Rubint Rékának akkora gardróbja van, mint egy garzonlakás - fotó

Schobert Norbert felesége nem tud lomtalanítani.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-10 12:05

Fotó: Facebook

Rubint Réka tegnap délután négykor a gardróbja közepéről jelentkezett be az Instagramon, megnyugtatva rajongóit, hogy minden rendben van, csak éppen holmijait rendezgeti. A képen látszik, hogy a ruhadarabok számára fenntartott szoba egy kisebb lakás méretével vetekszik, és ennek megfelelően a fitnesztkirálynőnek tonnányi ruhája van.

Élek ám, csak pakolok. Jól jön néha egy kis lomtalanítás! Egy a probléma! Semmitől nem tudok megválni ÉVEK ÓTA!!! Ez még jó lesz ekkor… Ez még jó lesz akkor… Na de majd most! Kemény leszek!!! Vagy sem?!

– tette fel a költői kérdést Réka, aki egyébként nemrégiben jött haza New Yorkból, ahol 5 napot töltött együtt kislányával, Larával.

Lara most fejezte be az általános iskolát, sikeresen letette a középfokú angol nyelvvizsgát, ráadásul felvételt nyert egy angol–magyar két tannyelvű gimnáziumba is, így szerettem volna meglepni valamivel. Inkább élményeket szoktam ajándékozni, így jött az ötlet, hogy elviszem álmai városába, New Yorkba. Igazi anya–lánya-utazás volt, imádtuk minden pillanatát. Nagyon sokat nevettünk, különleges programokat szerveztünk, illetve Lara szervezett, mert most minden róla szólt. Addig aludtunk, amíg szeretett volna, addig voltunk ébren és oda mentünk, ahova ő akart. Álomszerű volt ez a csajos nyaralás

– nyilatkozta az utazásról az édesanya a Ripostnak.

 

Hozzászólások