Oszter Sándor két évig hajléktalanként élt első felesége miatt

Akit annyira szeretett, hogy a vonat alá kötözte magát, amikor nem volt pénze máshogy meglátogatni őt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-24 12:43

MTI Fotó: Beliczay László

Az utóbbi időben Oszter Sándor leginkább kétes ügyeivel került a sajtó hasábjaira, most azonban egy remek hősszerelmes történetet emlegetett fel a múltjából a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Feleségével, Failoni Donatellával már több évtizede boldog házasok, azonban a zongoraművész előtt Oszternek egy másik neje is volt, akit 21 évesen vett el, anyja abszolút tiltakozása ellenére. A családnak annyira nem tetszett a színész kedvese, hogy a házasság hírére kitagadták a fiukat, aki így hajléktalansorba kényszerült  – írja a Bors.

Nagyon kevesen tudják, de nem Donatellával kötöttem az első házasságomat. Teljes titokban, a szüleim beleegyezése nélkül vettem nőül az első szerelmemet. Anyám mit sem sejtett az egészből, úgy értesült róla, hogy házas vagyok, hogy már nem kaptam kedvezményt a vonaton, és pechemre neki küldték ki az értesítőt. Mondanom sem kell, nem volt boldog… Szó szerint kitagadott, elküldött otthonról, azt mondta, soha többé nem léphetem át az Oszter-ház küszöbét, látni sem akar! Így történt, hogy két évre hajléktalan lettem

– árulta el Oszter Sándor, aki a hegyekbe költözött, ahol gallyakból, levelekből kunyhót épített, bogyókat meg gyümölcsöt evett, és forrásvízben fürdött, de olyan is volt, hogy az utcán aludt. Felesége eközben Sopronban élt, és a nagy szerelem egészen addig tartott, amíg ki nem derült, hogy nem Oszter az egyetlen férfi neje életében. Ez eléggé összetörhette Osztert, aki a boldog időszakban, még gimnazistaként elmondásai szerint tényleg bármit megtett azért, hogy találkozhasson barátnőjével.

Én ugyanis Győrben laktam, ő pedig Sopronban. (…) Mindent elkövettem, hogy újra és újra láthassam. Akkoriban vad időket éltünk. A vonatállomáson mindenhol katonák és rendőrök posztoltak, és mivel nekem nem volt engedélyem az utazásra, ezért hazamentem, kivágtam anyám ágya alól a hevedert, a vastag szíjakat a derekam köré tekertem, és a vonat alá kötöttem magam

– fejtette ki a színész. Miután fény derült neje hűtlenségére, elváltak, majd egy évre rá Oszter felkereste anyját, és békét kötött vele, de a családi vagyonról önként lemondott.

 

 

Mai nap hírei

A fiatal nő félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, íme a reakciók

femcafe.hu10 órája

Baló Júlia vallomása Latinovits Zoltánról: "Igenis élni akart"

femcafe.hu11 órája

26 éve mindenki az ő dalát dúdolta, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt!

femcafe.hu19 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu20 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu21 órája

Eltávolítják Lee tábornok szobrát

demokrata.hu21 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu23 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája