A családja tartja a lelket B. Lászlóban, a VV Fanni-ügy gyanúsítottjában

A férfi teljesen kikészült a börtönben, testileg és lelkileg is megviselték a történtek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-02 11:14

Fotó: Instagram

A tavaly decemberben letartóztatott B. László, akit az egy hónappal korábban eltűnt VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak, teljesen összetört a börtönben – írja a blikk.hu. Több mint 25 kilót fogyott, és nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is padlóra került, nem érti, miért nem történik semmi az ügyében hónapok óta. A férfit legutóbb júniusban hallgatta meg a rendőrség, akkor részt vett egy szembesítésen is, azóta viszont senki sem kereste.

„Lacit szép lassan felemészti a sokszor reménytelennek tűnő várakozás – árulta el a férfi nagybátyja, dr. Brodmann Péter. – Telnek a hetek, hónapok, közben pedig nem történik semmi. Telefonon tudok vele beszélni időnként, és hallom a hangján, hogy nagyon el van keseredve. Amióta bent van, több mint huszonöt kilót fogyott. A rácsok mögött amúgy is nehezebben telnek az órák, hát még úgy, ha az ember nem is tudja, mi vár rá, és meddig kell ott lennie. Fanni holtteste továbbra sincs meg, így tehát nem jelenthetjük ki, hogy gyilkosság történt, de akkor miért tartják bezárva az unokaöcsémet?”

A férfiban a lelket a telefonhívások és a látogatások tartják, tette hozzá dr. Brodmann Péter, akitől a család férfi tagjaihoz hasonlóan szintén DNS-mintát vettek, ám eredményét nem közölték vele – sőt ki is zárták az ügyből.

„Nem ez az egyetlen furcsaság ebben az ügyben – folytatta az ügyvéd. – Úgy tudom, az unokaöcsém védelmét jelenleg ellátó védő kikérte a hivatalos iratokat, ezeket azonban a törvényben meghatározott időn belül nem kapta meg. Ezt nem hagyhatjuk annyiban. Ha valóban olyan jó nyomon jár a rendőrség, miért nem láthatja a védő a keletkezett iratokat? Lehet, hogy nem is járnak olyan jó nyomon?”

A Fanni családjának jogi képviseletét ellátó dr. Lichy József szerint viszont szakszerű munkát végez a rendőrség.

A nyomozás egyébként már jóval meghaladja a 100 millió forintot – a rendőrség eddig soha nem látott létszámú nyomozó- és szakértőcsapattal kezdte el a munkát, sőt még az amerikai nemzeti nyomozóiroda (FBI) szakembereinek véleményét is kikérték.

Mai nap hírei

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu6 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu7 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu8 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu13 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu14 órája

A férfiak intim daganatairól

szimpatika.hu15 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu17 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu19 órája