Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

Startlap - Startlap
Még karácsony előtt jártak a bíróságon.

Hivatalosan is véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága, akik még nyáron jelentették be a szakításukat. A séf a hot!-nak nyilatkozott, szavait a Bors is idézi: “Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol elválasztottak minket, köszönhetően annak, hogy mindenben megegyeztünk. Tehát hivatalosan is elváltunk Gabival.”

Az interjúból kiderül, hogy kislányukat, Hannarózát továbbra is együtt nevelik, azaz közös felügyeletben állapodtak meg.

“Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés” – fogalmazott a séf, akit a Dancing with the Stars műsorról, a győzelméről és táncpartneréről, Mikes Annáról is kérdeztek.

Mikes Anna és Krausz Gábor. Fotó: TV2

Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából a műsor bemutatkozó sajtótájékoztatóján tehát a nulladik napon összeboronáltak minket. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem a találgatásokkal kapcsolatban.

Mivel rengeteg időt töltöttünk együtt, fontos volt, hogy kedveljük egymást. Nagyon sok mindenről beszélgettünk, ahogy két jó barát. Amikor bekerültem a műsorba, nagy szükségem volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt. Számítottunk arra, hogy összeboronálnak minket, hiszen ez a műsor természetével együtt jár, de szerintem jól kezeltük a helyzetet” – olvasható a cikkben.

Címlapfotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága