Kiemelt Hírek 2018. november 15.

X-Faktor: Puskás Peti szerint Krisztián nem hibás, hanem beteg

Morvai Linda Kiemelt Hírek 2018. november 15.
A tavalyi után az idei versenyt is feladta Nagy Krisztián.

A „történelem” megismételte önmagát, az X-Faktort tavaly az első élő show előtt feladó Nagy Krisztián idén is ugyanígy visszalépett.

Tavaly Radics Gigi mentoráltjaként versenyzett volna, akkor az élő adás helyett a pszichiátriára került. Most úgy érezte, gyógyultan, megerősödve térhet vissza a műsorba. De nem így történt, Puskás Peti versenyzőjeként ismét az utolsó pillanatban szembesült azzal, hogy nem bírja a show-val járó stresszt.

Puskás Peti, Krisztián egy hosszú posztban mesélte el, hogy ő hogy látja a történteket.

Úgy gondolja, hogy mentoráltja nem hibás, hiszen nem tehet a betegségéről, amit ráadásul nem is lehet orvosolni egy-egy pirulával. Szerinte nem tartozik a fiú senkinek sem azért, hogy újra lehetőséget kapott, nem vette el senkitől sem a helyet, hiszen ismét bebizonyította, hogy nagyon jól énekel.

A verseny eddigi szakaszában úgy látták, hogy jól van, boldog, készül a feladatokra, de az utóbbi napokban már látták, hogy valami nincs rendben.

Puskás arra kért mindenkit, hogy ne hibáztassák Krisztiánt, hanem érezzenek vele együtt. Ez csak egy verseny, amiből lesz még sok másik, az ember életéből viszont csak egy van.

A kommentelők sok mindenben egyetértettek Petivel, de voltak olyan hozzászólások is, miszerint mégiscsak elvette a helyet más versenyző elől, többek pedig úgy vélik, az egész megrendezett dolog lehet.

Krisztián kilépése után Puskás Petinek két énekese maradt: Szekér Gergő és Kovács Pali. A kiesett szereplő helyére nem hívnak már mást, ugyanis túl késő lenne új embert keresni, hiszen a többiek több héten át készülhettek a fellépésre.

Így tehát ezen a héten szombaton 11 énekes méri össze tudását, de csak hárman fognak kiesni az eddig tervezett négy helyett.

 

Keresés az oldalon