Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Hasznos linkek gyűjteménye

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Startlap Kiderül Időjárás Időkép Köpönyeg OMSZ Humánmeteorológia Hírstart időjárás hírek Több időjárás

Horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma minden nehézség nélkül végezheted a munkádat, méghozzá sikeresen. Egészen feldob, hogy zökkenőmentesen megy a nap, az pedig még jobban, hogy itt a hétvége. Nem lehet okod panaszra, ez egy klassz munkahét volt, de a hétvégét még jobban értékeled!
Bika: Kedves Bika! Eljött az ideje, hogy változtass egy kicsit magadon. Nem kell mindjárt drasztikus változtatásra gondolnod. Nagyon régen nem foglalkoztál már magaddal, pedig itt lenne az ideje. Menj el kicsit vásárolni, kényeztesd magad, tedd azt, ami jól esik, hétvégén pedig pihenj, amennyit bírsz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Egyre fontosabbá válik számodra egy bizonyos személy, akiről eddig még csak tudomást sem vettél. Már elkezdted megismerni, folytasd tovább, alakulhatnak számodra nagyon jól is dolgok. Ha szingli vagy, adj ennek az egésznek egy esélyt, ha nem, akkor a barátságokat sem szabad visszautasítani. Van oka, hogy ez a személy így vagy úgy, de betoppant az életedbe.
Rák: Kedves Rák! Mostanában mindig csak a munkáddal vagy elfoglalva, ami nem feltétlenül jó dolog. Péntek van, tervezz, szervezz valamit a hétvégére. A barátaid és a családod lassan nem is emlékeznek rád. Nem mehet így tovább, muszáj pihenned!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Fejedre nőhetnek a dolgok a mai napon. Megint túl sok tennivalót felhalmoztál magad előtt. Meg is fogsz csúszni a munkával és péntek délután, amikor már mindenki hazament, te még mindig a munkahelyeden fogsz görnyedni. Legyen ez egy jó tanulópénz.
Szűz: Kedves Szűz! Most végre belevághatsz egy új projektbe. Ne halogasd tovább, hiszen minden lehetőség megvan, hogy elindítsd a rég dédelgetett vágyad-álmod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ma ne kezdj el pletykálni. Egyrészt az illető, aki megbízott benned és elmondta neked személyes gondjait nagyon csalódott lesz, másrészt pedig senki sem fogja díjazni ha gonosz módon pletykálkodsz.
Skorpió: Kedves Skorpió! A mai nap egyáltalán nem alkalmas arra, hogy véget vess valaminek, legyen az munkahelyi magánéleti „szakítás”. Hirtelen felindulásból sosem jó dönteni. Itt a hétvége, gondold át mégegyszer a dolgaid, az életed. Aludj rá egyet, és utána dönts.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ma kifejezetten küzdelmes nap elé nézel, hiszen minden mozdulatod akadályokba ütközik. Vegyél egy nagy levegőt és próbálj rendet tenni mind a munkahelyeden, mind a gondolataidban és a magánéletedben is. Fárasztó egy nap ez….
Bak: Kedves Bak! Ma reggel nem valami vidáman ébredsz. Nem lesz kedved semmihez, pláne nem dolgozni menni. Ha teheted, akár ki is hagyhatod a mai napot, mert ki kell eresztened a fáradt gőzt. Rád fér, hogy végre legyen neked is egy hosszú hétvégéd.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ma nagyon gyorsan és ügyesen végzed a munkád. Előbb végzel, időben hazaérsz, végre elégedett vagy, minden a helyén van. A hétvége is tele lesz olyan programmal, amit már régóta szerveztetek a pároddal/barátokkal/családdal.
Halak: Kedves Halak! Sokat vársz a mai naptól, hisz rengeteg új ötleted van. Reméled, hogy főnököd meghallgat és nem tartja majd butaságnak terveidet. Azért ne éld bele magad, hogy a vége csalódás legyen, inkább próbáld előadni magad magabiztosan, nyerd el a hallgatóságodat.
NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek Több horoszkóp