Felismered Magyarország legszebb vidékeit? Kvíz

Startlap - Startlap
Fejtörőnkkel természeti kincsek, csodás épületek, lélegzetelállító panorámák és borvidékek helyszíneire kalauzolunk. Hírösszefoglaló a hétvége történéseiből.

Felismered Magyarország legszebb vidékeit? Kvíz

Vasárnapi fejtörőnkben ezúttal a legismertebb és legszebb hazai tájakra látogatunk. Annak érdekében pedig, hogy ne legyen túl nehéz feladatod, szöveges segítséget is nyújtunk a fotók mellé. Erre a linkre kattintva te is próbára teheted tudásodat.

Katalin hercegné a királynő kedvenc ékszerével adózott II. Erzsébet emléke előtt

A walesi hercegné az elhunyt uralkodó gyöngysorában jelent meg a Buckingham-palotában azon a fogadáson, amelyen Károllyal, Kamillával és Vilmossal közösen magas rangú politikusokat fogadtak a temetés előtt. Katalin a különleges nyakékhez Erzsébet fülbevalóit vette fel. Fotó.

Várkonyi Andrea újra képernyőre került

A TV2 25 éves évfordulója alkalmából Mészáros Lőrinc felesége ismét műsort vezetett, méghozzá Till Attila oldalán. Várkonyi Andreát legutóbb márciusban láthatták a nézők műsorvezetőként, akkor Stohl András társaként. A mostani szerepléséről itt találsz felvételt.

A Top Gun egykori bombázója felismerhetetlenül megváltozott

Georges De Keerle/Getty Images

Míg Tom Cruise éppen az új Top Gun filmet promózza, többek között hajmeresztő kaszkadőr mutatványokkal, és – alighanem a plasztikai sebészeknek köszönhetően – arca furcsa kortalanságot mutat, az eredeti Top Gun női főszereplője hírnevét és kiemelkedő szépségét egyaránt elvesztette. A most 64 éves Kelly McGillis-ről itt olvashatsz.

Retró tárgyak kvíze: mennyit tudsz régi kedvenceinkről?

Amennyiben a földrajz nem érdekel annyira, akkor ezt a kérdéssort ajánljuk a figyelmedbe, amelyben a mai fiatalság számára már szinte teljesen ismeretlen technikai eszközökkel kapcsolatban teszünk fel könnyebb és nehezebb tesztkérdéseket

Pápai Joci szüzessége elvesztéséről mesélt a Szárban sztár leszek!-ben

Egy versenyző produkciója idézte fel Pápai intim emlékeit, amiket nem volt rest megosztani a közönséggel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Megjelent az X-Faktorban egy versenyző, aki gyakorlatilag mindent megtett, hogy ne jusson tovább

Ilyen béna rocksztárt én még nem láttam életemben. Leestél a színpadról, öregem!

– értékelte a látottakat a szombati adásban Puskás Peti, aki még kedvesen fogalmazott. Circo Beetroto, vagyis Németh Márió először Robbie Williams utánzásával próbálkozott, sikertelenül, majd végül egy hatalmasat esett. Videó.

G.w.M. nagyon rosszul lett a fellépése után 

Kulcsár Edina párja betegen “tolta végig” a hétvégét, de pécsi koncertje előtt végül feladta, és így a helyi rajongóihoz már csak bocsánatkérő videóüzenete jutott el a rapper helyett. G.w.M. azt reméli, hamarosan bepótolják az elmaradt fellépést. Bővebben.

Emma Watson szédületesen festett mennyasszonyi ruhájában

Dia Dipasupil/Getty Images

A Harry Potter-filmek révén ismertséget szerzett színésznő nem direkt öltözött fel úgy, mintha mindjárt oltár elé vonulna, egy alapítványi vacsorapartira vette fel a csipkeruhát. Ha kíváncsi vagy Emma Watsonra a csodaszép Alexander McQueen estélyiben, akkor mindenképpen kattints.

(Címlapkép: MTI/Komka Péter)

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...

képcím

Katalin hercegné bejelentette, hogy rákos