Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem hallottunk még

Startlap - Startlap
Amikor bejelentette, hogy pszichológiát fog tanulni, azt hittük, egyetemre jár majd, helyette egy olyan képesítést szeretne megkapni, aminek még a nevét is alig lehet érteni. Bulvárösszefoglaló.

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem hallottunk még

Amikor Puskás Peti felesége korábban közölte, pszichológiát fog tanulni, azt gondoltuk, egyetemre jár majd. A képzés megkezdődött, amelyről az énekesnőség mellett fehérneműmodellként is dolgozó Puskás-Dallos Instájáról értesültünk, és ekkor derült ki, hogy valami egészen másról van szó. Fotó és további részletek itt.

Somló Tamás özvegye beszólt Berki Mazsinak: “Irigylésre méltó a fenti videó lelki szegénysége”

Keszthelyi Gyöngyvér kommentje is feltűnt egy videó alatt, amelyen Berki Mazsi és testvére szerepelnek, feltűnően vidám hangulatban. A hat évvel ezelőtt elhunyt zenész felesége arról írt, mennyire máshogy élte meg és éli meg a mai napi a gyászát, mint ami Berki Krisztián feleségén a külvilág számára látható. Keszthelyi Gyöngyvér megjegyzése itt található.

Bíró Ica 24 órás műszakot tolt le a recepción, mielőtt beült a Reggelibe

A sajtóban évek óta devizahitelével haknizó Bíró három év tétlenkedés után idén ismét munkába állt, illetve talán munkába kényszerült. Ismerőseinek köszönhetően kapott állást, és alig pár hónap alatt már egy csomó különféle munkája volt. Videó.

Szalai Ádámnak a visszavonulása után sem lesz gondja a pénzzel

A 34 éves csatárnak két cége is van, és mindkettőnek igencsak komoly tempóban növekedik a bevétele – összesen milliárdos nagyságrendben termelnek. Szalai Ádám múlt szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy búcsúzik a válogatottságtól. Vállalkozói tevékenységéről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

György herceg: Az apukám király lesz, úgyhogy vigyázz magadra

Karwai Tang/WireImage

Ugyan Katalin hercegnéről és Vilmosról az a hír járja, hogy igyekeznek “normálisan” nevelni a gyerekeiket, a 9 éves György a hírek szerint nagyon is tisztában van különleges helyzetével. Bővebben.

Lakatos Márk: Mi a csöves bánatot kellene megtanítanunk a döglődő Nyugatnak?

A költői kérdéshez alternatív matekpéldát mellékelt követőinek az inflációról és a magyar életszínvonalról, amellyel Orbán Viktor kormányának kedvelt narratíváját kritizálta. Íme.

Várkonyi Andrea üzent a magyar válogatottnak

Mészáros Lőrinc feleségének bejegyzése alapján arra következtetünk, hogy élőben követhette a hétfői mérkőzést – talán egy újabb randi keretében, állítólag ugyanis erre nagyon sok időt szakítanak. Várkonyi Andrea egy fotót és egy rövid üzenetet posztolt a magyar labdarúgók utolsó csoportmeccse után.

Görög Zita meglepő vallomása: a szülés utáni inkontinenciájáról mesélt

A modellnek egy fotózás során, egy medencében állva volt az “első gondolata” a szülést követő vizelettartási zavar. Görög Zita a témával kapcsolatban saját élményeit és tanácsokat egyaránt megosztott. Bővebben.

Vomberg Frigyes majdnem megfulladt az egyik versenyző ételétől a Séfek Séfében

Pedig csupán egy salátát kellett megkóstolnia, de rögtön köhögni kezdett tőle. Videó.

Alec Baldwin ellen is vádat emelhetnek az ügyész szerint

Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic

Az új-mexikói kerületi ügyész bejelentését követően Baldwin ügyvédje nyilatkozatot adott ki, amelyben azt állítja, a sajtó felelőtlenül értelmezte a hallottakat. Pedig az ügyész valóban kijelentette, hogy Baldwin is a lehetséges vádlottak körébe tartozik, és időközben arra is fény derült, hogy az FBI megcáfolta Baldwin beszámolóját arról, hogyan adhatott le halálos lövést a kellékfegyverrel a Rust című film forgatásán. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...

képcím

Ismét vádat emeltek Alec Baldwin ellen

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...