Családi dráma: Magyarország és az X-Faktor adta meg a szabadságot a fiúnak

Kurokava Taka édesapja nem is tud róla, hogy a fia tehetségkutatóban szerepel.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-26 11:15

Forrás: RTL Klub

Nyolc éve költözött hazánkba a tehetség, hogy az orvostudományi egyetemen tanulhasson, így követhesse édesapja példáját, aki híres idegsebész Japánban.

A fiú ugyanakkor imádja a zenét, ezért is jelentkezett a tehetségkutatóba, de eddig apukája még nem gratulált teljesítményéhez, mivel alig tartják a kapcsolatot – lehet, hogy nem is tud fia itthoni sikereiről – derül ki Kurokava Taka Blikknek adott interjújából.

„Nem szoktam beszélni apukámmal, talán még mindig nem is tudja, hogy benne vagyok a műsorban. Furcsa, de még énekelni sem hallott soha, pedig ő is gitározik, sőt, ő szerettette meg velem a zenét annak idején, mégsem támogatta soha az érdeklődésemet, nem akar így elfogadni” – árulta el Taka a Blikknek.

Fáj, hogy nem is érdeklődik az életem ezen része iránt, jó lenne együtt megélni a sikereket, de megszoktam már, ezért nem is mesélek neki a fellépésekről. Nem is tudom, hogyan reagálna. Őt ismerve azt kérdezné, mit művelek, miért bohóckodom a tévében? Csak a gyógyítás számít, minden más időpocsékolás.

Magyarországon találta meg a helyét

 „Mióta Magyarországon élek, végre megtaláltam önmagam, és tudom, mit szeretnék az élettől” – mondja a japán fiatalember, akit édesanyja támogatott a jelentkezésben.

Nem volt ideje barátokat szerezni szabályok között töltött gyermekkora miatt, így ezt most felnőttként próbálja bepótolni. „Végre képes vagyok nyitni mások felé, szinte már igazi társasági ember vagyok” – meséli örömmel a versenyző.

Nem egyszerű magyarul énekelni

Taka nyolc éve él hazánkban, azóta tanulja a magyar nyelvet. Már egész jól beszél, még sosem énekelt magyarul, egészen az adásáig.

„Nagyon szerettem a Piramis nótáját. A Ha volna két életemet nehéz volt megtanulni, voltak szavak, amik kifogtak rajtam, de nagyon sokat gyakoroltam, hogy minden jól menjen” – árulta el Taka.

Mai nap hírei

Mészáros Lőrinc Dél-Olaszországban nyaral

444.hu13 órája

A csodatevő újra megvillant, de mihez kezdünk majd nélküle?

eurosport.hu14 órája

Holtan találták börtöncellájában John McAfee-t

vg.hu17 órája

Levélben tiltakozik 17 ország – Izzasztó EU-csúcs várhat Orbán Viktorra

privatbankar.hu17 órája

Volt egy jelenet a német – magyar meccsen, amit biztosan nem láthattál a tévében

promotions.hu17 órája

Új vezető a NAV élén

itbusiness.hu18 órája

Nem ússza meg Varga Judit: El kell számolnia a melegellenes törvénnyel az Európai Ügyek Bizottságában

nyugatifeny.hu19 órája

Még a nyári szünet előtt tárgyal a kormány a nyugdíjkiegészítésről

mfor.hu19 órája