VV Fanni szülei új életet akarnak kezdeni: eladják a családi otthont, már az árat is lejjebb vitték

Startlap - Startlap
A helyiek szerint a gyászoló szülőknek minden fillérre szüksége van.

Miközben bejelentették, hogy lezárják a nyomozást a Való Világból ismert Novozánszki Fanni emberölése ügyében, a lány szülei egy új élet reményében elkezdték árulni a család martonvásári otthonát, ahol az egy évvel ezelőtt eltűnt Fanni felnőtt – számolt be a Ripost. Az édesapa és az édesanya annyira szabadulna az ingatlantól, hogy már az ár is lement, így kevesebb, mint 40 millió forintért hirdetik a házat.

A hír nem meglepő, hiszen korábban Fanni édesapja arról nyilatkozott, hogy szükségük van egy új otthonra ahhoz, hogy újra tudják kezdeni. Egy olyan helyre, ahol nem folyamatosan Fanni szelleme lebeg a szemük előtt. A házaspár nem költözne messzire, a közelben szeretnének egy kisebb házat vásárolni. 

Én úgy tudom, hogy nem találnak vevőt, már az árat is lejjebb vitték. Még Fanni kovácsoltvas ágya is megvan a szobában, biztos azt is ott hagynák, hisz ahhoz is emlékek kötik a szülőket. (…) Minden fillér fontos most nekik, hisz új életet akarnak kezdeni. Az anyuka még egy munkát is bevállalt a Postakocsi Étteremben, hogy tudjanak félrerakni

– fogalmazott a család barátja. A portál értesülései szerint Novozánszkiéknak négy kutyája is van, akik közül kettőnek Fanni volt a gazdája.

 

A két yorkit úgy szereti Kati, mintha a sajátja lenne. Úgy simogatja őket, mintha Fanni lenne. A két kutyus egy kis megnyugvást adhat a családnak

– árulta el egy helyi nő, aki azt is tudni véli, hogy Fanni édesaspja az autóját is eladásra kínálja. A piacra dobott ingatlanról egy fénykép is található a Ripost oldalán.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos csapást mérne a kormány a külföldi élelmiszerláncokra

képcím

Kiderült, mekkora az esélyed három Pfizer után arra, hogy...

képcím

"Ön engem pedofilnak tart?” - kérdezte a CNN meleg riportere...