Kiemelt Hírek 2018. július 25.

Tönkláb, úszógumi, húskar - így jellemzi élő adásban Schobert Norbert saját fia testét

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 25.
Miközben a 13 éves Norbika levetkőzni sem mert a strandon.

Nem titok többé: ez áll Schobert Norbika döbbenetes átalakulása mögött – ezzel a címmel hozta le a TV2 a kedd reggeli Schobert Norbis interjút, amit a Mokkában készítettek – írja a hvg.hu.

A döbbenetes titkos átalakulásról, amely Norbika 12 kilós fogyását takarja, már korábban is cikkezett a sajtó. Szóval semmi titkos, vagy döbbenetes dolog nem történt, a gyerek ugyanis sosem volt kövér.

Ezt édesapja is kénytelen volt elismerni, miközben pörögtek a kijelzőn az előtte utána fotók, mivel a műsorvezetők sem értették pontosan, hogy tulajdonképpen miért olyan súlyos dolog 12 plusz kiló.

Norbika, aki már szülei diétáján él, azért hízott el, mert nutellás kenyérre cserélte Rubint Réka uzsonnáját. Történelmi pillanatnak tűnik, ahogy egy kisfiú a palacsinta és a gumicukor között sorolja fel a fehér kenyeret, mint ősi ellenségét.

Szégyelltem magam és nem mertem a strandokon sem levenni a ruhámat

– mondta Norbika, aki az elsőtől az utolsó pillanatig baromira zavarban volt. Valószínűleg mindenki kicsit feszengene a helyében, a végén már szemlesütve tűrt, de még azért adnia kellet egy “spontán” mosolygós pacsit, miután 7 percen keresztül a kamaszfiú súlyáról beszéltek élő adásban.

Úszógumi, tönkláb, húskéz

– így jellemezte saját fiának a testét a kicsinyítő képző nélküli Norbert. Annak a fiúnak a testét, aki 13 évesen az átlagos, kövérnek távolról sem mondható alakjával eljutott arra a pontra, hogy nem merte levenni a strandon a ruháját.

 

Keresés az oldalon