Kiemelt Hírek 2018. július 15.

Teljesen kiakadtak a kommentelők Schobert Norbi legújabb videóján

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 15.
"Ha valakinek elment az esze, legalább ne készítsen róla videót..."

“Ez a mai videó ez nagyon nagyon nagy botrányt fog csinálni” – így kezdte élő Facebookos bejelentkezését Schobert Norbert, és milyen igaza lett, ugyanis a kommentelők nagyon nagyon kiakadtak a fitneszguru állításain.

Ha valakinek elment az esze, legalább ne készítsen róla videót…

– írja egy hozzászóló.

Norbi rögtön az elején leszögezi: már régóta tervezi a videót, és előre felkészült, ugyanis két éve hospitál Dr. Csapó János biokémia és táplálkozástudományi professzornál.

Schobert azzal a furcsa állítással indít, miszerint az emberek abban a tévhitben élnek, hogy régen hosszabb volt az átlagéletkor. Habár ez a tévhit nem túl elterjedt, de azért ő is megcáfolja nekünk, ezek után pedig arra vállalkozik, hogy bebizonyítsa: az egészséges táplálkozás olcsó. A logikája roppant sajátos, például a bioélelmiszereken előforduló patogén mikroorganizmusokat veti össze a mesterséges édesítőszerek káros hatásaival.

Érdemes megnézni a videót, de előre szeretnénk felhívni mindenki figyelmét: igen csúnya szavak hangzanak el – ez volt az egyik oka annak, hogy olyan sokan támadták a felvételt. Norbi a negyedórás monológjában nekimegy a veganizmusnak, a mentes étkezésnek, valamint a bioételeknek, sőt, még azoknak is, akik a különféle diétákhoz használható termékeket gyártják.

De ha ilyen olcsó alapanyagokból lehet egészségeset csinálni, akkor miért adod olyan drágán az áruidat, miért húzod le az embereket, miért vered át őket?

– teszi fel a kérdést az egyik kommentelő.

Meghülyített egészséges táplálkozás követők, avagy átbaszott reform társadalom. Oszd, ha egyetértesz!

Közzétette: Update LOW CARB – 2018. július 14., szombat

Legközelebb légy szíves nézz utána annak amit mondasz, mert ennyi butaságot egy “hiteles szakember” soha nem mondana

– írja egy másikuk.

 

 

Újszülöttek elvetélnek,terhes nők meghalnak???? Miért beszélsz hülyesegeket???? Egy újszülött nem tud elvetélni…

– fakad ki egy harmadik hozzászóló.

Norbiiiiiiiii hihetetlen hogy megélsz ebből, akkorra hülyeségeket mondasz, hogy csoda hogy elhiszik

– vélekedik egy másik.

Habár a végeredmény kissé furcsa lett, a szándék nemes, és Norbi végső jó tanácsával nehéz vitatkozni: mindenki menjen sportolni.

Keresés az oldalon