Kiemelt Hírek 2018. június 19.

Az FBI megmondta, hol van VV Fanni holtteste

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 19.
Novozánszki Fanni testét az amerikai nyomozók sem találták meg, de azt kiderítették, hogy pontosan merre kell keresni.

A Való Világból ismert Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének felderítésébe az FBI két ügynöke is bekapcsolódott, akik két hetes nyomozásuk során arra jutottak, hogy a szalkszentmártoni bányatavakban lehet a lány holtteste – tudta meg a Bors.  A búvárok már korábban is átvizsgáltak néhány környékbeli bányatavat, de semmit sem találtak.

A magyar hatóság az autó GPS-jelei és a telefonszolgáltató jelei alapján mérte be B. László útját, az FBI viszont a mobilja wifirendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak. Hét hónap elteltével nem egyszerű pontosan visszaemlékezni, hogy egy út során az ember hol fordult vissza az autóval, de László megmondta a nyomozóknak, hogyha a jelek azt mutatják, akkor az biztosan úgy is volt. De miért ne tehette volna?

– fogalmazott a lapnak Brodmann Péter, a gyilkosságával gyanúsított B. László egykori ügyvédje, és egyben nagybátyja. Hozzátette: unokaöccse munkája miatt rendszeresen járt Dunavecsére.

 

Keresés az oldalon