Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

Startlap - Startlap
Hivatalosan is közzétették, miért hunyt el a brit uralkodó. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, mi okozta az egykori brit uralkodó halálát

Bár korábban a skót hatóságok többszöri kérvényezésre sem voltak hajlandóak kiadni a szeptember 8-án elhunyt II. Erzsébet királynő halotti bizonyítványát, most mégis megtették, így kiderült, miért hunyt el a néhai brit uralkodó. Nagy talányt azért senki ne várjon a bejelentéstől. Íme

Molnár Áron üzent Novák Katalinnak

Novák legutóbbi amerikai látogatása során arra biztatta az amerikai diákokat, hogy ne hagyják magukat megfélemlíteni, Molnár ezt hozta párhuzamba a pedagógusok és diákok itthoni helyzetével. De azért Rogán Antal drága karórája is szóba jött. Mutatjuk

Megmutatta magát Mohamed Fatima a 95 kilós fogyása után

Az elmúlt években elképesztő átalakuláson ment keresztül Mohamed Fatima, aki 95 kilót fogyott. Az énekesnő néhány évvel ezelőtt gyomorgyűrűt kapott, ami segítette fogyását, azonban elmondása szerint ez önmagában nem elég a sikerhez. Csak egyet kell kattintani, és már láthatóvá is válik, hogyan néz ki jelenleg Fatima. 

A Hódi Pamela és Muri Enikő közti ellenszenv a Nyerő Páros után is kitart

Napról napra érezhetőbb az RTL műsorában, hogy Hódi Pamela és Muri Enikő nem igazán szívelik egymást. Az ellenszenv már érezhető volt abban az adásban is, amikor a versenyzők névtelenül tehettek fel kérdéseket, és az énekesnő Pamelát azzal találta be, hogy most akkor melyik az igazi énje: a kitárulkozó influenszer vagy a zárkózott villalakó? Bővebben.

Vujity Tvrtko az Ian hurrikánról: Reménykedünk a legjobban és felkészülünk a legrosszabbra

Minden idők legsúlyosabb hurrikánja csapott le a napokban Floridára: nem kizárt, hogy halálos áldozatai is vannak a természeti katasztrófának. Vujity Tvrtko és családja szintén az említett térségben élnek, a műsorvezető nemrég a Facebook-oldalán írt arról, hogy abba kellett hagyniuk az utcájuk takarítását, hogy fedezékbe vonulhassanak. Részletek

Áll a bál Dániában: A királynő megfosztotta unokáit hercegi címüktől

Joakim hercegnek, a királynő kisebbik fiának gyermekei hercegek és hercegnők helyett szimplán grófok és grófnők lesznek, és az „Őfelsége” megszólítás sem jár nekik a továbbiakban – jelentette be szerdán a királyi palota. Hogy mi végett is történt mindez, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Nehéz döntést hozott Oszter Sándor özvegye

A zongoraművész a Borsnak azt mondta, nincs értelme fenntartani a házat, gázkazán van benne, és rengetegbe kerül a fűtése, pláne most. Ebből a cikkből azonnal kiderül, melyik házról is van szó. 

Különleges bundával született egy kiskutya

Egy alabamai kutyatulajdonos igencsak meglepődött, amikor a francia buldogja kifejezetten furcsa színű bundával látta meg a napvilágot. Mark Ruffin először azt hitte, csak koszos a csöppség. Fotó.

Janicsák Veca a tönkrement házasságáról beszélt

Veca a DTK: Elviszlek magammal című műsorban mesélt őszintén zátonyra futott házasságáról. Mint mondta, eljött az életében az az idő, amikor elkezdett kiállni magáért és az igazáért. Bővebben.

 

Címlapkép: MTI/AP/Markus Schreiber

Ez is érdekelhet

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Szombattól emelkedik a gáz lakossági piaci ára

képcím

Közzétették III. Károly első hivatalos portréját királyként