Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok

Startlap - Startlap
Alig két hete fejtette ki, hogy több tíz milliós karórákat hord a csuklóján, mégis azt állítja, "ugyanolyan ember", mint a többiek. Bulvárösszefoglaló.

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok

De – állítja a séf – “közben amúgy nem az”. Mindeközben Rácz Jenő alig néhány hete beszélt arról, milyen gyűjteménye van több tíz milliós karórákból. Akkor most hogy is van ez? Rácz Jenő anyagi helyzetéről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Már egy új család él Pécsi Ildikó gödöllői házában

A Gödöllő-Máriabesnyőn fekvő jókora ingatlanról korábban az a hír járta, hogy ledózerolják. A Kossuth-díjas művésznő fogadott fia, aki a Pécsi Ildikóval kapcsolatos hírek állandó közvetítője elmondta, hogy végül egész más történt a házzal, meg azt is, hogy mi lett a liliomfa sorsa. További információkért katt ide.

Voksán Virág megmutatta gyermekei sosem látott édesapját

Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik

– közölte Voksán, akinek győzködnie kellett párját, hogy kivételt tegyenek, és a Drágám, add az életed! kamerái előtt megjelenjenek. Íme a kép.

Berki Krisztián anyja Mazsi miatt aggódik, aki nyugtatókkal csillapítja fájdalmát

Berki Renáta átmenetileg hazaköltözöttszülővárosába, Kecskemétre, ahol édesanyja segít neki ellátni kisbabáját. Berki Krisztián édesanyja a temetésről is megszólalt. Részletek.

Jaksity Kata kislánya tévésorozatban kapott szerepet

A mindösszesen 8 éves Ducsai Jázmin az RTL Klub új vígjátéksorozatában tűnt fel. Műsorvezető édesanyja sok más kollégájával ellentétben támogatja gyermekei színészi próbálkozásait, korábban fia is kipróbálta magát a Nemzeti Színház színpadán. Jaksity Kata és Jázmin a Reggeli stúdiójában meséltek élményeikről. Videó.

Meglepő titok derült ki Diana házasságáról 30 év távlatából

Terry Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images

Az 1997 nyarán elhunyt hercegné egykori testőre, Allan Peters őrmester interjúban beszélt Károly és Diana kapcsolatáról. Peters nyilatkozata alapján úgy tűnik, nem egészen úgy ment tönkre a házasság, ahogy azt eddig hittük. Részletek.

Itt az első kép Kocsis Korinna újszülött fiáról

A szépségkirálynő decemberben jelentette be terhességét, de azt, hogy ki a gyermek édesapja, azóta sem árulta el. Fotó és további részletek itt.

Ilyen volt Rubint Rella medencés lánybúcsúja: selyemköntösben és bikiniben pózolt barátnőivel

Rubint Réka unokahúga és focista vőlegénye két hét múlva fogadnak örök hűséget egymásnak. Rubint Rella lánybúcsújára fényűző környezetben, egy Tolna megyei villában került sor. Fotó.

Görgényi Fruzsina: Én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő

Miután Vastag Csaba a minap a széles nyilvánosság előtt is megmutatta új barátnőjét, és gyermekvállalási terveikről nyilatkoztak, pletykák kaptak szárnyra a szakításáról Görgényivel. A színésznő elmondásai szerint alapvetően sosem csinál ilyet, de ezúttal videós bejelentkezés keretében tisztázta a helyzetet. Részletek.

Két hónappal drámai bejelentése után Bruce Willis először jelent meg nyilvánosan

Rich Fury/Getty Images

Az afázia miatt munkájával is felhagyó világhírű amerikai színész sápadt volt és láthatóan lesoványodott, amikor a minap Los Angelesben fotózták. Galéria.

(Címlapkép: YouTube/index.hu)

Ez is érdekelhet

képcím

Filmek, melyekben nem játszott Bruce Willis, de a mesterséges...

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...