hétfőn is kell számolnod. Könnyen lehet, valaki nagyon rugalmatlan a környezetedben, és nehezen viseled, hogy csak a saját mondandóját szajkózza. Ne is akard meggyőzni semmiről, hiszen vannak olyan emberek, akiket egyszerűen nem lehet. Legyél nagyvonalú, és adj neki igazat. Lényegtelen, hogy így is gondolod-e.
Bak: Kedves Bak! Érzékeny emberekkel találod magad szemben lépten-nyomon. De az is lehetséges, hogy a párod érzékenyebb ma a szokásosnál. Próbálj minél megértőbb lenni, mert akkor a vitákat is elkerülheted. Még ha nem is vagy az a lelkizős típus, néha kicsit használhatod az empátiádat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Hétfőn már megérint a változás szellője. Picit rugalmasabb mindenki körülötted, és egyre könnyebben érteted meg magadat a többiekkel. Mostantól már nem ütközöl annyi ellenállásba, mint az elmúlt időszakban. Még egy pici kitartás, és napról-napra minden egyre könnyebb lesz.
Halak: Kedves Halak! Fogalmazz nagyon pontosan a munkahelyeden. Legyél egyértelmű és tudatos. Ha lehet, minél rövidebb mondatokban beszélj. Ha így teszel, egyrészt mindenki megérti a mondandódat, másrészt a konfliktushelyzeteket is elkerülheted. Könnyen felbosszanthatod a többieket, ha körmondatokban beszélsz.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések