Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A mai napod nagyon érzelmesen indul, kicsit magad alatt leszel a nap első felében, de délutánra visszatér a jókedved. Tölts időt ma a barátokkal, családdal, aktív pihenésre van szükséged a nehéz hét után.
Bika: Kedves Bika! Ma összezördülhetsz valakivel, de ha lehet, ne ma akarjátok megbeszélni a félreértéseket. Aludjatok rá egyet, sokkal tisztábban fogjátok látni a helyzetet, ha nem haraggal kezdetek neki a beszélgetésnek. Fogadd meg ezt a tanácsot!
Ikrek: Kedves Ikrek! Előfordulhat, hogy két számodra fontos dolog között kell majd választanod. Ne siesd el a döntést, mérlegelned kell, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass inkább. A hétvége remek lehetőség arra, hogy okosan végiggondold a döntésed.
Rák: Kedves Rák! Még pár héttel ezelőtt vitatkoztál össze az egyik jóbarátoddal, aki most elkezd feléd nyitni! Ne légy bolond, oldjátok meg a problémákat, ne tarts haragot!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Az eddig csak gondolatban megfogalmazódott terveid végre meg is valósulhatnak. El sem hiszed, hogy a sok tervezés és idegeskedés után megvalósul minden, amit kitaláltál. Ráadásul nem is megy rosszul, remek visszajelzéseket kapsz!
Szűz: Kedves Szűz! Ma nem igazán lesz jó a kedved. De nem kell elkeseredned, lesz aki felvidítja a napod. Ráadásul mindezt olyan ember teszi, aki eddig abszolút nem állt közel hozzád. Meg is lepődsz, hogy foglalkozik a te lelkivilágoddal. Ez egy pozitív felismerés mára!
Mérleg: Kedves Mérleg! Nagyszerű időszak áll előtted. Most végre tényleg elhiheted, hogy családod imád téged, kollégáid és barátaid pedig felnéznek rád. Ez az érzés pedig olyannyira feltölt a következő hetekre, hogy nagyon produktívvá válsz.
Skorpió: Kedves Skorpió! Konfliktusokkal teli nap vár rád. A családban és a baráti társaságodban is nagy a feszültség, amit nem tudsz most kezelni. A vitákba sajnos te is belekeveredsz, amik rányomják a bélyegüket a hétvégédre.
Nyilas: Kedves Nyilas! Pároddal ma nagyon megértőnek kell lenned, mert sokkal érzékenyebb a megszokottnál. Ha nincs párod, akkor pedig légy megértő a családoddal is. Mostanában feszült vagy, ezért egy-egy beszólásoddal megtudod bántani a környezeted. Erre figyelj!
Bak: Kedves Bak! Újabb változás áll be az életben. Ha pároddal minden rendben van, akkor a munkáddal lehetnek problémák, és erre jobb, ha felkészülsz. Gondold végig a teljesítményed, és próbálj rajt javítani a jövő héttől.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egyértelműen kell ma fogalmaznod minden helyzetben, mert lehetnek, akik félreértik mondanivalódat. Fáradt vagy, kimerült, mert az elmúlt időszakban nagyon sok problémád volt. Ha nem érzed jól magad, akkor inkább pihenj, minthogy mindenkivel összevessz a környezetedben.
Halak: Kedves Halak! Kitartónak kell lenned a mai napon. Családtagjaid is egymásnak ugranak már kora reggel. Próbáld meg kibékíteni őket. Nem könnyű feladat, nem így tervezted a mai napot, de muszáj igazságot tenni, hogy aztán nyugalomban folytatódhasson a hétvége.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp