Kiemelt Hírek 2018. június 27.

Tóth Andi egyáltalán nem fogta vissza magát, miután csúnyán beszóltak neki

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 27.
Az énekesnő nyomdafestéket nem tűrő szavakkal reagált, de nem véletlenül lett ilyen dühös.

Tóth Andi a múlt héten Barcelonában nyaralt párjával, Szabó Ádámmal, az utazásról pedig több képet is feltöltött a közösségi oldalára. A kánikulai időjárásnak megfelelően jó pár bikinis, illetve nyári ruhás fotó is felkerült a netre, amitől baromira kiakadt az egyik kommentelő. Szerinte az énekesnő a testét használja a népszerűség érdekében, és prostituáltnak nevezte Tóth Andit, amit egy egészen más szóval fogalmazott meg – számolt be a Bors. Az énekesnőt azonban nem kell félteni, meg tudja védeni magát.

“Hagyjátok már szegény lányt, egy vérbeli k***a lett, nem tehet róla, a vérében folyik a k***a kór. Sajnállak Andi, hogy csak így tudod a közönség számát növelni, mert hogy belőled amerikai színész nem lesz, az is tuti” – kezdte a finoman szólva durva hozzászólását a nő, aki szerint Andit a “csöcsös képei” miatt szeretik a férfiak.

Tóth Andi válaszát elég nehéz lenne szépíteni, a következőt írta a kommentelőnek: “Énekesnő vagyok, te fa****ó!” A fiatal művész úgy véli, semmi rosszat nem csinált, csak a becsületét védte meg, és ráadásul igazat mondott.

Ez az én véleményem, ha ő engem besároz, jogom van magam megvédeni. Szerintem a képeim egyébként sem olyan zavaróak, hogy ezt kelljen kapnom értük. Egyébként, ha bárki sétál az utcán, ugyanilyen ruhákban láthat velem egykorú lányokat, de hozzájuk soha nem megy oda senki megmondani a véleményét, mint ahogy személyesen nekem sem mondanak ilyesmit. A ké­peim nagy része nem a dekoltázsomról szól, de nyáron, mint bárki más, én is szeretem a kivágott felsőket

– fogalmazott Andi, aki azt is elárulta, hogy általában nőktől kap ilyen jellegű megjegyzéseket.

Keresés az oldalon