VV Fanni gyilkosságának gyanúsítottja ellen egy másik komoly ügyben is nyomoznak

Startlap - Startlap
B. Lászlót nem akarják házi őrizetbe engedni addig, amíg több büncselekmény is kapcsolható hozzá.

A Való Világból ismert Novozánszki Fanni emberölésével gyanúsított B. László ellen egy másik bűncselekmény miatt is nyomoznak a hatóságok: a dunaújvárosi férfi ellen egy többmilliós csalás miatt vizsgálódnak – írja a Blikk. A rendőrség úgy véli, B. László nyereségvágyból vehette el a fiatal lány életét, akinek a holttestét tavaly november óta nem találják.

Ügyfelem ellen nemcsak emberölés miatt nyomoz a rendőrség, hanem költségvetési csalás miatt is. A Nemzeti Adó-és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát. Védencemet több mint egy éve tartóztatták le emberölés gyanúja miatt, azóta több tucatszor hallgatták ki, az adócsalás miatt is többször kihozták a börtönből, hogy vallomást tegyen

– közölte dr. Bálint Roland, B. László jogi képviselője. Az ügyvéd hozzátette: a csalás miatt valószínűleg vádat emelnek B. László ellen, akit ha bűnösnek találnak, komoly bírságra számíthat.

Viszont ami érdekes, hogy a legutóbbi meghallgatásán, amikor a nyomozási bírónak kellett döntenie arról, hogy házi őrizetbe kerülhet-e vagy sem, végül azzal indokolták, hogy rácsok mögött kell maradnia, hogy több bűncselekmény is lehet a rovásán, és amíg nem járnak a végére, addig nem lehet szabadon

– magyarázta dr. Bálint Roland. A jogász reméli, hogy hamarosan hazaengedik védencét, aki nagyapja temetésén se jelent meg, mivel nem akart bilincsben részt venni a szertartáson, de az eset nagyon megviselte őt.

 

Ez is érdekelhet

képcím

15 éve nem látott áremelkedéssel indul az év

képcím

Ezekben a körzetekben kell ellenzéki győzelem a...

képcím

"Ön engem pedofilnak tart?” - kérdezte a CNN meleg riportere...