Kiemelt Hírek 2018. november 19.

Mentorháború tört ki az X-Faktor első élő show-ján

Marci Kiemelt Hírek 2018. november 19.
Gáspár Laci és Puskás Peti még a kamerák kereszttüzében esett egymásnak, de a műsor végével tovább folyt a személyeskedő vitájuk.

Nem csak a zenéről szólt az X-Faktor első élő show-ja, ugyanis Szekér Gergő produkciója után Gáspár Laci kijelentette, hogy mentortársa, Puskás Peti nem megfelelően készíti fel mentoráltjait – derül ki a Blikk írásából. „Ezt annyira elrontottátok. Nem volt megfelelő a hangnem, nem volt kidolgozva a dallam, más akkordok voltak zongorázva, mint énekelve. Sok helyen pedig hamis volt az ének. Lehet, hogy te nem hallottad, Petikém, de attól ez még így van” – mondta.

„Nem csak te vagy zenész itt”

„Komolyan, elegem van ebből. Laci, nem csak te vagy zenész itt, én is hallottam. Tényleg elegem van, kicsit sok ebből, hogy már másodszor mondod ezt. Én is zenész vagyok, hallom, hogy mi hamis és mi nem” – válaszolt ingerülten Puskás Peti. De Gáspár Laci nem fogta vissza magát és felrótta, hogy kollégája nem figyel oda eléggé a mentoráltjaira, amit természetesen a Peti nem hagyott szó nélkül. Az indulatok a csillapodtak, majd a reklámszünet alatt ismét fellángoltak, de a műsor végét sikerült nyugodtabban lehozni.

Jött a ráadás

A műsor után a két zenész együtt, látszólagos nyugalomban hagyta el az öltözőt, de mikor rákérdeztek náluk, hogy mégis mi volt ez az egész, újból fellobbantak az indulatok. A vitáról készült felvételeket az alábbi linken tekintheti meg.

Keresés az oldalon