Csősz Bogi elvált: "Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna"

Startlap - Startlap
"Sok mindenről lemondtam" - jelentette ki Csősz, aki 14 év után hivatalosan is szakított török oligarcha férjével. Bulvárösszefoglaló.

Csősz Bogi elvált: “Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna”

A luxusfeleség állítása szerint “sok mindenről lemondott”, és “nem voltak nagy elvárásai”, amikor tizennégy év után kimondták a válást férjével. Csősz Boglárka exe, Burak Talu, Recep Tayyip Erdoğan török elnök köreiből ismert oligarchák egyike. Bővebben.

Meglepő fordulat: ő örökli Oszter Sándor mesés vagyonát

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a most 12 éves Hunorra, a színművész unokájára száll az örökség, amiről egyébként korábban maga Oszter is nyilatkozott. Ehhez képest Failoni Donatella, Oszter Sándor özvegye elárulta, hogy nem is volt végrendelet, a hivatalos örökös pedig lemondott a vagyonról valakinek a javára. Részletek.

A Pride miatt kiboruló VV Béci: “Nálam elfogadóbb ember nagyon nincsen se a családban, se az életben”

A ValóVilág játékosa vasárnap délutáni Instagram bejelentkezésében fejtette el, hogy “baromira zavarja”, amiért a heteroszexuálisoknak “nem hagytak ekkora teret, mint a melegeknek”, és neki annyira nem “jön be” a Pride, hogy azt “el nem tudja mondani”. Aztán megérkeztek a kommentek, és Béci különös álláspontnak adott hangot arról, mit jelent az elfogadás. VV Béci gondolatai ebben a cikkben olvashatók.

Egy győri lány lett a Magyarok Világszépe idei győztese

A csodálatos külsővel megáldott Perger Patrícia 15 éves kora óta modellkedik, és hálás szüleinek, amiért

úgy neveltek, hogy fogadjam el úgy magamat, ahogy vagyok, kívül-belül.

A szépségkirálynőről erre a linkre kattintva olvashatsz, illetve találsz több felvételt.

Videón, ahogy Bruce Willis tízéves lányától vesz táncórát

Theo Wargo/Getty Images for Film at Lincoln Center

Mióta az akciósztár bejelentette visszavonulását afáziája miatt, életébe főként felesége, felesége, Emma Heming Willis ad betekintést közösségi oldalán. Mabel és apukája közös, vidám jelenetét is ő hozta nyilvánosságra, és egy roppant aranyos felvételről van szó, így ajánlott kattintani.

“Borzasztó ijesztő volt” – Király Viktor koncertjét félbe kellett szakítani

A tiszabezdédi polgármester komoly anyagi kárról számolt be, amelyet az ítéletidő okozott. Király Viktor szombaton lépett fel a településen, de végül futva menekültek az emberek. Ha kíváncsi vagy, mi történt pontosan, akkor ezt a cikket nézd meg.

Iszak Eszter végre megszólalt esküvőjéről: “Sokat kiabáltam”

A Mokka műsorvezetője és párja, Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó a hétvégén álltak oltár elé. Az esküvőt olyannyira nem verték nagy dobra, hogy csak Dallos Bogi és Puskás Peti bejelentkezésének köszönhetően értesülhetett róla a nyilvánosság, hogy egyáltalán megtörtént. Iszak Eszter végül a TV2 reggeli adásában maga is beszélt kicsit a nagy napról. Bővebben.

“Tóth Gabi szerintem egy példakép nagyon sok embernek, és nekünk”

press.tv2.hu/TV2

Akinek esetleg az énekesnő saját, számtalan magyarázata által nem vált volna világossá, kicsoda is Tóth Gabi, és milyen fontos alakja a magyar zenei életnek ő, az a YouTube-on egy egész turnéfelvétel mélységéig merülhet már el a témában. A Szeretni jöttem című alkotás Erdélyben készült, és többek között Krausz Gábor is nyilatkozik. Videó és további részletek itt.

Rácz Jenő imádnivaló közös képet posztolt kislányával

“Vasárnapunk” – írta szívecskékkel megtűzdelve a séf a fénykép mellé, amelyen Kamilla tetőtől talpig rózsaszín szettje mellett a szemfülesek Rácz Jenő híres óráinak egyikét is megfigyelhetik. Íme a fotó.

Nagyon úgy néz ki, mintha Zámbó Krisztián megint összejött volna Zsuzsival

A mostani szakítás alkalmával először azt mondták, ezúttal nem fognak kibékülni, később aztán Zámbó Krisztián már módosított ezen a véleményén. A hétvégén pedig olyan fényképek jelentek meg az Instagramon, amik miatt megindultak a találgatások a kapcsolat újraindítását illetően, nem véletlenül. Bővebben.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...