Lezárta a nyomozást a rendőrség VV Fanni gyilkosságának ügyében

Startlap - Startlap
Elegendő bizonyíték gyűlt össze a vádemeléshez.

A Lokál értesülései szerint lezárta a nyomozást a rendőrség a Való Világból ismert Novozánszki Fanni gyilkossága ügyében. A holttestet továbbra sem találják, az ügy egyetlen gyanúsítottja, B. László viszont így is felelhet emberölésért.

Fanni egy évvel ezelőtt, november 20-án tűnt el, és a biztonsági kamerák felvételei szerint a lányt ájult állapotban B. László vitte el a lakásáról, aki azóta is tagadja a gyilkosságot, és jelenleg előzetes letartóztatásban van. A portál szerint a tanúvallomások a többi bizonyítékkal együtt elegendőek a vádemeléshez.

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét

– fogalmazott dr. Lichy József, B. László ügyvédje.

A lap értesülései szerint a nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított egy nappal a lány eltűnése után visszatért a lakásába. A rendőrség a helyszínen nem talált vérnyomokat. A portálnak nyilatkozó informátor azt állítja: a tettes Székesfehérváron kirakott egy bőröndöt az autójából, ami feltehetően a bizonyítékokat tartalmazta, de ezt azóta sem sikerült megtalállni. B László ellen egyébként számviteli bűncselekmények miatt is folyik ellene eljárás.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos csapást mérne a kormány a külföldi élelmiszerláncokra

képcím

Kiderült, mekkora az esélyed három Pfizer után arra, hogy...

képcím

Turi György lemondott minden posztjáról