Kiemelt Hírek 2018. június 24.

Oszter Sándor: Egy élet munkáját tették tönkre

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 24.
A színész hírnevét és pénztárcáját egyaránt megviselte a bírósági ügye.

Múlt héten született ítélet a Budapest Környéki Törvényszéken Oszter Sándor ügyében: a színészt felmentették a befolyással üzérkedés vádja alól. A Kossuth-díjas művész azonban mégsem ugrál örömében, ugyanis azt mondja, örökkre megbélyegezte őt a bírósági hercehurca – számolt be a Ripost.

Ártatlanul meghurcoltak és ezzel együtt örök bélyeg került a homlokomra! A nevem hallatán mostantól a legtöbb embernek nem az alakításaim, vagy Rózsa Sándor jut majd eszébe, hanem ez az ügy. Arra senki nem emlékszik majd, hogy Osztert felmentették, csak az ugrik majd be nekik, hogy a színész, akit üzérkedéssel vádoltak. Tönkretették az életem munkáját! Ebbe a bolond ügybe egy filmforgatás kapcsán teljesen véletlenül keveredtem bele. A produkcióba én magam több mint 24 millió forintot tettem bele. Ki fizeti ezt most vissza nekem? Arról már nem is beszélve, hogy hány munkától, fellépéstől estem el míg a gyanú árnyéka rám vetült

– fogalmazott Oszter, aki ötödrendű vádlott volt a perben, amelyben azzal vádolták, hogy egy adócsalás miatt keresett vállalkozónak több tízmillió forintért cserébe kapcsolatai által enyhítést ígért az ellene folyó eljárásban.

Keresés az oldalon