Schobert Norbi: Réka hat órán keresztül, beinjekciózva, ordítva sírt

Az is kiderült, hogy Németh Kristóf is másfél órán át zokogott egy mentőautóban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-09 16:00

Fotó: TV2

Nemcsak Tóth Andit, hanem a Schobert házaspárt is nagyon durván megviselte a kedd este induló új műsor, A legbátrabb páros forgatása. A fitneszguru és felesége a Mokkában mesélt az élményeiről.

Életem legborzalmasabb kalandja volt. (…) Nálam is egy párszor a bili elborult, meg másoknál is, de ha az ember már benne van, akkor nem adod fel, mert nem akarsz égni. Ez nem a nyereményről szól, hanem az ember nem akar égni.

– magyarázta Norbi, aki ugyan most már soha többé nem szeretne ilyen kihívásokat végrehajtani, de mégis azt mondja, nagyon jó, hogy végigcsinálták a műsort.

El voltunk zárva mindentől hermetikusan, a telefonok el voltak véve. (…) Nekem ez is lelkileg megterhelő volt. Számomra a legérdekesebb dolog ebben az egész műsorban az volt, hogy én azt gondoltam, hogy már a régmúlt dolgain túl vagyok, de nem. Ezek a játékok, amikben részt vettünk, előhoztak a tudatalattiból olyan félelmeket, amik sokkos állapotba kerítették az embereket. Köztük engem is

– fogalmazott Réka.

Aljas a játék, mert van amikor az elején nagyon félsz tőle, van amikor közben kap el a páni félelem, és volt olyan produkció, ami után Németh Kristóf másfél órán keresztül sírt a mentőben. (…) Volt olyan, hogy a Réka hat órán keresztül, beinjekciózva, ordítva sírt. Ilyen is volt. Valamit nyertünk, örültünk, majd összeomlott

– mesélte Schobert Norbi, majd Réka is felidézte ezt az élményt.

Úgy omlottam össze, hogy elsötétült előttem minden, elájultam. És utána elkezdtünk beszélgetni a Norbival arról, hogy mi történhetett. Elkezdtem egy ilyen vacogó – a fogam is kattogott – önkívületi állapotba kerülni. És rájöttünk, hogy ez a feladat azokat az emlékeket idézte elő, amikor neki szívműtéte volt és úgy éreztem, hogy kihúzzák a lábam alól a talajt és itt maradok a három gyerekkel egyedül. Én azt hittem, hogy ezen már túl vagyok, de úgy tűnik, hogy nem.

 

Mai nap hírei

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu2 órája

Járvány: meghalt két harmincas férfi

168ora.hu2 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu4 órája

Ezerháromszáz alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu5 órája

Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival

wmn.hu7 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu8 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com9 órája

Megszakad a szív: 5 éves kisfiú ölte meg a kislányt

metropol.hu19 órája