X-Faktor: Gáspár Laci elég sokat üvöltözött, de végül megvan a három döntős

Nagy vita volt az elődöntőben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-09 10:18

Fotó: Facebook

Szombaton elérkezett az X-Faktor elődöntője, amelynek során elég heves vita pattant ki a mentorok között, illetve leginkább Gáspár Laci fűtötte az indulatokat, de végül sikerült kiválasztani azt a három fellépőt, aki folytathatja a műsort a döntőben – írja a 24.hu.

Az elődöntőbe már csak két mentor versenyzői jutottak be: Gáspár Lacitól Tamáska Gabriella és Arany Timi, valamint Bye Alex két csapata, a Stolen Beat és az USNK mérte össze tudását. Az előadók két dallal szerepeltek: először egy duettel egy választott sztárral, aztán egyénileg is.

A Stolen Beat tagjai Nemazalánnyal énekelték el a Petőfi Sándor című szám egy változatát. A produkciót Gáspár Laci erősen kritizálta: szerinte az éneklés gyenge volt és hamis, ami nem az X-Faktorba való. A csapat egyéni előadása sem hatotta meg őt, és mivel Radics Giginek se tetszett amit hallott, ezért végül a nézők döntöttek a fiúk sorsáról. Nekik azonban tetszett a csapat.

Arany Timi Tóth Gabival énekelt, Gáspár Laci szerint tökéletes volt az előadás. De Radics Gigi és Puskás Peti dícsérő szavak mellett kritikát is megfogalmazott, mivel úgy vélték, voltak hamis hangok. Gáspár Laci meg teljesen kiakadt ettől, nem volt képes elfogadni, hogy a mentoráltja produkciójában hibát találtak. Íme a vita videón, érdemes megnézni:

Arany Timi második dala után már Gáspár is elismerte, hogy nem volt tökéletes, és végül újfent szavazategyenlőség alakult ki a zsűritagok között, így megint a közönség döntött: Timinek el kellett búcsúznia a műsortól. Tamáska Gabriella Berkes Olivérrel lépett fel, majd Lady Gaga új dalát adta elő egyénileg, de a zsűrinek egyik előadás sem tetszett igazán, és elköszöntek az énekesnőtől.

Az USNK Trap kapitánnyal (Molnár Tibi) közösen adtak elő egy dalt, amibe a zsűri egyetlen tagja sem kötött bele, sőt, Gáspár Laci azt mondta, ez akár egy győztes produkció is lehet. A második körben magyarul rappeltek, és a zsűri négy igen szavazattal küldte a csapatot a döntőbe.

 Így tehát megvan a 2018-as X-Faktor három döntőse: a Stolen Beat, a USNK és Tamáska Gabriella folytathatják a versenyt.

 

Mai nap hírei

Petícióban kérik a magyar szurkolók az UEFA-t, hogy ne engedje a szivárványvilágítást a magyar–német meccs alatt

hirado.hu10 órája

Valami másra cserélte a luxusjachtot Szijjártó Péter

168.hu12 órája

Matolcsy György keményen nekiment a kormánynak

privatbankar.hu14 órája

Papír palack: magyarok tesztelik a világszenzációt

transpack.hu15 órája

mutatjuk, hogy lehet csoportharmadikként továbbjutni és ellenfelet kapni

m4sport.hu15 órája

Dembélé számára véget ért az Eb

eurosport.hu15 órája

Jó ég: György herceg és Sarolta hercegnő akkorát nőttek, hogy rájuk sem ismerünk

glamour.hu16 órája

A végrehajtó szedte ki Bayer Zsoltból a pénzt, amit Hadházy Ákosnak kellett volna megfizetnie

444.hu19 órája