Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

Startlap - Startlap
Húsz év szabadságvesztésre enyhítették B. László büntetését másodfokon.

A Fővárosi Ítélőtábla húsz év szabadságvesztésre enyhítette B. László büntetését másodfokon. A férfi a büntetés kétharmadának a kitöltése után bocsátható szabadlábra a leghamarabb feltételesen – írja a 24.hu.

Miután anyagi helyzete pazarló életmódja miatt 2017 őszére kritikussá vált, és tudomást szerzett arról, hogy a luxus prostituáltként dolgozó nő a lakásában lévő széfben tartja a megtakarított pénzét, B. László elhatározta, hogy akár erőszakos úton is pénzt szerez tőle.

A gyilkosság napján szexuális szolgáltatás ürügyén felvette a kapcsolatot Fannival, aki beengedte a lakásába, ahol a férfi olyan módon bántalmazta a lányt, hogy az meghalt.

Ezt követően B. László a holttestet berakta a mélygarázsban lévő bérelt kocsiba, másnap Szalkszentmártonnál a Dunába dobta Fanni testét.

A férfit életfogytiglanra ítélték első fokon azzal, hogy 25 év után bocsátható szabadlábra feltételesen. Az elsőfokú bíróság ítélete ellen az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A Blikk azt írja, hogy a férfi megúszta az életfogytiglant, és húsz évet kapott másodfokon.

 

Címlapkép: Fotocentral.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Schadl-per: találtak még néhány autót, egy hajót és egy légi...

képcím

Hableány-tragédia: Elítélték a Viking Sygin kapitányát

képcím

Ausztriában gyilkolt, Magyarországon kapták el