Vajna Tímea újra férjhez ment

Startlap - Startlap
Közösségi oldalán számolt be házasságának híréről Vajna Tímea, aki Ráthonyi Zoltán üzletemberhez ment férjhez.

“Mr. és Mrs. R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – posztolta Instagram-oldalára Vajna Tímea, aki egy ideje már a lánykori nevét (Palácsik Tímea) használta a közösségi médiában.

Most azonban már a nevét is megváltoztatta Tímea Palácsik Ráthonyira. A férje ugyanis nem más lett, mint Ráthonyi Zoltán üzletember, akit a bejegyzésében is megjelölt:

A 24.hu azt írja, hogy Ráthonyiék az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.

Címlapfotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Egyetlen vendég volt csupán Vitray esküvőjén

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Klicsko: A háború Németország ajtaján is bekopogtat