Túl sok a fájó emlék: VV Fanni szülei nehéz döntést hoztak

Megpróbálnak új életet kezdeni, ezért komoly lépésre szánták el magukat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-28 11:21

Fotó: RTL Klub

VV Fanni tavaly november elején tűnt el, nem sokkal később pedig letartóztattak egy dunaújvárosi férfit, akit a megölésével gyanúsítanak. A fiatal lány holtteste máig nem került elő, B. László pedig nem tett beismerő vallomást, ám november végéig szinte biztosan rács mögött marad. Családjának óriási nehézség abban a környezetben élni, ahol a lányuk felnőtt, így fájdalmas lépésre szánták el magukat: úgy döntöttek, eladják kertes házukat, s megpróbálnak új életet kezdeni.

Az egykori ValóVilág-játékos édesanyja a Blikknek mesélt a fájó emlékekről és az elengedés nehézségeiről.

„Még mindig érintetlenül áll Fanni szobájában minden – mondta. – Itthon várják a holmijai is, holott már tudom, hogy nem jön haza. Sok ruháját, személyes tárgyát elhoztuk a budapesti, bérelt lakásából. Még mindig szinte mindennap bemegyek a pici szobába, leülök az ágya szélére, és csak nézek magam elé. Megnézem a ruháit, megszagolom a kedvenc parfümjét, még a kontaktlencsetartója is a polcon van, nem tudtam eddig kidobni, mert mindig arra gondolok, még szüksége lehet rá. Persze, tudom, hogy ez butaság, de az anyai szív már csak ilyen. A két kicsi kutyája, Kevin és Minnie is nálunk van, nagyon szeretjük őket, de mindig az jut eszembe, Fanni mennyire imádta őket, sehová nem ment nélkülük. Amikor ezekre gondolok, annyi kérdés és érzés önt el hirtelen. Hol lehet, mi történhetett vele? Rettenetes fájdalom, hogy már nem ölelhetem meg őt soha többé. Ezért is kell az új otthon, az újrakezdés, ahol nem azt látom folyton a szemem előtt, ahogyan Fanni jön-megy, nevet, magyaráz.”

Az asszony elárulta, ha minden jól megy, hamarosan sikerül vevőt találni a martonvásári házra.

Fanni egy Duna-parti lakókomplexumban bérelte korábban lakását – a letartóztatott férfi innen vitte el őt máig ismeretlen helyre. A lakásban sokáig helyszíneltek, majd a család úgy döntött, kiürítik és felmondják a bérleti szerződést. Fanni barátnőivel pakolták össze a ruháit, bútorait, amelyek most a családi házban vannak.

Mai nap hírei

Kelet-európai rabszolgáktól erős a német húsipar

agraragazat.hu4 órája

Menczer: Senki nem tiltja, hogy olyan gyártókkal tárgyaljunk, akikkel Brüsszel nem

168ora.hu6 órája

Hó és jég a Szahara kapujában - havazott a sivatagban

koponyeg.hu8 órája

A katonai parádé végül elmarad, Trump egy légi támaszponton búcsúzik majd az elnökségtől szerda kora reggel

444.hu9 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu10 órája

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé

promotions.hu11 órája

Hatalmas szélturbina omlott össze Svédországban

alternativenergia.hu12 órája

Harry herceg szíve összetört: nem tud túllépni a történteken

joy.hu13 órája