Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A szombat alkalmas a tehetséged kibontakoztatására. Bármihez érzel késztetést, most megmutathatod, mit tudsz. Jelenleg szinte nincs olyan terület, ahol ne lehetnél sikeres, hiszen különleges vonzerővel rendelkezel. Mindenki felfigyel rád, sokan a bizalmukba is fogadnak, sőt, még tanácsokat is adhatsz. Igazságérzeted magas fokon áll. Este azért hagyj időt a pihenésre is, legjobb lenne erdős terepen tölteni az időt, árnyékban.
Bika: Kedves Bika! Eljön a kijózanodás ideje. A tegnapi buli jól lefárasztott. Valószínűleg belekeveredtél egy titkos kalandba, vagy egy flört nyomja a lelkiismeretedet. Az udvarlód pedig nem érti, hogy miért kerülöd a találkozást vele. Egész nap azon jár az eszed, hogyan is legyen tovább. Érdemes egy alkalmi találkozásért felrúgni a biztosat? Kisebb-nagyobb újításokkal, frizuraváltással nagy sikereket érhetsz el.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ma még a nehezebb körülményeket is élvezed. Valószínűleg sok fizikai erőre lesz szükséged, mert próbára teszi az energiádat egy tanfolyam vagy egy külföldi szakmai út. Különösen a nap közepén kell állnod a sarat. Ügyes vagy, hiszen mindenből kidumálod magad. Ahol nincs meg az alapos tudásod, ott kedves könnyedséggel veszed le a lábáról a másik felet. Este ülj ki kicsit a szabadba és élvezd ki a jó levegőt!
Rák: Kedves Rák! Akármilyen álmosan indul is a napod, hamarosan felpörögnek az események. Rengeteg hírt kapsz, lesz olyan is, ami inkább nehézséget okoz, de akad olyan is, amitől szinte szárnyakat kapsz. Régebbi kollégák vagy barátok is felbukkanhatnak, tarts velük, ha kirándulni invitálnak. Magánéleti kérdésekben zárkózott leszel, mindenről fecsegsz, és minden témáról van véleményed, de ha valaki az érzelmeidet hozza szóba, bezárkózol.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Addig üsd a vasat, amíg meleg. A mondás ebben az időszakban a hivatásod területére érvényes. Nagy eredményeket érhetsz el. Vezetőalkat vagy, és ezt a döntéshozók is észrevették. A vezetés azonban nem egyenlő a törtetéssel, tehát próbálj mértéket tartani, és intelligensen vállalni a megmérettetést. Lehetőséged lehet egy különleges országba utazni, indulás előtt azonban alaposan készülj fel és légy elővigyázatos.
Szűz: Kedves Szűz! Ugye ismered a takarékosság aranyszabályát? Ne ugorj bele minden vásárlásba, szombaton ugyanis veszély leselkedik a pénztárcádra. A hivatásodban nem könnyű a helyzet, de képes vagy legyőzni a nehézségeket. Lehet ez egy vaskezű főnök vagy más, kellemetlen szituáció. Minden megoldódik, ha valóban akarod, gondolkodj józanul, és visszavonulás helyett inkább vedd fel a kesztyűt. Egyetlen szabály, hogy józanul gondolkodj, ne hagyd, hogy elveszítsd a fejed.
Mérleg: Kedves Mérleg! Egyetlen buli sem múlhat el nélküled, minden szabad percedet társaságban töltöd. Igazi partyarc vagy. A felelőtlen kalandokat azonban ne bánd, utólag már felesleges. Építs be magadnak egy kis vészcsengőt, ami megszólal, ha túl messzire mennél a szórakozásban. Azért ne ostorozd magad, egy kis flört mindenkinek kell. A nap második felében, ha eredményre vágysz, bújj a jó kislány bőrébe!
Skorpió: Kedves Skorpió! Érzelmileg és határozottságban is te viszed a prímet kettőtök közül. A kedvesednek fontosabbak a kényelmi szempontok, te azonban szívesen kezdeményezel. Munkahelyeden nélkülözhetetlenné teheted magad. Olyan nagy benned a kitartás, és annyi ötlettel állsz elő, hogy a főnököd csak kapkodja a fejét. Szombaton szervezz egy csajos délutánt. Egészen felfrissülsz egy kis beszélgetéstől.
Nyilas: Kedves Nyilas! Jó a hangulatod, pozitívan szemléled az életet. Úgy gondolod, előtted nincs akadály. Valóban így is van. Pasikkal te vagy a kezdeményező. Egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Élvezed, hogy te irányítod az eseményeket. Az esti partin te lehetsz a sztár, még az sem zavar, hogy reggelenként alig bírsz felébredni. Ilyenkor mosolyogj a tükörbe, és gondolj vissza az esti hódításokra.
Bak: Kedves Bak! A párod továbbra sem akarja elfogadni, hogy számodra a munka, a hivatás legtöbbször az első helyen áll. Nem veszi észre, hogy mindezek mellett te ugyanúgy gondoskodsz a szórakoztatásáról, ápolod a lelkét. A férfiak már csak ilyenek. Nagy lehetőségeid vannak a hivatásod területén. Ha ma dolgoznod kell a szombat ellenére, és kellő felkészültséggel és diplomáciával közeledsz a főnöködhöz, fantasztikus eredményt érhetsz el.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Fontos, hogy ragaszkodj az elhatározásaidhoz, a pénzt pedig ne engedd kifolyni a kezeid közül. Az rendben van, hogy meg akarod mutatni, mi mindenre telik, de a rokonok indokolatlan nyúzásának ne engedj. Bármilyen kedves is egy testvér, tanuljon meg ő is dolgozni és gazdálkodni. Pasik terén izgalmas napnak nézel elébe szombaton, többen is versenyben vannak, te pedig mindegyikkel szeretnél egy randit.
Halak: Kedves Halak! Személyiséged kedvező, pozitív változásokon megy át. Nyugodt vagy és sokkal összeszedettebb, mint korábban. Fontos, hogy megtartsd a barátaidat, és az új ismerősök sorából is ápold a kapcsolatot azokkal, akik az életedet majd előbbre vihetik. Ismerkedés szempontjából gyakran vagy kishitű. Az nem baj, ha valaki nem omlik azonnal a lábad elé. Türelemmel, kedvességgel sokra viheted. Higgy magadban, csodálatos ember vagy!
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések