Tóth Andi egyáltalán nem fogta vissza magát, miután csúnyán beszóltak neki

Az énekesnő nyomdafestéket nem tűrő szavakkal reagált, de nem véletlenül lett ilyen dühös.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-27 13:33

Fotó: Facebook

Tóth Andi a múlt héten Barcelonában nyaralt párjával, Szabó Ádámmal, az utazásról pedig több képet is feltöltött a közösségi oldalára. A kánikulai időjárásnak megfelelően jó pár bikinis, illetve nyári ruhás fotó is felkerült a netre, amitől baromira kiakadt az egyik kommentelő. Szerinte az énekesnő a testét használja a népszerűség érdekében, és prostituáltnak nevezte Tóth Andit, amit egy egészen más szóval fogalmazott meg – számolt be a Bors. Az énekesnőt azonban nem kell félteni, meg tudja védeni magát.

“Hagyjátok már szegény lányt, egy vérbeli k***a lett, nem tehet róla, a vérében folyik a k***a kór. Sajnállak Andi, hogy csak így tudod a közönség számát növelni, mert hogy belőled amerikai színész nem lesz, az is tuti” – kezdte a finoman szólva durva hozzászólását a nő, aki szerint Andit a “csöcsös képei” miatt szeretik a férfiak.

Tóth Andi válaszát elég nehéz lenne szépíteni, a következőt írta a kommentelőnek: “Énekesnő vagyok, te fa****ó!” A fiatal művész úgy véli, semmi rosszat nem csinált, csak a becsületét védte meg, és ráadásul igazat mondott.

Ez az én véleményem, ha ő engem besároz, jogom van magam megvédeni. Szerintem a képeim egyébként sem olyan zavaróak, hogy ezt kelljen kapnom értük. Egyébként, ha bárki sétál az utcán, ugyanilyen ruhákban láthat velem egykorú lányokat, de hozzájuk soha nem megy oda senki megmondani a véleményét, mint ahogy személyesen nekem sem mondanak ilyesmit. A ké­peim nagy része nem a dekoltázsomról szól, de nyáron, mint bárki más, én is szeretem a kivágott felsőket

– fogalmazott Andi, aki azt is elárulta, hogy általában nőktől kap ilyen jellegű megjegyzéseket.

Mai nap hírei

Jönnek a fagyok

agroinform.hu4 órája

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

ezalenyeg.hu4 órája

Neked vajon hány éves a lelked? Tűpontos jellemzést ad rólad

femcafe.hu7 órája

Kunetz Zsombor: A kormány gyáva volt

168ora.hu8 órája

Aránytalanul nő a koronavírus fertőzöttek száma

napidoktor.hu11 órája

Tizenkétezerhez közelít az aktív fertőzöttek száma, hat honfitásunk hunyt el

demokrata.hu12 órája

Már a tengerentúlon Vujity Trvtko?

eletforma.hu13 órája

Egy romániai ház padlója alatt találták meg Isaac Newton egyik első könyvét!

napmintnap.com17 órája