Kiemelt Hírek 2018. június 19.

Felmentése óta nem látta Oszter Sándort a felesége

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 19.
Elmaradt a közös ünneplés.

Azt tervezték, együtt ünnepli majd a család a bírósági ítéletet, mégis máshogyan alakultak a dolgok – írja a Blikk.

A színész és felesége, úgy beszélték meg, hogy a múlt hét végén a balatoni házukban közösen ünne meg a felmentő ítéleteta jeles alkalmat, hiszen

Több mint másfél éves tárgyalássorozat után a bíróság nem találta bűnösnek több rendbeli befolyással üzérkedés miatt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művészt.

Felesége, Failoni Donatella nem volt ott a múlt csütörtöki ítélethirdetésen, épp Nizzában töltött egy hetet, de úgy tervezték, hogy a balatoni házukban közösen ünneplik meg a színész felmentését.

Nagyon vártam, hogy lássam Sándort. A franciaországi nyaralásról több különleges sajtot, bagettet és még több receptet hoztam. Francia almatortát is sütöttem, vettem finom borokat, hogy így ünnepeljünk. Persze, Sándor nem ivott volna, ő már lassan három éve egy korty alkoholt sem ivott, s aki mást mond, az hazudik. Azonban hiába terveztük, hogy mind összeülünk, Sándor végül nem tudott eljönni

– mondta a Blikknek Donatella.

A feleség azt is elárulta, mindennap beszélnek telefonon, és a nyár végén Donatella is visszaköltözik Diósjenőre, ahol ismét együtt lesz a férjével.

Bár első fokon a Budapest Környéki Törvényszék felmentette a színészt a vádak alól, az ügyész fellebbezett, így ősszel újabb tárgyalások várnak Oszter Sándorra.

Keresés az oldalon