Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Délelőtt még kicsit ingerlékenyebb lehetsz, de aztán a munkaidő vége felé közeledve egyre nagyszerűbb lesz a hangulatod. És nemcsak azért, mert véget ért a hét, és küszöbön a hétvége. A bolygók támogatják a jó kedvedet. meg is érdemled, hogy lazíts, és teljesen kikapcsolódj a legjobb barátok, vagy a családod körében.
Bika: Kedves Bika! A péntek remek alkalom a békülésre. Főleg, ha a pároddal vitáztál össze valamin. Bármennyire is nehezedre esik elismerni, amikor hibázol, ma mégis nagyon jól tennéd, ha te lépnél hozzá, ölelnéd át, és kérnél tőle bocsánatot a viselkedésedért. Vagy persze bármi másért. Ezzel a gesztussal olyan boldoggá teszed őt, amit most még elképzelni sem tudsz...
Ikrek: Kedves Ikrek! Szó szerint is könnyebbséget hoz neked, hogy a Nap a Nyilas jelébe lép ma délután. Egyre önfeledtebbnek, szabadabbnak érzed magadat, és visszatér a jó kedved. Érdemes lenne az estét a pároddal tölteni, nagyon boldog lenne, ha csak rá figyelnél. Persze, ha a társaságot választjátok, az is nagyszerű ötletnek tűnik.
Rák: Kedves Rák! A péntek vénuszi nap. Ma megengedhetnéd a luxust, hogy csak magadra figyelsz. Például mehetnél kozmetikushoz, fodrászhoz, vagy a körmeidet hozathatnád rendbe, ha épp aktuális. De ha csak a szabad levegőn sétálsz, azzal is nagyon jót teszel a lelkednek. Azért egy kis szépülés is jöhet... Párod is imádni fogja.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nagyon lelkesítően hat rád a Nyilasba lépő Nap. Végre visszanyered az energiádat, a lelkesedésedet, a jó kedvedet. A környezeted is boldog lesz, hogy mostantól nem a zsörtölődés énedet kell hallgatniuk, hanem azt a kedves és imádni való társat/szülőt/gyereket/kollégát/barátot, aki te alapvetően vagy.
Szűz: Kedves Szűz! Ha nagyon muszáj takarítani otthon, érdemes mára időzítened. Persze csak akkor, ha időben hazaérsz, és még lesz hozzá kedved, energiád. A hétvégét okosabb lenne a családdal tölteni, ezért is javasolja a horoszkóp mára a rendrakást. Ha nincs kedved hozzá, akkor munka után hívd fel a szüleidet, vagy a pároddal, a gyerekekkel töltsd az estét.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan pénzt kaphatsz pénteken, amiről talán már régen lemondtál. Valójában így működik az elengedés, nem foglalkozol vele többé, lemondasz róla, elfelejted. Nos, lehet, valaki hosszabb ideje tartozott már neked, és ma felhív, hogy rendezze az adósságát. Találkozz vele minél előbb, nehogy meggondolja magát...
Skorpió: Kedves Skorpió! Kicsit úgy érezheted, hogy lezárult egy fejezet az életedben. Viszont ez azt is jelenti, egyúttal elindul egy másik, egy következő. Szóval, semmi ok a búslakodásra, inkább tekints pozitívan a jövő kilátásai elé. Ha jól sáfárkodtál a lehetőségekkel az elmúlt hónapban, hamarosan komoly eredményt mutathatsz fel, nem mellesleg nagyszerű híreket kapsz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Eljött a nap, amire vártál. Igen, pénteken lép a Nap a Nyilasba, amivel megkezdődik a te hónapod. Boldog születésnapot, hiszen erre is sor kerül hamarosan. Éld meg a valódi örömeket, kutasd a lehetőségeket, és persze élj is mindazzal, amit eléd tár az élet. Már a ma estét is érdemes lenne például a barátokkal töltened. Van mit ünnepelni, nem igaz?
Bak: Kedves Bak! Pénteken feltámadhat benned az érzés, hogy hamarosan itt a karácsony. Nem kell rémülten a boltokba rohanni, és azonnal összevásárolni az ajándékokat. Te megfontolt ember vagy, tervezd meg, írd le, számold ki, és csak azt követően indul vásárolni. Nincs okod kapkodni, hiszen még az advent sem kezdődött el.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Számodra is örömhír, hogy a Nap a Nyilasba lép pénteken délután. Jóval vidámabb lesz a hangulatod mostantól, és a társasághoz is több kedvet érzel. Ez a hónap tökéletes, hogy társakat, szövetségeseket, támogatókat gyűjts magad mellé. De ehhez nagyon kevés, ha otthon a monitort bámulod. A személyes kapcsolat és találkozás már ma is gyümölcsöző lehet.
Halak: Kedves Halak! Még jó, hogy péntek van, mert így nem sóznak rád több feladatot a munkahelyeden. Annyi bizonyos, hogy a következő héttől beindul az év végi hajrá, ami téged különösen erősen érint. Viszont kifejezetten jó hír, hogy boldogulsz majd vele. Kedved, erőd, lelkesedésed is lesz hozzá, így nem is érzed majd annyira megerőltetőnek.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Értesítések