Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

Startlap - Startlap
Egy híres skót énekestől barátjaként búcsúzott, Darius Campbell Danesh azonban csak 41 éves volt, és senki sem tudja, mi történt vele. Bulvárösszefoglaló.

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye barátjaként búcsúzott Darius Campbell Danesh skót énekestől, aki nagy hírnévnek örvend Nagy-Britanniában. A hír furcsasága, hogy Danesh mindösszesen 41 éves volt, és senki sem tudja, mi okozhatta halálát. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kautzky József: Ha az embernek ötven éven át valaki társa, az a részévé válik, belé ivódik. Így vagyok én Ilonámmal

Kállay Ilona már a főiskolán édesanyává vált, Kautzky József pedig házasságot kötött, amelyben két gyermek is született, amikor megismerte későbbi feleségét. Már akkor tudta, hogy meg akarja szerezni Ilonát, amikor először megpillantotta, pedig még az arcát sem látta, Végül életre szóló szerelem lett a találkozásból, Kautzky József 14 évvel élte túl szerelmét, akit haláláig gyászolt. Kettejük történetéről itt írnak.

Elképesztő bikinis fényképet posztolt az 59 éves Demi Moore

 Theo Wargo/WireImage

A színésznő több tíz évet letagadhatna a korából rózsaszín fürdőruhájában, a látvány mondhatni sokkoló. Vélhetően ezért fűzött megjegyzést a képhez még Moore volt férjének, Bruce Willisnek a jelenlegi felesége is. Fotó.

Mentőt hívtak Zimány Lindához a Dancing with the Stars próbájára

A táncos műsor új évada hamarosan indul, de Zimány egy időre kényszerpihenőre kényszerül, és kórházba került. Mi történt? Innen kiderül.

Bruce Willis zseniálisan szájharmónikázik, odavan érte az internet

Ismét remek felvétellel jelentkezett férjéről Emma Heming Willis, aki a férje afáziájáról szóló lesújtó diagnózis nyilvánossá válása óta rendszeresen posztol érdekes tartalmakat Willisről.  És ezzel a videóval is sikerrel járt, imádják a kommentelők. 

Sebestyén Katja élő adásban mutatta meg féléves kislányát

A Sztárban sztár leszek! énekesnője februárban szülte meg Patríciát, aki már a harmadik gyermeke. És a Mokka stúdiójába a minap ő is megjelent anyukájával. Videó.

Brad Pitt egy magánrepülőgépen bántalmazhatta Angelian Jolie-t

Bob Riha, Jr./Getty Images

Különös fejleménnyel folytatódott a házaspár már lezártnak hitt botrányos különválása. Ha évvel azután, hogy egy névtelenül leadott kereset szerint 2016-ban egy magánrepülőn történt egy incidens, a tengerentúli sajtó úgy értesült, a dokumentum két szereplője nem más, mint Angelina Jolie és Brad Pitt. Az esetről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Brooklyn Beckham egy egymillió dolláros luxusautóban ülve közölte, hogy séfként keresi a kenyerét

Beckham valóban indított egy saját főzőműsort a járvány alatt, “szakmai” hozzáértését ugyanakkor sokan megkérdőjelezték. A világ leghíresebb focistája és a Spice Girls egykori énekesnője fiának ráadásul irtózatos költséggel járt az említett sorozat, most pedig egy TikTok-videóban még durvábban kihúzta a gyufát – nem véletlenül. Íme a felvétel és a további részletek.

Számszeríjjal akarta meggyilkolni II. Erzsébetet egy 20 éves férfi

A fiatal elkövető a Windsor-kastély előtt maszkban, felfegyverkezve jelent meg, az ügyét szerdán tárgyalta a londoni bíróság. Bővebben.

(Címlapkép: Birton Szabolcs)

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...

képcím

Panelban él Joshi Bharat