Oszter Sándor felesége: 'Olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el'

Startlap - Startlap
Failoni Donatella mindig elnéző volt férje hűtlenségével, de amit szabad Jupiternek, azt nem szabad Donatellának.

Oszter Sándor és Failoni Donatella zongoraművész már negyven éve boldog házasok. A színművész felesége a Borsnak arról beszélt: az évtizedek során rendszeresen szemet hunyt Oszter félrelépései felett.

 Két stabil pont van a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, a másik pedig, hogy rendkívül türelmes vagyok vele. Persze volt, amikor elegem lett, és csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni

– fogalmazott Failoni Donatella, aki azt mondja, “nemzeti gyász” tört ki amikor megházasodtak, annyira rajongtak a nők férje iránt, ő azonban sosem féltékenykedett, miközben oka lett volna rá.

Sor­ra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, há­rom, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Min­dig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az em­ber, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja.

Oszter Sándor azonban nem viszonozza felesége toleranciáját, ha hűtlenségről van szó. Nem is kell neki, mert férjével szemben Failoni Donatella tartja magát az eskühöz, amit 1979-ben kötöttek, és sosem tért külön utakra.

Ha egyszer visszanyal az a bizonyos fagyi, és én lépek félre. Na, akkor lenne nemulass. Sándor azt mondta, én addig léphetem át a ház küszöbét, amíg hű vagyok hozzá. Vele ellentétben én ezt be is tartom. 

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Majka kötelezővé tenné az oltást, de politikai okokból nem...

képcím

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan választanak nevet a babáknak: "A...