Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön legközelebb kövérnek

Startlap - Startlap
A stylist Katalin hercegnéhez hasonlította a magyar államfőt, Novák Katalin számára rendkívül kellemetlen módon. Bulvárösszefoglaló.

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön legközelebb kövérnek

II. Erzsébet temetése kapcsán stylistként Lakatos Márk az öltözékekre fókuszált, és ennek köszönhetően sikerült összehasonlítania “Katánk és Katájuk”, vagyis Katalin hercegné és Novák Katalin szettjeit. A párhuzamból Vilmos herceg feleségét hozta ki győztesen, és a Magyarországot az eseményen képviselő Novák Katalinnak csupán egy roppant kellemetlen tipp jutott. Részletek.

Lotfi Begi felesége a házasságukról: “Nagyon durván elindultunk a lejtőn”

Schadi Réka már a bemutatkozó videójában megfogalmazott komoly panaszokat, a műsor folytatásában aztán még ennél is súlyosabb konfliktus bontakozott ki közte és férje között. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rubint Réka olyan esküvői videót posztolt, ami egy amerikai romantikus film reklámja is lehetne

Norbi sírt, Réka tündökölt, és egy csomó táncos jelenetet is bevágtak a kisfilmbe, ami a Schobert-Rubint házaspár nagyszabású, második esküvőjén készült. Ha kíváncsi vagy, hogyan ropja a parketten Rubint Réka és Schobert Norbi, vagy csak az érdekel, hogy is néz ki egy ilyen videó akkor, ha abba tényleg beleadnak apait anyait, akkor mindenképpen kattints.

A nap legaranyosabb képe Stohl Andrásé: megmutatta, hogyan sétálnak együtt kislányával

Alig néhány hónapos Stohl András és Stohl Vica közös gyermeke, a júliusi születésű Bella, aki a színész három lánygyermeke és egyetlen fia mellé érkezett. A pár gyakorlatilag sosem posztol a kislányról, így mindenképpen különleges pillanatnak számít, hogy kivételesen mégis elővettek egy képet az apáról és lányáról. Még akkor is, ha Stohl egy üzletet ajánl Instagram oldalán a poszttal. Fotó.

Meghan és Harry egyelőre nem tudott kibékülni a királyi családdal

Jane BarlowPA Images via Getty Images

Kivételesen névvel együtt nyilatkoztak a sokakat érdeklő kérdésről, méghozzá Gayle King, Amerika egyik legismertebb televíziós személyisége, aki kifejezetten közeli kapcsolatot ápol Meghan Markle-el. A műsorvezető a CBS-nek árulta el, mit tud a királyi család és az USA-ba emigrált hercegi pár konfliktusának jelenlegi állásáról. Bővebben.

Tóth Bence Hódi Pamelának: “Nehogy már kirakd az izéket, kétgyerekes anya vagy!”

Váratlan reakció érkezett Hódi futballista férjétől, amikor az meglátta nejét munka, vagyis képek posztolgatása közben. Tóth Bence ugyanakkor szemmel láthatóan odáig van Hódiért, részletesen ecsetelte, mennyire vonzónak tartja asszonyát, akit nemes egyszerűen a “bomba” jelzővel illetett. A házaspár közös jeleneteit erre a linkre kattintva nézheted meg.

Nagy Ervin új frizurájára nehéz szavakat találni

Tekintve, hogy nagyjából másfél hónap múlva három lány édesapja lesz – ikreket várnak Borbély Alexandrával – a Reggeliben főként erről a témáról kérdezték. De annyira meghökkentő hajviselettel érkezett, hogy a dolgot nem tudták nem szóvá tenni a műsorvezetők, amire Nagy Ervin úgy reagált:

ez így néz ki, ha megmosom, én így élek.

Videó.

Járai Máté és Kíra esküvői fotójához hasonlót nem nagyon láttunk még

A magyar közbeszédet a nyitott házasság fogalmával felrázó páros tagjai szó szerint úgy fogadtak örök hűséget egymásnak, mintha csak a sarki boltba ugrottak volna le tejfölért. Egyedül a Járai Kíra kezében lévő virágcsokor árulkodik arról, hogy a farmer meg a póló bizony egy esküvői ruha volt. Íme a fénykép.

Baby Gabi elmesélte, hogyan spórol kétgyerekes édesanyaként

Baby Gabi korábban sem szórta a pénzt, de az ikerfiai megszületése után még inkább kerülte a felesleges költekezést. A jelenlegi helyzetben pedig még tudatosabban fogyaszt és vásárol

– hangzott a Mokkában Váczi Gergő felvezetője, ami tökéletesen összefoglalja, mire szánták azt a teljes 9 perces műsoridőt, ami Baby Gabira jutott. Az énekesnő takarékos trükkjeiért ide kell kattintani.

Érdekel Sophie Marceau szerelmi élete? Négy házasság után sem találta meg az igazit a világ egyik leghíresebb francia színésznője

Pascal Le SegretainGetty Images

Szinte gyerek volt, amikor megkapta élete első filmfőszerepét a Házibuliban, amelynek hatására nagyjából mindenki azonnal a színésznő örök rajongója lett. Sophie Marceau első férjéül egy nála 26 évvel idősebb férfit választott, de volt, amikor több mint egy évtizeddel fiatalabb társ oldalán élt. Az 55 éves Marceu két gyermek édesanyja, és igazán kalandos szerelmi életet tudhat maga mögött, amelyben olyan hírességek is felbukkannak, mint például Mel Gibson. Bővebben.

(Címlapkép: MTI/Kovács Tamás)

Ez is érdekelhet

képcím

Menesztették a megfigyelt dandártábornokot

képcím

Novák Katalin: Budapest a béke és a biztonság szigete

képcím

Elnöki kegyelmet kaptak a Hunnia-per elítéltjei