Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Olyannak tűnhetsz kívülről, mint aki téli álmot alszik. Kedvetlen, enervált lehetsz egész nap, s a hangulatod sincs a helyzet magaslatán. A horoszkóp javaslata szerint rád férne most néhány nap pihenés és lazítás. Ha megengedheted magadnak, felejtsd el a munkát nemcsak mára, az egész hétre is.
Bika: Kedves Bika! A tízből hat bolygó jár a föld jegyekben, ami számodra örömteli hír. A keddi nap egyik nyertese kétségkívül te vagy. Érdemes tervezni, előre is gondolkodni. A munkádat a magad ütemében és rendjében csinálhatod egész nap. A megfelelő kommunikációra viszont mindenképpen nagyon figyelj!
Ikrek: Kedves Ikrek! Számodra kifejezetten nehézkes nap a kedd. Úgy érzed, ólomlábakon jársz, s csöppet sem találod a helyedet. Lassúnak, körülményesnek érzed magad. Nos, ez tényleg egy ilyen nap. Jobb, ha nem is próbálsz árral szemben úszni. Néhány nap és minden picit jobb lesz.
Rák: Kedves Rák! Kedden hajlamos lehetsz úgy érezni, hogy mindenki ellened fordul, mindenki veled követelőzik, és mindenki túlzottan szigorúan bírál. Bármit is mondanak neked a többiek, próbáld nem támadásnak venni. Te csak tedd a dolgod a saját elképzeléseid szerint, a többiek mondanivalójára meg egyszerűen csak bólints.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Kedden nagyon fontos a fegyelem. Hamarosan eredményekre számíthatsz, de ehhez ma is visszafogottan és kifejezetten céltudatosan kell haladnod a rád bízott feladatokkal. Ne enged a kísértésnek, és ne akarj belefolyni a többiek életébe. Legyél ma is láthatatlan, mintha senki sem lenne körülötted.
Szűz: Kedves Szűz! Kedden két lábbal állsz a földön, amit persze csöppet sem bánsz, hiszen nagyon hatékonyan és gyakorlatiasan intézel, végzel minden munkát. Ne foglalkozz azzal, ami körülötted zajlik, a panaszkodásokat pedig meg se halld. Tegyél úgy, mint aki egyáltalán nem érti, mi a gondja körülötte a többieknek.
Mérleg: Kedves Mérleg! Bármilyen "rémhírrel" találnak meg téged, semmiképp se adj hitelt neki, amíg le nem ellenőrizted. Könnyen lehet, az a másik sem az igazságot mondja, ő is csak valamilyen félreértés áldozata. Ezek a hírek nemcsak a munkádat, hanem a magánéletedet is érinthetik. Ne higgy el ma semmit!
Skorpió: Kedves Skorpió! Jól tennéd, ha kedden nagyon sokat kérdeznél. Ne alkoss magadban véleményt előre semmiről és senkiről, csupán tedd azt, amihez mindenki másnál jobban értesz: kérdezz és kérdezz. A válaszokból gyorsan összeáll a teljes kép, ami segít egyre tisztábban látni a dolgaidat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Családod valamelyik tagja nagyon bosszanthat, idegesíthet téged a folyamatos akadékoskodásával. Nem nagyon tehetsz mást, mint elengeded a mondandóját a füled mellett. Persze, mondhatod azt is, hogy ma nem alkalmas ez a beszélgetés, és majd visszatértek rá néhány nap múlva. Hidd el, mondhatsz neki nemet, bármit is akar tőled.
Bak: Kedves Bak! A többiekkel ellentétben te nem is érzed olyan nagyon nehéz napnak a keddet. Talán azért, mert szívósabb és kitartóbb vagy mindenkinél, és valójában már megszoktad, hogy bármikor hozhat az élet nehézségeket, akadályokat. Ma te töltheted az energiát a többiek lelkébe.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Nem találod a helyedet kedden, ami csöppet sem véletlen. Úgy érzed, valami végérvényesen megváltozik az életedben. Nos, a Nap holnap kilép a Vízöntő jeléből, s ez okozza benned a feszültséget. Próbáld előszedni az optimista énedet: mostantól egyre jobb és jobb lesz minden. Nincs okod keseregni.
Halak: Kedves Halak! Te nagyon érzékeny típus vagy, ezért mindig előre megérzed a változásokat. Nos, a Nap holnaptól a jegyedben jár, ami különösen örömteli pillanatokat sejtet. Közeledik a születésnapod, ezért is érezheted magad egyre izgatottabbnak. Jól is teszed, ha már ma is picit előre tekintesz.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések