Egyetlen vendég volt csupán Vitray esküvőjén

Startlap - Startlap
A 91 évesen újraházasodó tévés a dupla esküvőjükről mesélt, felesége pedig elárulta, házaspárként mit kérnek a sorstól.

A közelmúltban járta be a magyar sajtót a hír, hogy Vitray Tamás újra megnősült és boldog házasságban él negyedik feleségével, Vitray-Ivens Évával.

Vitray most a Story magazinnak árult el újabb részleteket az esküvőjéről. A 24.hu által szemlézett cikkből megtudhatjuk, hogy dupla esküvőt tartottak, mert a volt operaénekes Vitray-Ivens Éva lánya és vőlegénye is velük egy időben házasodtak össze, sőt a két pár egymás tanúja is volt.

Vitray elmondta, az esküvőn csupán egyetlen “vendég”, mégpedig Gerendás Péter, aki a hangszerével vett részt a szertartáson.

“A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni” – mondta a volt tévés, aki arról is beszámolt, hogy jelenleg felújítják a felesége lakását, és ha végeztek a munkálatokkal, oda költöznek, Vitray lakásában pedig az az “egyes sorszámú” unokája, Tomi fog berendezkedni a párjával.

Vitray azt is meséli, tisztában van a korával, szerinte felesége vállalt nagyobbat ebben a házasságban. Vitray-Ivens Éva úgy fogalmazott a lapnak: “Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

Címlapkép: FotoCentral

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

69 évesen is büszkén posztol strandolós képeket Csongrádi Kata

képcím

Klicsko: A háború Németország ajtaján is bekopogtat