40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

Startlap - Startlap
Úgy érezte magát a bőrében 36 évesen, mintha két évtizeddel idősebb lett volna. Aztán gondolt egy nagyot. Bulvárösszefoglaló.

Rengeteget fogyott Spáh Dávid

„Nem kezdhetünk mással, mint hogy még mindig iszonyatosan jól nézel ki” – ezzel a mondattal fogadta Járai Máté műsorvezető a Reggeliben vendégét Spáh Dávidot. Nem véletlenül. Íme

Schobert Norbi ötvenszázalékos agykárosodást szenvedett

MTI Fotó: Kovács Attila

Egy év telt el azóta, hogy Schobert Norbert – életében már nem először – szembenézett a halállal. Az üzletember tavaly augusztus 26-án sztrókot kapott a szentendrei otthona előtt, mentőhelikopterrel szállították kórházba, és talán csak perceken múlt, hogy életben maradt. Újjászületésének egyéves évfordulóján Norbi a Blikknek mesélt arról, hogy az eltelt időszak alatt miben változtatta meg az életét. Íme.

Nagy Feró és Charlie is kiakadt ByeAlex kijelentésén

“Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex?” – kérdezi Nagy Feró. “Kérdem én, ki az a ByeAlex? Nem érdemes foglalkozni vele, zsűrizgessen még vagy húsz évig, mást nem tudok mondani” – nyilatkozta Charlie. De mivel akasztotta ki ByeAlex idősebb pályatársait? Innen kiderül.

A TV2 veszi el Istenes Bencétől Csobot Adélt

Négy év után újra a TV2 képernyőjén tűnik fel Csobot Adél, akinek a titoktartási szerződése olyan szigorú, hogy még a párjának sem beszélhet a munkájáról. Bővebben.

Fluor Tóth Gabiról: Előbújik belőle a tapolcai vipera

Pár napja vezető bulvárhír volt, hogy Tóth Gabi az Instagram-posztjai alapján, feltehetően egy közel hétmillió forintos Rolex órát birtokol, amit Fluor Tomi nem túl hízelgő stílusban kommentált. A Wellhello rappere most a Story magazinnak mesélt arról, hogy mit gondol az énekesnőről, aki állítása szerint a kiírása után SMS-ekkel kezdte bombázni őt. Részletek.

L.L. Junior durván nekiment a kislánya édesanyjának, Instagramon üzent Kingának

Az elmúlt pár napban felröppent a pletyka, miszerint a zenész összejött egy fiatal énekesnővel: mindketten tagadták, ám másnap egy közös fotó is megjelent róluk a Redditen. Körtvélyessy Kinga tegnap az Instagram-történetében írt, valószínűleg erre és a házassága megromlására vonatkozóan. A válasz pedig hamarosan megérkezett L.L. Junior részéről, de lehet, hogy ezt inkább személyesen kellett volna intéznie. Junior véleményét kislánya édesanyjáról itt olvashatod.

“A történetem nagyon sok embernek ad hitet és erőt” – exkluzív interjú Malek Andreával

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az elmúlt hat évben különös változáson ment keresztül, ahogyan az általa írt és énekelt dalok is. Köszönhető ez részben az ismert zongorista-zeneszerzőnek, Jáger Bandinak és a közös munkának. Ami sokáig kérdés volt Andrea számára, ma már bizonyosság, hogy Isten mindenben és mindenütt jelen van. A 24.hu podcastját ezen a linken hallgathatod meg.

Berki Mazsi a DWTS-ról: A lelkemben nincs még tánc, de hogy is lehetne?

Kedden derült ki, hogy Kulcsár Edina váratlan terhessége miatt Berki Mazsi veszi majd át a modell helyét a Dancing with the Stars új évadában. Berki Krisztián özvegye jelenlegi lelkiállapotáról, a táncművészetről, elhunyt férjéről, és az őt kritizálókról is beszél ebben a cikkben.

Összeházasodott Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Dudás Miki és Szigligeti Ivett áprilisban tudatták követőikkel, hogy második közös gyereküket várják. A Nyerő Páros egykori szereplőinek babája hamarosan meg is érkezik, időközben a szülők egybe is keltek. Részletek.

 

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Visszatér a Győzike Show - A Gáspár család elhagyta az RTL-t

képcím

Nagy Feró szerint Orbán Viktor elcsente az ő szövegét - A hét...

képcím

Tüntetők találkoztak össze Novák Katalinnal a szegedi...