Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Kedden szinte biztosan olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, akitől nagyon sokat tanulhatsz, s aki pozitív hatást tesz rád. A lehető legjobbkor jön ez az ismeretség és kapcsolat, amelyből nagyon sokat profitálhatsz a közeli és távolabbi jövőben is. Fogadd el az ajánlatot, a javaslatot, a támogatást. Ezt most tényleg megérdemled!
Bika: Kedves Bika! A változások kedden is folytatódnak. Úgy érzed, most mindenki veled akar kiszúrni a munkahelyeden. Nincs igazad. Inkább azt kellene észrevenned, hogy miért állsz ennyire ellen az újdonságoknak? Persze, tudott rólad, hogy nem szereted, amikor kibillensz a megszokott rendből. De néha neked is muszáj reformokat hoznod. Ez most egy ilyen életszakasz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Érdemes kutakodnod az interneten, ugyanis gomba módra szaporodnak a különböző online-képzések, amelyekben érdemes lenne bekapcsolódnod. Bármit tanulhatsz, amihez kedvet érzel. Ezzel egyrészt a gondolataidat is lekötöd, másrészt fejleszted magad. Neked meg ez mindennél fontosabb.
Rák: Kedves Rák! Bármi is zajlik benned és körülötted, nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Téged könnyű befolyásolni, ezért is fontos, hogy csak magadra figyelj, s ne engedd, hogy valaki megfélemlítsen téged. A legjobb lenne, ha kicsit távol tartanád magad a mai nap eseményeitől, mert így nem is kerülsz azok hatása alá.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Kedden csak kapkodod a fejed, annyi minden történik veled és körülötted. Mielőtt eluralkodna rajtad a pánik, vegyél minél több mély levegőt. Ha lehet, menj ki a szabadba, sétálj egyet, szó szerint is szellőztesd ki a fejedet. Így nemcsak megnyugszol, de sokkal higgadtabban is tudsz gondolkodni. Nem mellesleg rájössz, nincs olyan nagy baj, mint hitted.
Szűz: Kedves Szűz! Te nem vagy unatkozós típus. Mindig találsz magadnak elfoglaltságot. S jól teszed, ha ma is több feladattal töltöd ki a napot. Ez akkor a legaktuálisabb, ha például átmenetileg elveszítetted a munkádat. Semmi esetre se ijedj meg, nincs baj. Inkább reformáld meg a gondolkodásodat: mostantól bőven jut idő magadra. Élvezd ki az én-időt!
Mérleg: Kedves Mérleg! Egyre fegyelmezettebb vagy és az akaraterőd is ébredezik. Nem mellesleg egyre inkább tudod, mivel töltsd értelmesen az idődet. Használd a kreativitásodat, hiszen azzal mindenre találsz megoldást. Ha belefér az idődbe, írhatnál blogot, amiben például okos és gyakorlatias javaslatokat osztasz meg az olvasóiddal. Kezdd le, s pár nap alatt teljesen belejössz az írásba!
Skorpió: Kedves Skorpió! Te tudod a legjobban, hogy a gondolatokkal mennyi mindent teremtesz magadnak. Éppen ezért is nagyon fontos, hogy pozitívan gondolkodj, keresd a jót, a szépet az életedben. Az persze nem elég, ha minden negatív gondolatot pozitívra cserélsz ugyan, közben meg rettegsz. El is kell hinned, hogy minden megoldódik, és egyre jobban alakul körülötted.
Nyilas: Kedves Nyilas! Közeli és távolabbi barátaid is boldogok lesznek, ha felkeresed őket. Legalábbis a virtuális világban. Érdemes kedden minél több emberrel beszélgetést kezdeményezned. Persze, ne erőltess semmit és senkit, aki nem válaszol az üzenetedre, ne firtasd, hogy miért teszi. Legyél könnyed, rugalmas és fogadd el, most nem mindenki olyan nyitott, mint te.
Bak: Kedves Bak! Kedden a józanság mellett az érzelmeknek, a kommunikációnak és a tetteknek is jut szerep. Vagyis most olyan helyzetbe kerülsz, amikor két lábbal állhatsz a talajon, okosan és higgadtan beszélsz, érzed, hogy mit akar a másik mondani neked, nem mellesleg a szavak mellett meg is teszed a legszükségesebb lépéseket. Ma valódi önmagad lehetsz...
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Nagy hatást tesz rád uralkodó bolygód, a Szaturnusz és a lendületes Mars együttállása a te jegyedben. Nemcsak fegyelmezettnek és különösen erősnek érzed magad, de komoly kedvet is kapsz a rád váró feladatokhoz. Te nagyon segítőkész típus vagy, ezért ha úgy érzed, valakinek segítségre lenne szüksége, ajánld magadat!
Halak: Kedves Halak! Délutántól egyre inkább megtalálod magad. Bár érzed a körülötted lévő változásokat, téged közvetlenül most ezek egyike sem érint. Persze, nem jelenti, hogy később sem fognak hatni rád. Valójában a kedd az erőgyűjtés ideje. Lesz még rá szükséged már ezen a héten is. Szóval, edzhetnéd magadat egy kicsit...
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések