Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Csütörtökön minden a kedved szerint alakul. Nyoma sincs az elmúlt napok fáradtságának, ma újra vidám és energikus vagy. Amikor pedig pozitív a hangulatod és a gondolkodásod is, csupa pozitív esemény történik veled. Ma tényleg csak rajtad múlik, milyen csodába csöppensz.
Bika: Kedves Bika! Csütörtökön érdemes lenne jó alaposan kiszellőztetni a fejedet. Szó szerint és átvitt értelemben is. Például sétálhatnál egy nagyot, és elengedhetnéd a fejedből a zavaró gondolatokat. Ma rugalmasnak kéne lenned, bármi is történik, menj utána, ne ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez.
Ikrek: Kedves Ikrek! Csütörtökön elemedben leszel. Ismét nagyon energikusnak érzed magad, és jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Ma mindenért nagyon lelkesedsz. Párodat is hihetetlenül boldoggá teszed a jó kedveddel. Próbáld megtartani magadban ezt a pozitív hangulatot holnapra is.
Rák: Kedves Rák! Sokkal aktívabb vagy csütörtökön, mint az elmúlt napokban. És újra szebbnek, vidámabbnak is látod az életedet. Végre el kéne hinned, hogy előtted is megnyílnak az ajtók, de ehhez le kell nyomnod a kilincset. Ma érdemes lenne belépni az egyik lehetőség ajtaján...
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A csütörtök tökéletes nap a kommunikációhoz. Az előző napok vitás helyzeteit ma békében tisztázhatod. Persze csak akkor, ha fontosnak érzed. Az viszont biztos, hogy ma nyitott fülekre találsz, és te is könnyedén megérted a többieket. Ma végre valahogy mindenki sokkal rugalmasabb.
Szűz: Kedves Szűz! A legjobb, ha csak a munkádra figyelsz. Ma mindennel gyorsan és könnyen haladsz, ezért sokkal előbb is végzel. Érdemes lenne a felszabadult időt a szabadban tölteni. A napfény, a kellemes őszi levegő jót tesz most neked. Sokkal optimistábbnak látod most magadat és a lehetőségeket is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Csütörtökön a kommunikációé a főszerep. Ma biztosan nagyon sok emberrel kell beszélned, de szívesen is teszed. Sőt, néha annyira belelendülsz a párbeszédbe, hogy fel sem tűnik, mennyi idő telt el közben. Viszont az is biztos, ma nagyon hasznos információkat gyűjthetsz be.
Skorpió: Kedves Skorpió! Csütörtökön nagyon könnyen átlátsz valakin. Másokat ez az illető ugyan könnyen megtéveszt, de téged egyáltalán nem. Pontosan érzed, hogy miben sántikál. A többiek ugyanakkor nem hinnének ma neked, ezért jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Néhány nap múlva a sejtésed úgy is beigazolódik.
Nyilas: Kedves Nyilas! Vidám és cserfes nap lehet a csütörtök. Ma valósággal sziporkázol, a munkatársak is nagyon jól érzik magukat melletted. Persze a vidámság mellett a munkára is érdemes koncentrálnod. Ma ugyanis sokkal könnyebben és gyorsabban halad minden. Meló után még beülhettek valahova beszélgetni.
Bak: Kedves Bak! Nagyon szép őszi időre számíthatsz csütörtökön is. Viszont amilyen szép, legalább olyan becsapós a hőmérséklet. Legyél óvatos és átgondolt az öltözködésedet illetően. Az sem jó, ha túl melegen öltözöl, de az sem, ha kevés ruhát veszel fel. Mindkettőnek megfázás lehet a vége.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Csütörtökön nagyszerű a fellépésed. Ma egyszerűen verhetetlen a kommunikációd. Nemcsak nagyon összeszedett és logikus a gondolkodásod, de sziporkázóan szellemesen is adod elő. Bárkivel is beszélgetsz, biztosan bearanyozod a napját. Nem véletlen, hogy ma sokan észrevesznek téged...
Halak: Kedves Halak! Nem gondolkodtál még rajta, hogy tanulnál esetleg valami újat? Természetesen nem kell évekre visszaülnöd az iskolapadba, online-tanfolyam is szóba jöhet, vagy bármilyen egyéb, néhány hónapos, amihez igazán kedved lenne. Igaz a legtöbb tanfolyam szeptemberben kezdődik, de ma biztosan belebotlasz valami izgalmasba... Előkészületnek sem lenne rossz.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések