Koncz Gábor úgy érzi, meg vannak számolva a napjai

Startlap - Startlap
A színművész arról is beszélt, hogy miért pont Orbán Viktor regnálása alatt szeretne elmenni. Esti bulvárösszefoglaló.

Koncz Gábor úgy érzi, meg vannak számolva a napjai

A végrendeletemben kikötöttem, hogy engem csak állva lehet eltemetni, mert nem akarom fekve nézni a sok emberi disznóságot, állva akarok kiabálni a halálom után is, ha valami nem tetszik…

– mondta Koncz Gábor, aki 83 évesen is teljes elánnal dolgozik, három színházban játszik párhuzamosan. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész azt is elárulta, hogy miért Orbán Viktor regnálása alatt szeretne elmenni, íme.

Molnár Gusztáv elvesztette munkáját rossz mentális állapota miatt

A színész az 1848 eseményeit feldolgozó filmben, a Most vagy soha című alkotásban kapott szerepet, de a Blikk információi szerint a munkaviszonya nemrégiben közös megegyezéssel megszűnt. Itt írnak arról, hogy mit diagnosztizáltak Molnár Gusztávnál. 

Jól kezeli a kemény kommenteket Herceg Erika, az X-Faktor új mentora

Az énekesnő elárulta, egészen addig nem is olvasott semmit a közösségi médiában, amíg ByeAlex ki nem tette a posztot, amiben megvédte új mentortársát. Herczeg Erika szerint ugyanis nem szabad olvasni a kommenteket. Álláspontját itt fejtette ki bővebben.

Rácz-Gyuricza Dóra: Azoknak, akik azért akarnak császárral szülni, hogy megússzák a fájdalmat, üzenem, hogy jó vicc

Rácz Jenő sztárséf kedvese az Instagramján tartott kérdezz-feleleket a követőivel, ahol többek között arról is mesélt, hogyan élte meg, hogy császármetszéssel született meg a kisbabája. Íme.

Hipnózisnak vetette alá magát Nyertes Zsuzsa

A színésznő a Mokkában beszélt arról, hogy mi a legnagyobb problémája saját magával, és miért nyitott a hipnózis felé. Ha érdekel, kattints ide a videóért.

Mégis kicsoda Amber Heard, akit többet látunk saját bírósági szappanoperájában, mint a filmvásznon?

Fotó: JIM LO SCALZO / POOL / AFP

Kis szünetekkel lassan öt éve zajlik Johnny Depp és Amber Heard szappanoperája, amely jelenleg a sokadik évadnál tart, ám az új epizódok már ürülékkel borított ágyat, levágott ujjakat és kokainmámoros vitákat is tartalmaznak. Hosszasan lehetne fejtegetni, hogy vajon precedens értékű lesz-e a az esetük, és ez miként írja át az egész cancel és #metoo kultúráról alkotott képet, ám nagyon úgy fest, messze még az ügy lezárásának és a tanulságok levonásának ideje. Helyette inkább arról szól ez a cikk, hogy mégis ki ez a nő, aki kis híján megbuktatta az egykor közönségkedvenc Depp karrierjét, és most közharag zúdul rá?

Hároméves lett Archie – az összes fotó, amit eddig Meghan Markle és Harry herceg fiáról láthattunk

A pár viszonylag hamar úgy döntött, hogy nem mutatják lépten-nyomon a gyerekeiket, néhány fotót azért mégis megosztottak a nyilvánossággal, így a 3 éves Archie Harrison Mountbatten-Windsorról is. Fotógyűjtemény ebben a cikkben.

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...