Pánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásán

Rögtön a műsor legelején szembesítették legsúlyosabb félelmével.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-09 11:55

Fotó: Facebook

A legbátrabb páros egyik feladata legnagyobb félelmével szembesítette Tóth Andit, aki a forgatás közben pánikrohamot kapott – írja a Blikk. Az énekesnő tudta, hogy nem lesz egyszerű dolga, és direkt azért vállalta el a műsort, hogy leküzdje félelmeit.

Sejtettem, hogy lesznek számomra nehéz feladatok, hiszen például a magassággal sem vagyok jóban, de éppen azért mondtam igent erre a műsorra, hogy megpróbáljak szembenézni a félelmeimmel

– fogalmazott Tóth Andi.

A 19 éves lánynak azonban van egy nagyon súlyos fóbiája: gyerekkora óta annyira retteg a víztől, hogy még hajmosás közben is kínosan ügyel rá, hogy arcát egyáltalán ne érje víz. Ehhez képest a műsorban rögtön az első feladatban víz alá kellett merülnie.

A bátyám és az unokatestvéreim sokszor gondolták strandolásnál, hogy nagyon vicces, ha belelöknek a vízbe. Nekem azonban szörnyű emlékek ezek, egyszer majdnem meg is fulladtam. Eszméletlenül húztak ki a vízből, és úgy próbálták kipumpálni belőlem a vizet, akkor ott is maradhattam volna

– mesélte Tóth Andi, akinek amikor elmondták, hogy egy ketrecben fogják víz alá meríteni, rettegett. Az énekesnő végül pár másodperc után tényleg rosszul lett a vízben: pánikrohamot kapott. Arról, hogy milyen komoly a félelme a víztől, kedvese, Szabó Ádám is csak nemrégiben értesült, amikor barcelonai nyaralásuk során Andit elkapta egy kicsit nagyobb hullám, és ő remegve rohant ki a partra.

A lap megjegyzi, hogy a játékosok biztonsága érdekében egy profi csapat felügyeli a próbatételeket, akik előzetesen mindenkit felkészítenek a kihívásra, és baj esetén azonnal közbelépnek.

 

Mai nap hírei

Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

unilife.hu8 órája

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu9 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu10 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu13 órája

Politikai válságot okozhat az Európai Bizottság erélytelensége

demokrata.hu15 órája

Újabb részletek! Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

metropol.hu16 órája

Egy nagyon hasznos funkciót hoz az Android 12

gsmring.hu17 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu18 órája